• /
  • /

Який обрати собі ультразвуковий скрабер?

Домашній догляд — справа тонка, тут усе максимально влаштовано під тебе. І це ми говоримо не лише про косметичний догляд, а й про апаратні процедури.

Ультразвуковий скрабер — той девайс, який вже давно і надовго увійшов у життя кожної дівчини, яка дбає про свою красу. Тому вибір уз-скрабера — справа серйозна і тут потрібна увага до всіх деталей. Сьогодні в блозі Zemits Home Care ми розповідаємо, що важливо при виборі цього апарату. Виїхали!

Ультразвукове очищення: переваги

Почнемо з того, чому ж ця процедура потрапила до серця тисячам клієнтів. Насамперед її цінують за ефективність. Це відмінний варіант для очищення шкіри від забруднень та відмерлих клітин. Звукові хвилі проникають углиб шкіри, виштовхуючи з пор все зайве.

До того ж вона не тільки очищає шкіру. Скрабери також проводять мікромасаж, який прискорює кровообіг та тік лімфи, стимулює обмінні процеси у клітинах, насичуючи їх корисними речовинами. Процедура також регулює правильний рівень виділення кожного сала, що дуже цінують власники жирного типу шкіри. Завдяки такому функціональному впливу ультразвукова чистка і стала лідером для багатьох.

❤️ Універсальність — не останній пункт у списку її переваг. Процедура підходить для будь-якого типу шкіри:
  • Жирний — заспокоює, очищає та регулює виділення себуму.
  • Сухий — піднімає тонус та еластичність, прискорює кровообіг.
  • Нормальний — допомагає підтримувати правильне функціонування, видаляє відмерлі клітини, допомагаючи шкірі дихати.
❤️ І навіть для чутливої ​​ультразвукове очищення теж підходить. Атравматичність методики відмінно підходить для роботи з делікатним епідермісом. Адже очищення відбувається не механічно (як це робить ложка Уно), темні цятки не вичавлюються, порушуючи природні процеси всередині клітин, а виштовхуються звуковими хвилями.

❤️ Відсутність реабілітаційного періоду. Тут усе зрозуміло після першої процедури. Почервоніння після використання скрабера проходять протягом 10-20 хвилин, залежно від чутливості шкіри. А це означає, що тобі не потрібно спеціально обирати день для процедури та ховатися від сонця та оточуючих.

❤️ З попереднього пункту випливає ще одна перевага — всесезонність. Через те, що уз-чистка не травмує зовнішній захисний покрив шкіри, її можна проводити будь-якої пори року. Це вигідно її відрізняє від агресивних салонних процедур, таких як алмазна мікродермабразія, фракційне шліфування та ін.

❤️ Легкість використання. Ось ця особливість стала основною для домашнього використання. Девайсом дуже легко користуватися, протокол процедур простий і зрозумілий, не вимагає спеціальних медичних знань та високого косметологічного скілу.

Всі разом ці переваги формують потужний комплекс, який підкорює як професійних косметологів, так і звичайних клієнтів, які хочуть урізноманітнити свою домашню рутину. Ось така широка аудиторія у цієї процедурі.

Ультразвуковий скрабер: функції

Перше, що важливо при виборі апарату — його функції. Зазвичай більш просунуті моделі пропонують своїм власникам не тільки ультразвуковий пілінг, а й уз сонофорез. Що це таке? Це методика, яка за допомогою ультразвукових хвиль допомагає впроваджувати корисні інгредієнти сироваток у глибокі шари шкіри.

До речі, обидва наші девайси пропонують своїм власникам як очищення, так і насичення — Zemits Skin Expert і Zemits SonoSilk.

На які особливості звертаємо увагу?

Скрабер — моно-прилад, що пропонує процедури з використанням звукових хвиль високої частоти. Zemits Skin Expert — це унітарна модель, але Zemits SonoSilk — нове покоління, апарат, до якого ми додали додаткові можливості. По-перше, це розпилювач рідини. Як часто ви стикалися з ситуацією, коли шкіра під час процесу пересихає і потрібно її додатково зволожувати? Адже уз-пілінг проводять тільки по рідкому середовищі.

Взявши це до уваги, ми обладнали аксесуар спеціальним розпилювачем, який робить процедуру зручнішою. Варто натиснути кнопку — і пшшшшш.

По-друге, це вбудований синій світлодіод, який під час процедури впливає на бактерії, зменшуючи запалення, почервоніння, висипання. Функція особливо підходить для власників проблемної шкіри.

Ну і звичайно ж, не забувайте про об'єм заряду батареї. Що Zemits Skin Expert та Zemits SonoSilk належать до бездротових пристроїв та проводять до 8 процедур без додаткової підзарядки. Це зручно, оскільки їх беруть із собою як у подорож, так і на виїзні сеанси.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care