• /
  • /

Салонний догляд — вдома! Комплексні протоколи з девайсами Zemits

Сам собі косметолог? А чому б і ні! Якщо вдома тебе чекають професійна косметика та портативні девайси догляду Zemits - то догляд вдома може стати вигідною альтернативою салону краси.
Сьогодні ми підготували два набори, які підійдуть для роботи з різними типами шкіри. Тому ти зможеш підібрати якийсь для себе або скомбінувати під себе.
Ну а щоб такий набір став для тебе не лише ефективним, але й вигідним, лови ⭐️ знижку -20% на будь-які три портативні апарати серії Zemits Home Care ⭐️

Додай 3 девайси до кошику, оформи замовлення, але не оплачуй. Наш менеджер надасть знижку і надішле тобі рахунок на оплату при підтвердженні замовлення. Знижка надається від повної ціни девайсів.

Zemits SonoSilk + Zemits NeoLight + Zemits AknoEvit: для проблемної шкіри

Почнемо з проблемного типу, адже саме він потребує дуже ретельного догляду. І першим етапом завжди йде ретельне очищення. Ти звісно знаєш, що наша шкіра постійно оновлюється.

Так, раз на 30-40 днів нові клітини виштовхують на поверхню шкіри відмерлі, внаслідок чого на ній утворюється “шар” з ороговілих клітин, бруду та пилу. В таких умовах шкірному покриву важко дихати, утворюються вугрі та комедони. А у власниць жирної шкіри тут ще й додаткова особливість — підвищена кількість шкірного сала додатково “забиває” пори та пришвидшує появу чорних цяток.

Ультразвукова чистка ідеально підходить для делікатного очищення шкіри проблемного типу. Звукові хвилі проникають в пори та виштовхують все зайве. Ця процедура не тільки очищує пори, але й допомагає збалансувати процес утворення себуму

Як часто її можна проводити? Ми рекомендуємо проводити її не частіше 1 разу на три тижні. Якщо частіше — може виникнути сухість та подразнення, адже можна пошкодити захисний шар шкіри.

Zemits SonoSilk не тільки робить процес комфортнішим завдяки розприскувачу рідини, але й додатково заспокоює шкіру синім світлодіодом. Цей стильний скрабер має також режим Nutrition, сонофорезу, який допомагає активним косметичним речовинам проникати глибше в шкірний покрив.
Тепер додатковий догляд. На цьому етапі нам потрібно зменшити запалення та заспокоїти шкіру — тому Zemits NeoLight та Zemits AknoEvit якнайкраще підійдуть. Zemits Neolight, портативний апарат LED-терапії, який забезпечує комплексне пропрацювання завдяки двом світловим режимам:

‍❤️‍‍ Синє світло. Світлові хвилі завдовжки 430 нм вбивають більшість бактерій, що стимулюють появу акне. Світлова енергія також стимулює звуження пор і зменшує кількість себуму. Прекрасне рішення для догляду за жирною шкірою та шкірою з акне.

‍❤️‍‍ Червоне світло. Оптимальний варіант для зрілої шкіри, яка потребує стимуляції. Покращує приплив крові до тканин, а, отже, транспортування кисню та поживних речовин до клітин. Хвилі довжиною 640 нм стимулюють вироблення колагену, чим підвищують пружність шкіри.
Zemits AknoEvit - це портативний девайс озоно-плазмового очищення. Яка його дія:
  • Знищує бактерії, які провокують утворення акне та висипань.
  • Покращує еластичність мембран, сприяє кращому насиченню клітин корисними речовинами.
  • Стимулює вироблення колагену та еластину.
  • Звужує пори, покращує колір обличчя.

Skin Expert + Zemits Ultraglow + Zemits Elastistrom: базовий комплект для обличчя

Комплекс, який підійде для шкіри 30+, в комплексному догляді anti-age. Очищення з ультразвуковим скрабером йде першим етапом, уз-хвилі покращують проникність мембран та готують її до наступних етапів догляду. Zemits Skin Expert також має вбудований режим сонофорезу.

