• /
  • /

Сяй, крихітко! Комплексний протокол, який поверне шкірі сяйво

Здорове сяйво шкіри — яке воно? Ні це не той випадок, коли сальні залози виробляють забагато себуму, й обличчям можна пускати сонячні зайчики. Ні, це очищена та зволожена шкіра, в якої пори “дихають”.
А це означає, що в протокол догляду має бути включений не тільки ультразвуковий скрабер. Ні, це комплексна робота, яка досягається поєднанням декількох методик в одному протоколі.
Сьогодні ми продемонструємо реальний результат такого доглядового сеансу, залишайся з нами ❤️

Етап перший — очищення з Zemits SonoSilk

Очищенням заборонено нехтувати, як під час щоденного, так і під час апаратного догляду. Пил, бруд та залишки себуму створюють шар, який не пропустить ні поживні речовини, ні хвилі косметологічних методик. Тому першим в нашому протоколі йде Zemits SonoSilk
- ультразвуковий скрабер, який відлущить відмерлий шар клітин та покращить результати всіх наступних протоколів.

Окрім його ефективності він має декілька переваг, що виділяють його з ряду аналогів на ринку. По-перше, це вбудований розпилювач рідини, який зволожує шкіру впродовж процедури, а це обов’язкова умова проведення уз-пілінгу. По-друге, це вбудований синій світлодіод, який заспокійливо діє на подразнення та висипання.

Для покращення успіху цього етапу рекомендуємо попередньо підготувати шкіру. Ми це робимо за допомогою гелю холодного гідрування Zemits Openskin, Він розм’якшує вміст пор та шар відмерлих клітин. Наносимо його на шкіру, накриваємо харчовою плівкою та через 10-15 хвилин проводимо по ньому ультразвуковий пілінг.

Читай детальніше про протокол ультразвукової чистки в нашій статті "Ультразвукова чистка: протокол проведення процедури від Zemits Home Care"

Етап другий — тонізація з Zemits UltraGlow

Це, той апарат, який однозначно підійде для будь-якого типу шкіри, адже має безліч переваг:
  • Це подійна дія уз терапії та LED терапії.
  • В апараті LED терапія є в синьому, зеленому, червоному кольорах. Також є режим де всі світлодіоди діють водночас.
  • Модель діє атравматично та вирішує широкий спектр естетичних проблем: тьмяність, знижений тонус шкірного покриву, працює з пігментацією та віковими змінами, зменшує зморшки та покращує стан вікової шкіри. Також апарат покращує впровадження активних речовин вглиб шкіри, адже ультразвукові хвилі роблять мембрани клітин еластичнішими.
Тому обираємо світлодіодний режим в залежності від наявних задач догляду, наносимо сироватку та вмикаємо апарат, працюючи масажними лініями.

Заспокоєння шкіри та знищення акне-бактерій з Zemits AknoEvit

Озоно-плазмова терапія — це новітня процедура, яка лиш недавно з'явилась в косметологічній індустрії. Вона дещо схожа на дарсонвалізацію, але діє в ширшому спектрі естетичних проблем. Zemits AkoEvit — девайс який стане незамінним помічником для проблемного, жирного типу шкіри.

Озоно-плазмові хвилі не тільки підсушують запалення та висипання, але й збалансовують процес виділення себуму. Також вони вбивають бактерії, які спричиняють появу акне, таким чином, покращуючи стан шкірного покриву. Процедура покращує бар’єрну функцію шкіри та тонізує її.
Читай детальніше про переваги цього апарату в нашій статті "Zemits AknoEvit — прощавай проблемна шкіра!"

Омолодження та підтяжка з Zemits VivoTite

І останній етап нашого апаратного догляду — це тонізація мікрострумами та підтяжка обличчя. Це методика діє не тільки на м’язовий каркас обличчя, ні, вона також стимулює шкіру на клітинному рівні, імітуючи природний рух електролітів. Таким чином в шкірі покращується кровообіг та рух лімфи, вона насичується киснем.

Zemits VivoTite має ергономічну форму, корпус, який легко тримати в руці та два потужні електроди, які ефективно пропрацьовую контури обличчя, особливо нижню третину. Апаратом легко керувати за допомогою 1 кнопки.
Ось і все. По завершенню наносимо захисний крем або крем з spf, якщо тобі ще потрібно у справах. Також нагадуємо, що всі наші девайси гарно тримають заряд та можуть провести до 8 процедур без підзарядки.

А ось результат такого протоколу

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Наші бестселери:

Наші останні новини: