• /
  • /

Зимові канікули для шкіри: протокол догляду від Zemits Home Care

Зимовий сезон прохолодний, сухий та вітряний. Звісно, шкіра не в захваті від таких умов, особливо, коли ти часто перебуваєш на свіжому повітрі. Що ж потрібно зробити, щоб зовнішні несприятливі умови не вплинули на її стан?
Так, це правильний догляд. Потрібно не тільки дотримуватись всіх етапів очищення, тонізування та зволоження, але й проводити додаткові косметологічні процедури, які зміцнюють бар’єрні властивості шкіри та покращують її пружність та тонус.
Сьогодні ми проведемо протокол догляду, використовуючи косметику та портативні девайси Zemits. Тож почнемо.

Етап Перший — якісне очищення

Взимку погодні умови можуть сприяти лущенню шкіри, це відбувається внаслідок руйнування ліпідного бар'єра, який захищає її від пересихання. Часто, очищуючі засоби можуть тільки погіршити ситуацію, адже занадто агресивні компоненти погіршують pH баланс шкіри та внаслідок чого вона погано затримує вологу
А ти знала, що в офіційний медичний термін лущення десквамація? Походить від латинського “Desquamo”.
Тому для зими ми обираємо очищуючі засоби м’якої дії, як Zemits LumiosClear. До її складу входять такі натуральні компоненти, як низькомолекулярний гідролізат цільного зерна чорного рису, бета-глюкат вівса, олія Крамбе. Вони підтримують водний баланс клітин, стимулюють регенерацію та нормалізують роботу сальних залоз.

Наносимо пінку легкими рухами на зволожену шкіру, масажуємо 15-20 секунд та змиваємо водою кімнатної температури. Не гарячою та не холодною, вони також можуть пересушення та додаткове лущення.
Висушуємо обличчя паперовим рушничком та проводимо тонізацію. Zemits Joyfill відновлює pH, заспокоює подразнення та почервоніння. Він також наповнений активними екстрактами: гамамелісу, насіння гарбуза, ламінарії.

Також взимку раз на місяць ми проводимо ультразвуковий пілінг з Zemits Skin Expert або Zemits SonoSilk. Протокол цієї процедури ти знайдеш тут.

Читай детальніше про протокол ультразвукової чистки в нашій статті "Ультразвукова чистка: протокол проведення процедури від Zemits Home Care"

Етап Другий — Тонізація та живлення з Zemits UltraGlow

Тепер перейдемо до покращення тонусу, кольору та зволоження. Тут стане в пригоді девайс ультразвукової LED-терапії Zemits Ultraglow, який поєднав дві технології - ультразвукову терапію та фототерапію.

Ультразвук робить мембрани клітин еластичнішими, допомагаючи активним речовинам проникати глибше, Також в апарата є три світлодіодні режими:

⭐️ Червоний. Він проникає вглиб шкіри, на рівень розташування фібробластів, які відповідають за вироблення волокон колагену та еластину. Найкраще підходить для роботи з віковими змінами.

⭐️ Синій. Проникає всього лише на глибину 1 мм, але цього достатньо, щоб боротися з Propionibacterium acne, бактерією, яка провокує висипання та акне.

⭐️ Зелений. Підходить для чутливої, схильної до подразнення та пігментації шкіри. Він освітлює колір обличчя, поступово прибираючи веснянки, пігментні плями, вікові плями.

Також в нього є комплексний режим, який поєднує всі три світлодіодні режими та ультразвуковий вплив.

Тому для процедури ми беремо косметичну сироватку на водній основі (обов’язково, ніяких олійних компонентів) вмикаємо апарат та проводимо процедуру масажними лініями.

Етап Третій — зволоження з альгінатною маскою Zemits Q-Refresh

Зазвичай в протоколах догляду ми використовуємо Zemits Silkentox. Вона чудово зменшує запалення та почервоніння, матує та заспокоює. Але сьогодні у нас протокол догляду саме взимку і хочеться максимального зволоження.

Тому сьогодні наш вибір — альгінатна маска Zemtis Q-Refresh. Змішуємо достатню кількість маски з водою, щоб суміш мала густу консистенцію, але не занадто. Грудочок теж не повинно бути.

Наносимо на шкіру товстий шар маски, та приймаємо горизонтальне положення, адже на маску подіє гравітація і вона починає стікати. Чекаємо 20-25 хвилин і знімаємо маску знизу вверх.

Залишок змиваємо або знімаємо вологим ватним диском. Завершуємо цей протокол догляду нанесення крему за типом шкіри.

Вуаля, наш догляд завершено, шкіра сяюча, зволожена та наповнена корисними речовинами. Проводь такий протокол раз на тиждень і “зимові канікули” для твоєї шкіри будуть тривати аж до весни ❤️

А в нас тривають січневі знижки ⬇️

-8% на всі портативні девайси Zemits Home Care

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі:
Потрібна консультація?
Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і дамо відповідь на всі ваші питання