Zemits UltraGlow — це портативний апарат ультразвукової LED терапії, який об'єднав в собі дві технології — фототерапію та ультразвук. Які результати можна очікувати після його використання:
  • Тонізація та заспокоєння подразнень. Ультразвук підсушує подразнення та акне, прискорює кровообіг. А три кольори світлодіода піднімають тонус шкіри та імунітет клітин.
  • Підтяжка та омолодження. Комплексна дія методик покращує внутрішньоклітинний метаболізм, підтягує в'ялу, зневоднену шкіру, розгладжує зморшки.
  • Насичення та живлення. Ультразвукові хвилі покращують еластичність мембран, підіймаючи тим самим їх здатність поглинати корисні речовини та вітаміни. А синій та червоний світлодіоди покращують лімфообіг та кровообіг, насичуючи клітини киснем.
  • Вирішення інших естетичних проблем. Zemits UltraGlow розгладжує текстуру шкіри, покращує стан шкіри при розацеа, пігментації, акне, рубцях та почервоніннях.
Zemits Elastistrom — це апарат мікрострумової терапії, який подбає про пружність та покращення тонусу твоєї шкіри. Інноваційні рукавички пропрацьовують кожен сантиметр шкіри, ними можна працювати як по тілу, так і по обличчю.

Мікроструми не лише надають ліфтинг, але й покращують тонус шкіри, прискорюють регенеруючі процеси, покращують колір шкіри та виводять зайву рідину.

Цей комплекс удосконалить твій догляд ‍❤️‍‍

Zemits SonoSilk + Zemits Marvelouslim + Zemits Vivotite: догляд за обличчям та тілом

Набір з наших бестселерів, найпопулярніших портативних девайсів. Оскільки етап очищення зі скрабером ми вже розглянули, давайте тепер зупинимось на догляді за шкірою тіла. І тут на допомогу приходить Zemits Marvelouslim. Целюліт, зайві сантиметри, поганий рельєф, порушення кровообігу та лімфообігу, низький тонус — він ефективно діє на будь-яку з цих проблем. Все завдяки:

Трьом режимам потужності. Пропрацьовує навіть найскладніші зони, розганяє кров та застої лімфи. Подвійна дія вакууму та механічних рухів — ідеальне поєднання для максимально ефективного антицелюлітного масажу.

Трьом насадкам різного розміру. Вони допомагають опрацьовувати проблемні зони всього тіла. А вбудовані в насадки металеві ролики надають додатковий масажний ефект, дозволяють досягати глибинних шарів шкіри та покращують кінцевий результат.

Режиму терморегуляції. Він не лише робить процедуру комфортнішою, мінімізуючи неприємні відчуття та готуючи шкіру до масажу.
Тепер перейдемо до Zemits VivoTite. Омолоджуючі особливості мікростурмової технології давно відомі у всьому світі. Ну а ми розглянемо переваги саме цієї моделі:

⭐️ Ефективність. Косметологи всього світу не дарма обирають мікрострумову терапію для боротьби з віковими змінами. Всього 10-15 хвилин в день достатньо, щоб повернути м'язам тонус, а обличчю — свіжість і красу.

⭐️ Легкість використання. Струмопровідні сферичні електроди VivoTite ідеально підходять для моделювання обличчя й глибокої тонізації.

⭐️ Дві процедури в одному апараті. Не тільки мікрострумова стимуляція м'язового лицьового каркаса, але і допомога в глибокому впровадженні корисних речовин.

⭐️ Економія. Для проведення процедури мікрострумової терапії не потрібно нічого крім гелю-провідника.

⭐️ Багатофункціональність. Мікроструми вирішують безліч естетичних проблем: в'ялість, поганий колір, знижений тонус, зморшки, акне, постакне, розасцеа, набряки, гіперпігментація.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care