• /
  • /

Ультразвукова чистка: протокол проведення процедури від Zemits Home Care

Ультразвукова чистка першою увірвалася у світ домашнього апаратного догляду. Саме такі скрабери, як Zemits Skin Expert, були першопрохідцями, з них все починалося.

Сьогодні ультразвукова чистка в домашньому форматі нічим не поступається салонній процедурі. А якщо до апарату йде ще й повний комплекс косметичного супроводу — тоді можна сказати, що салон переїхав до тебе додому.
Сьогодні ми розповімо про повний протокол ультразвукового очищення обличчя з професійною косметикою Zemits. Поїхали.

Чому всі полюбляють ультразвуковий пілінг?

Ну і в черговий раз хочемо розповісти про те, чому все обожнюють цю процедуру і з задоволенням інтегрують її у свій догляд:

Ефективне очищення. Звукові хвилі проникають в шкіру, виштовхуючи з пор забруднення і відмерлі клітини. Останні утворюють ороговілий шар, який заважає шкірі дихати і якщо вчасно не очистити шкіру — вона стане землистого відтінку і втратить тонус.

❤️ Комплексна дія. Уз-чистка це не тільки про очищення. Це ще й про мікромасаж, який прискорює внутрішньоклітинні процеси, стимулює струм лімфи й наповнення клітин киснем. Також вона допомагає відновити баланс виділення себума.

❤️ Універсальність. Дійсно, ультразвукове очищення підходить для будь-якого типу шкіри: жирної, сухої, нормальної. І навіть для чутливої ​​ультразвукова чистка також підходить.

❤️ Атравматичність. Методика відмінно підходить для роботи з епідермісом. Адже очищення відбувається не механічно (як це робить ложка Уно), чорні цятки не видавлюються, порушуючи природні процеси всередині клітин, а виштовхуються звуковими хвилями. Звукові хвилі не порушують цілісність покриву, а значить реабілітаційного періоду як такого немає. В наявності легке почервоніння, яке пройде через 5-10 хвилин.

❤️ Всесезонність. Це вигідно її відрізняє від агресивних салонних процедур, таких як алмазна мікродермабразія, фракційне шліфування та ін.

❤️ Простота використання. Таким апаратом, як Zemits SonoSilk, дуже просто користуватися, протокол процедури дуже легкий, ну а після сьогоднішньої статті — так і взагалі.

Ось чому ця процедура потрапила в саме серце користувачам по всьому світу ❤️

Протокол ультразвукового очищення поетапно

Тож почнемо:

1️⃣ Очищаємо шкіру. Щоб ультразвукові хвилі проникли всередину, шкіру потрібно позбавити від плівки забруднень. Для початку потрібно провести демакіяж і очистити шкіру за допомогою універсальної пінки Zemits LumiosClear.
На фото: очищуюча пінка Zemits LumiosClear
2️⃣ Тонізуємо шкіру. Після очищення шкіри потрібно відновити свій pH баланс і бар'єрну функцію. З цим впорається тонік Zemits Joyfil Toning Solution, активні компоненти якого заспокоюють роздратування і зменшують почервоніння.
На фото: тонік Zemits Joyfil Toning Solution
3️⃣ Готуємо шкіру. Щоб пори легше очищалися від забруднень і ороговілих частинок, їх "вміст" треба розм'якшити. Наш варіант — це гель холодної гідратації, який розпушує вміст пор без проблем і зусиль з боку людини. Zemits Openskin Hydration Gel — універсальний помічник для ультразвукової чистки, який піднімає в рази її ефективність. Наносимо його на шкіру тонким шаром і накриваємо зверху харчовою плівкою на 10-20 хвилин.
На фото: гель холодного гідрування Zemits Openskin Hydration Gel
4️⃣ Проводимо ультразвукову чистку обличчя. Проводимо процедуру прямо по гелю, він працює як ідеальний провідник. Коли гель буде знятий, використовуємо рідина, щоб зволожити шкіру. Тримаємо скрабер під кутом 45 градусів відносно поверхні шкіри. Обробляємо шкіру, рухаючись лопаткою від центральної частини до периферії обличчя уздовж ліній лімфотоку. Проходимо по кожній лінії 3-4 рази.
На фото: ультразвуковий скрабер Zemits Skin Expert
5️⃣ Наносимо маску. Після чистки обробляємо шкіру хлоргексидином і наносимо порозвужуючу детокс-маску Zemits Silkentox.
На фото: детокс-маска Zemits Silkentox
6️⃣ Тонізуємо шкіру і наносимо крем з SPF.
Ідеальний догляд в 6 етапів від Zemits Home Care! Насолоджуйся красою і сяйвом шкіри. А якщо хочеш побачити процес наживо, дивись наше відео ⬇️

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care