• /
  • /

Zemits AknoEvit — прощавай проблемна шкіра!

Влітку ми не залишимо тебе без новинок, адже ми в Zemits Home Care не стоїмо на місці. Черговим апаратом, яким ми "апгрейдили" нашу апаратну лінію став Zemits AknoEvit. Про нього ми сьогодні й поговоримо: як діє, як користуватися і яких результатів очікувати. Поїхали.

Zemits AknoEvit: озонотерапія в домашньому форматі

Зустрічайте озонотерапію в домашньому форматі! Раніше ця процедура була доступна тільки в професійних салонах краси. І найчастіше озонотерапія проводиться підшкірно, але такий інвазивний спосіб не всім підходить, та й в домашніх умовах його складно провести самостійно.

Ну а ефективність методу вже давно відома, особливо для проблемної шкіри. Тому, ми створили апарат, який би не поступався в ефективності цього методу, але був би менш травматичним.

Zemits AknoEvit генерує плазмово-озонові хвилі, які впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибинні шари. Не дарма цю речовину називають вітаміном молодості та краси. Генеруючи плазмові хвилі, апарат набагато глибше впливає на шкіру ніж дарсонваль. При цьому він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи клітинний імунітет і прискорюючи синтез колагену. 15 хвилин в день з Zemits AknoEvit = чиста, здорова шкіра без акне.

Zemits AknoEvit: яких результатів чекати?

Новий апарат працює відразу в декількох напрямках:
  • Оновлення. Нашій шкірі недостатньо чистого повітря, особливо це стосується жителів мегаполісу. Озон прискорює кровообіг, стимулює синтез колагену та еластину — основних структурних білків, які відповідають за молодість і здоров'я шкіри. Він також нейтралізує вільні радикали, які викликають передчасне старіння.
  • Підтримка проблемної шкіри. Озон має властивість пригнічувати патогенну мікрофлору, а простими словами — ті бактерії, які стимулюють появу акне. Саме тому Zemits AknoEvit працює із запаленнями та висипаннями. Активні молекули кисню, що містяться в озоновій плазмі, руйнують мембрану бактеріальної клітини, ДНК і білок, тим самим роблячи бактерицидну дію.
  • Регулювання виділення себума. Озоно-плазмова методика також регулює вироблення шкірного сала, тим самим зменшуючи кількість забитих пор і майбутніх запалень.
  • Допомога в клітинній абсорбції. Плазмова озонотерапія покращує еластичність мембран, тим самим дозволяючи корисним речовинам проникати глибше.

Як користуватися Zemits AknoEvit?

Сам апарат дуже простий у використанні. Головна перевага процесу — для використання не потрібно ніяких сироваток і гелів. Процедура проводиться по чистій, сухій шкірі. Що дуже вигідно для домашніх користувачів. Отже, як виглядає сам процес:

  1. Очищення. Як і будь-яка інша процедура, цей протокол починається з очищення. Це необхідно для того, щоб плазмово-озонова енергія глибше проникала в шкірний покрив. Після очищення, почекай, щоб шкіра висохла, адже якщо шкіра буде волога — ти будеш відчувати поколювання.
  2. Налаштування процесу. Кнопка живлення допоможе налаштувати інтенсивність впливу. Рекомендуємо починати з мінімального рівня, щоб підібрати оптимальний варіант чутливості.
  3. Проведення процедури. Є два варіанти руху масажних ліній: кругові або лінійні. На кожну ділянку виділяємо 5-10 хвилин, цього достатньо, щоб озонові хвилі проникли в глибинні шари шкіри.
  4. Завершення процедури. Вимкни апарат і нанеси засіб (крем/сироватку) за типом шкіри. Перед роботою обов'язково заряди девайс на повну, це не менше двох з половиною годин, апарат не можна виключати до повного заряду. Як дізнатися, що він повністю зарядився? Колір індикатора зміниться з червоного на зелений.
Ще один нюанс. Після процедури робочу поверхню необхідно очистити, але ні в якому разі не за допомогою спиртовмісної рідини. Це може бути антисептик.

Zemits AknoEvit: в чому переваги?

Отже, чому ж Zemits AknoEvit повинен обов'язково бути в твоєму домашнього догляду:
  • Ефективність. Формула озону була відкрита понад 100 років тому і давно успішно застосовується в різних сферах косметології. Особливо добре технологія озоно-плазмового очищення працює з проблемною шкірою, схильної до акне.
  • Атравматичність. Поверхня шкіри не страждає, на відміну від проведення озонових ін'єкційних методик. Ти можеш в будь-який час дня провести процедуру без реабілітації та почервоніння.
  • Простота використання. Для роботи з апаратом не потрібно ніяких навичок, тільки інструкція, процес простий і зрозумілий.
  • Економія. Для проведення процедури власникові не потрібно нічого, крім апарату.

Zemits AknoEvit — новий етап догляду твоєї домашньої рутини від Zemits Home Care!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care