• /
  • /

Мікроструми VS Час: повний протокол омолодження

За останні декілька місяців ми значно розширили нашу лінію мікрострумових девайсів. І це надзвичайно круто, адже ти тепер можеш обрати апарат відповідно до своїх цілей ❤️

Але не дивлячись на конкуренцію, Zemits Celltite залишається нашим бестселером та як найкраще підходить для пропрацювання зон з ніжною шкірою: навколо губ, очей і т.д. Тому сьогодні ми разом проведемо повний протокол догляду разом з цим красенем. Поїхали.

Переваги мікрострумової терапії

Але, перше ніж перейти до конкретної моделі, згадаймо, чому мікроструми обожнюють не тільки косметологи, але й домашні користувачі. Ми полюбляємо цю технологію за:

⚡️ Ефективність. Оскільки електричні мікроімпульси стимулюють не тільки клітинні процеси, але й м’язовий каркас обличчя, результат можна побачити вже після декількох процедур. До шкіри повертається тонус та пружність, покращується колір.

⚡️ Універсальність застосування. Процедуру проводять не лише на обличчі, але й на тілі, що допомагає повертати шкірному покриву красу.

⚡️ Комплексну дію. Мікроструми вирішують безліч естетичних проблем: в'ялість, поганий колір, знижений тонус, зморшки, постакне, купероз, набряки.

⚡️ Простота протоколу. Протокол процедури дійсно такий простий, що його опанувати може будь-хто, не тільки досвідчений естетист.

⚡️ Можливість постійного використання. Такі девайси, як Zemits Celltite, можна використовувати щоденно, 15 хвилин для молодості та краси.

Zemits Celltite в home-care

Тепер перейдемо, до дії саме Zemits Celltite. Зараз ми розповімо, як саме він підкорив серця наших дівчат і не тільки:
  • Компактний, але потужний. Він стане тобі вірним супутником в подорожах, адже вміщається навіть у звичайну сумку.
  • Дієвий. Він стимулює м’язовий каркас, який підтягує шкіру, допомагає зменшувати заломи, які в майбутньому можуть перетворитись на зморшки. Прискорює внутрішньоклітинний кровообіг та рух лімфи, допомагає клітинам швидше наповнюватись киснем. Мікроструми допомагають виробляти нові колагенові волокна, які є основним будівельним матеріалом для шкіри, внаслідок чого покращується загальний тонус та еластичність.
  • Функціональний. Має три режими потужності, які налаштують процес навіть для найчутливішої шкіри.
  • Поєднується з іншими процедурами. Мікрострумову терапію можна проводити в складі комплексного протоколу, Zemits Celltite ідеально поєднується з уз-скрабером.

Сама бачиш, це ідеальний помічний для твоєї краси!

Протокол мікрострумової терапії: step by step

Розгляньмо, кожен етап цієї процедури, адже все має значення для фінального результату.

1️⃣ Очищуємо. Щоб електроімпульси проникли в шкіру досить глибоко, ми повинні прибрати все, що заважає — а це забруднення, залишки себума, які тонким шаром покривають шкіру. Тому проводимо демакіяж і очищаємо шкіру за допомогою універсальної пінки Zemits LumiosClear. Після очищення шкірі потрібно відновити свій pH баланс і бар'єрну функцію. З цим впорається тонік Zemits Joyfil Toning Solution, активні компоненти якого заспокоюють роздратування і зменшують почервоніння.

2️⃣ Наносимо гель-провідник. Процедуру не можна проводити на сухій шкірі. Щоб захистити її та допомогти мікрострумами глибше проникнути всередину, наносимо спеціальний гель. Zemits GloryTight не тільки виконує функцію провідника, але ще і наповнює клітини шкіри корисними елементами: екстрактом кореня солодки, екстрактом вівса, таурином, дипептид карнозином. Кількість порції гелю кожен раз індивідуальна, але не шкодуємо, апарат повинен легко ковзати шкірою, сухих місць бути не повинно.
3️⃣ Проводимо процедуру. Включаємо Zemits Celltite та обираємо потужність, пам’ятай, що починаємо завжди з мінімальної потужності. Орієнтуємося на власні відчуття, процес повинен бути комфортним, з легким поколюванням. В яких зонах як працюємо:
  • Вилиці та щелепи. Повільно проводимо апаратом від центру до вуха.
  • Носо-губні складки. Рухаємось від початку складки до низу.
  • Брови. Рухаємо апаратом вгору, аж до росту волосся, перпендикулярно до брів.
  • Зона навколо очей. Розміщуємо прилад на очній кістці під оком, виконуємо швидкі та легкі кругові рухи.
  • Зона кисетних зморшок. Рухаємо від центру верхньої губи, переміщуючи від центру назовні легкими, проштовхувальними рухами.
Кожну ділянку опрацьовуємо симетрично — з лівого і правого боку обличчя. Проходимось кожною зоною по 5 разів.
4️⃣ Завершуємо протокол. Знімаємо залишок гелю і наносимо маску або сироватку за типом шкіри. Наприклад, маска Zemits Q-Refresh допоможе заспокоїти шкіру і зволожити її.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care