• /
  • /

Ідеальний метч до свята: що подарувати?

Ось-ось закінчиться зима, а там недалеко й до 8 березня. А потім в нас є ще багато приводів потішити близьких приємним подарунком: річниці, Дні Народження, сезонні свята, пам’ятні дати.
Тобто, привід для подарунка завжди знайдеться. Але що дарувати?
В цій статті зібрали для вас декілька наборів “апарат + косметика” і “апарат + апарат”, які ідеально доповнюють одне одного. Нагадуємо, що в лютому в нас діють знижки до -10% на косметику та портативні девайси. Тож почнемо.

Антицелюлітний метч: Zemits Marvelouslim + Zemits DazzleSkin

Це той випадок, коли косметика доповнює та покращує результат апарату.

❤️ Zemits Marvelouslim— вакуумно-роликовий масажер, який допоможе прибрати зайву рідину й целюліт із зайвими сантиметрами. Він подбає про красу та гладкість шкіри, прискорюючи тік лімфи та внутрішньоклітинні процеси. Комфортний у використанні, він оснащений трьома насадками різних розмірів, які ідеально підходять для опрацювання як великих, так і малих зон: рук, ніг, стегон, живота, сідниць.

А три режими потужності допоможуть підібрати правильний вплив як для чутливої, так і для щільної шкіри. Додатковий терморежим розігріває насадку, роблячи процедуру зручною. Це ідеальний варіант для домашнього лімфодренажу, який допоможе не лише позбутися зайвої рідини, а й скоригувати параметри.

❤️ Zemits DazzleSkin не просто олія, але унікальна формула для більш ефективного апаратного масажу. Мікс натуральних компонентів відновлює природний баланс дерми, захищаючи її від сухості та шкідливого ультрафіолетового впливу. Адже в основу DazzleSkin ми поклали арганове масло, яке є природним захисником від ультрафіолету.

Наша олійка забезпечує плавне ковзання під час сеансу вакуумних маніпуляцій. Але, на відміну від інших подібних продуктів, воно легке та швидко всотується в шкіру, не забиває насадки.

Очищення метч: Zemits SonoSilk + Zemits Openskin

Ідеальне комбо для очищення пор. Раніше єдиним варіантом підготовки для якісної чистки було розпарювання. Але такий метод не достатньо ефективний, так, він розширює пори, але триває це недовго. Запалення після такої процедури — звичайна ситуація, адже під час чистки не від всіх забруднень можна якісно очистити пори.

❤️ Гель холодного гідрування OpenSkin проникає вглиб, розпушуючи вміст пор, розм’якшуючи відмерлі клітини та ороговілі часточки. Він делікатно готує шкіру до наступного етапу очищення.

Величезний плюс цього гелю — те, що він чудово комбінується як з ультразвуковою чисткою (як гель-провідник), так і з механічною чисткою.
❤️ Ну а про переваги нашого уз-скраберу Zemits SonoSilk годі й говорити, але все ж таки ми нагадаємо:

  • Він ефективний. Компактний, але потужний, він круто вирішує безліч естетичних проблем: тьмяність, забиті пори, чорні цятки, запалення, комедони.
  • Він функціональний. Завдяки вбудованому розпорошувачеві рідини, процедура ультразвукового пілінгу стає набагато комфортнішою. А синій світлодіод допомагає зменшувати запалення та висипання.
  • Він має довготривалий заряд. До 8 процедур після повної зарядки, за що його цінують як косметологи, так і звичайні користувачі.
  • Він атравматичний. Завдяки делікатному впливові, після скраберу тобі не потрібно брати лікарняний на декілька днів.
  • Він добре поєднується з іншими косметологічними маніпуляціями. Мікромассаж ультразвукових хвиль покращує еластичність клітинних мембран. Тому після нього так зручно робити маску або інші процедури.

Читай детальніше про протокол ультразвукової чистки в нашій статті "Ультразвукова чистка: протокол проведення процедури від Zemits Home Care"

Релаксуючий метч: Zemits LipoPremo + Zemits Ocurelax

Ну і завершає наш ТОП 3 набір, який допоможе розслабити все тіло та нервову систему — портативний апарат пресотерапії для ніг Zemits LipoPremo та масажер для очей Zemits Ocurelax. Використовуючи їх одночасно, ти:

⭐️ Даєш перепочинок нервовій системі. Ритмічний масаж зменшує втому та напругу, яка накопичилась за день.

⭐️ Прискорюєш роботу лімфатичної та кровоносної системи ніг. Ритмічний масаж зжатим повітрям впливає на внутрішньоклітинні процеси, пришвидшує наповнення тканин киснем.

⭐️ Розслабляєш м’язи очей. У функціонал масажера вбудовані декілька режимів для зменшення спазмів м’язів та зменшення темних кіл. Завдяки Zemits Ourelax до погляду повертається свіжість.

⭐️ Нівелюєш негативні наслідки робочого дня. В основному в нас сидяча робота, а це означає напругу на ноги та очі, оскільки більшість працюють за комп’ютером. А цей комплекс повертає тілу легкість та відновлює сили організму.

Обирай подарунок на свій смак! Знижки лютого чекають на тебе. Але якщо залишились будь-які питання — ми з радістю тебе проконсультуємо.


⭐️ Заповнюй форму для індивідуальної консультації ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: