• /
  • /

Обираємо свій девайс: з чого почати апаратний догляд?

Привіт! Уявімо, що ми зустрілись вперше. Неважливо, як саме ми зустрілись — в соцмережі чи на пошуковій сторінці інтернету, головне, що ти тут, починаєш свій шлях апаратного домашнього догляду. Хвилююче, чи не так?
Але з чого почати? Як підібрати девайс та косметику, які будуть ідеально гармоніювати з твоїм типом шкіри? Та і можливо ти не знаєш, який в тебе тип шкіри, що ж робити?
Окей, не турбуйся, ми беремо цю задачу на себе. Сьогодні ця стаття саме для новачків в апаратному home care. Тож почнемо!

P.S. Не забувай, що до кінця жовтня в нас діє супер-знижка до -13% на все! Тож зараз догляд можна удосконалити максимально вигідно ❤️

Як визначити твій тип шкіри?

Почнемо з теорії. Дерматологічні дослідження встановили, що існує 4 типи шкіри: суха, нормальна, жирна та комбінована. Твій тип залежить від кількості шкірного сала, або ж себума, які виділяє твоя шкіра. Від цієї характеристики залежить швидкість вікових змін, появи акне та розмір пор.

Як виявити тип шкіри в домашніх умовах? В цьому нам допоможе звичайна серветка. Крок 1. Очисть шкіру своїм звичайним засобом для вмивання (пінка, тонік, мило, гідрофільне масло)

Крок 2. Не змащуй шкіру ніякими кремами та почекай 2 години.
✨ Крок 3. Візьми звичайну паперову серветку та легко притисни до зон лоба, щік, підборіддя та носа.
✨ Крок 4. Подивись на серветку на світло.
  • Якщо на серветці немає слідів себуму - у тебе суха шкіра.
  • Якщо на серветці небагато себуму - у тебе нормальний тип шкіри.
  • Якщо на серветці багато себуму - в тебе жирний тип шкіри.
  • Якщо концентрація себуму на серветці в зоні лоба, носа та підборіддя - в тебе комбінований тип шкіри.
В залежності від типу шкіри потрібно й підбирати апаратний догляд

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Догляд для жирного/комбінованого типу шкіри

Ці типи потребують чи не найбільшого догляду, адже тут шкіра виробляє занадто багато себуму, надлишок якого може провокувати висипання/комедони та залишається в порах, разом з брудом утворюючи “чорні цятки”.

Тож перший пунктом догляду тут має бути завжди якісне очищення. Але якісне і не травматичне, на цьому особливо наголошуємо, адже під час пошкодження шкірного покриву організм буде намагатись відновити цю зону, а це спровокує ще більше виділення субуму.

І тут на сцену виступає Zemits SonoSilk, ультразвуковий скрабер, який знає як працювати з усіма типами шкіри, але особливо він корисний для жирної та комбінованої. Про користь уз-пілінгу ти можеш прочитати цілі статті в нашому блозі - ось тут і тут. А нижче додали повний відеоогляд на цей девайс.
Як часто можна проводити цю процедуру:
  • Для сухої шкіри — 1р / 1.5-2 місяці,
  • Для нормальної/комбінованої шкіри — 1р / 3-4 тижні,
  • Для жирної шкіри — 1р / 10-14 днів.

Але чому саме для жирної та комбі Zemits SonoSIlk підходить найкраще:
⭐️ Уз-пілінг регулює вироблення себуму,
⭐️ Очищує пори за допомогою ультразвукових коливань.
⭐️ Проводить клітинний масаж та покращує внутрішньоклітинний обмін речовин
До речі, Zemits SonoSilk — не просто звичайний скрабер. Він має 2 родзинки. Перша — це вбудований розпилювач, який підтримує шкіру зволоженою в процесі та друга — синій світлодіод, який зменшує подразнення та заспокоює запалення. Завдяки комплексному ефекту ця процедура ідеально підходить для домашньої рутини.
Ну і якщо твоя шкіра схильна до акне та висипань — Zemits AknoEvit до твоїх послуг. Це девайс озоно-плазмової терапії який ідеально підходить для роботи з прищами, почервоніннями та подразненнями.

Як саме він працює? Ось детальна схема

Антибактеріальна дія
Бактерії — основна причина виникнення акне та запалень. Озонові хвилі знищують бактерії, перешкоджаючи їх активації. Таким чином апарат проводить “стерилізацію” шкірного покриву.
Регенерація та оновлення
Апарат генерує активні озонові молекули, які сприяють пришвидшенню регенерації клітин, зменшенню запалень та висипання. Внаслідок цього колір шкіри та рельєф також покращуються.
Покращення абсорбції
Після обробки плазмовим озоном стимулюється більш здоровий стан шкіри, в тому числі покращується абсорбція. Це дає можливість активним компонентам сироваток та кремів глибше проникати в шкіру.
Омолодження
Озоновий потік прискорює синтез колагену та еластину — основних структурних білків, які відповідають за молодість та красу.
Прилад рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень, цього буде достатньо, щоб підтримувати шкіру в гарному стані та зменшити прояви акне.
Ну і останній етап — косметичний догляд

Не забувай, що косметичне очищення, зволоження також необхідні. Для такого типу шкіри ми рекомендуємо:

⭐️ Пінку для очищення Zemits LumiosClear — маючи в складі екстракти гамамелісу, ламінарії та гідролату кори верби вона допомагає в нормалізації роботи шкірних залоз.

⭐️ Тонік Zemits JoyFil — очищуючий б’юті-продукт для проблемного та жирного типів шкіри. Він діє максимально делікатно та підтримує захисний бар’єр шкіри. Має в складі гідролат кори верби, екстракти насіння гарбуза, гамамелісу, ламінарії, чорного горіха.

⭐️ Маску Zemits Silkentox — на основі блакитної глини, яка звужує пори, заспокоює та матує обличчя. Засіб має детокс-ефект та сприяє прискоренню процесів регенерації.

Догляд для сухого типу шкіри

Здавалося б, догляд за цим типом має бути легшим, але аніяк. Власникам сухого типу шкіри треба турбуватись за інші нюанси — захист та гідратація. Адже сухий тип шкіри також схильний до лущення та почервоніння, можуть бути висипання та купероз. Ось декілька порад:

⚡️ Важливо вибирати делікатні засоби очищення, які не пересушують шкіру. Вмиваючись, уникай занадто гарячої води, оскільки вона може сприяти втраті вологи. Краще використовувати прохолодну або теплу воду.

⭐️ Щоб мати здорову шкіру, важливо пити достатню кількість води та збалансовано харчуватись.

☀️ Захищай її. Оскільки в цього типу немає захисного шару з себуму, потрібно ще більше потурбуватись про захист від ультрафіолету, тому використовуй крем з SPF в сезони зі значною сонячною активністю.
Очищення з уз-пілінгом також підійде для цього типу, але його треба проводити рідше. Чому він необхідний? В наших клітин є життєвий цикл в 30-40 днів, за цей час клітина відмирає і залишається на поверхні. Ультразвукові коливання допомагають відлущувати цей шар відмерлих клітин, що дозволяє шкірі краще “дихати”.

Який девайс краще всього підійде для додаткового догляду?

Ми радимо Zemits Ultraglow, це ультразвуковий LED-девайс, який поєднує 2 технології для ефективного догляду. Має декілька світлодіодних режимів:
  • Червоний — гарно впливає на розацеа та сприяє загальному омолодженню.
  • Синій — бореться з запаленнями та розмноженням бактерій
  • Зелений — працює з пігментацією, оновлює шкіру та капіляри.
А ультразвукова терапія допомагає активним компонентам сироваток проникати ще глибше, впливаючи на мембрани клітин, роблячи їх більш еластичними.

Додаємо докладний відеоогляд Zemits UltraGlow

Якщо в тебе нормальний тип шкіри - "золота середина" в догляді між жирним та сухим типом шкіри якнайкраще підійде. Головне не пересушувати та зволожувати шкірний покрив ❤️

⭐️ Але, якщо хочеш отримати додаткову консультацію по підбору - ми завжди раді допомогти, заповнюй форму та чекай дзвінка ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: