• /
  • /

Косметична еволюція від Zemits Home Care

Що таке ідеальний домашній догляд? Це збалансоване поєднання апаратних та косметичних процедур, які підтримують сяйво й красу твоєї шкіри. Звучить гарно, чи не так? Але якщо з апаратними методиками ми більш-менш розібралися (читай все про ультразвуковий пілінг, гальванізацію та ультразвукову LED-терапію в наших попередніх статтях) то з косметичною складовою ще все попереду.
Адже домашній косметичний догляд — це не просто вмитися і забути, ні це повний цикл засобів, які повинні підходити тобі по типу шкіри, не пересушувати та зволожувати.
У Zemits Home Care ми розуміємо це краще за інших, адже велика частина наших клієнтів — прогресивні дівчата, які знають, що якісна домашня рутина так само важлива, як і професійний догляд.

Отже, сьогодні ми відкриваємо завісу у світ косметичних засобів Zemits Home Care. Ух, нарешті починаємо!

Тонізації шкіри, чи так вже вона необхідна?

Навіщо взагалі нам такий косметичний засіб як тонік? Річ у тому, що будь-яке очищення, будь то делікатна пінка для чутливої ​​шкіри або агресивний тонік для проблемної — вони порушують її рівень pH.

Тут варто сказати про це кілька слів. pH — це кислотно-лужний баланс шкіри, її своєрідний захисний шар, який не дає проникати шкідливим бактеріям. Кислотність забезпечує злагоджену роботу клітин, не даючи патогенній флорі (бактеріям, інфекціям) розвиватися на її поверхні. Вона також впливає на процес оновлення рогового шару. Рівень pH індивідуальний для різних типів шкіри:
  • для нормальної — 5,5;
  • для сухої — від 3 до 5,5;
  • для жирної — від 5,7 до 6.
Якщо він порушений — це відразу можна побачити. Про знижений pH "говорить" сухість, лущення, свербіж, почервоніння й навіть яскрава реакція на декоративну косметику. Якщо ж навпаки pH завищений — тут можна спостерігати посилений жирний блиск, розширені пори, акне і висипання.

Ось тут ми й згадаємо про роль тоніків. Цей косметичний засіб створено, щоб заспокоїти та відновити баланс шкіри, прибрати сухість та стягнутість. Але це, звичайно, стосується не до кожного тоніку, адже деякі виробники економлять на натуральних інгредієнтах і замінюють їх штучними + додають спирт для збалансування формули. Звичайно, такий засіб навряд може принести користь шкірі.

Ми вирішили створити тонік, який би активно, але водночас делікатно підтримував рівень зволоженості шкірного покриву та насичував корисними речовинами. Zemits Joyfil — це втілення свіжості та сяйва для твоєї шкіри. Натуральні інгредієнти дарують комплексний догляд навіть найпримхливішій шкірі:
  • Гідролат кори верби доглядає за шкірою та бореться із запаленнями, тонізує, звужує пори.
  • Екстракт насіння гарбуза зволожує, заспокоює і загоює шкіру.
  • Екстракт гамамелісу звужує пори, регулює вироблення себума, усуває запалення.
  • Екстракт ламінарії живить, омолоджує, пом'якшує шкіру, нормалізує роботу сальних залоз.

Joyfil подбає про твої pH і рівень зволоженості!

Альгінатна маска — make-it-at-home

Так, альгінатні маски стали хітом домашнього догляду. Але це було не завжди. Декілька років тому, щоб пройти цю косметичну процедуру, потрібно було йти до косметолога. Тепер все доступно для твоєї домашньої рутини.

У чому ж її переваги? Завдяки речовині в складі, вона після нанесення на обличчя ущільнюється, створює повітронепроникну, еластичну речовину, яке відмінно зберігає корисні речовини та вологу. На відміну від тих же тканинних масок, чиї корисні речовини випаровуються при взаємодії з киснем.

Але внаслідок чого маска так застигає і легко знімається? Річ у тому, що до складу масок входить натуральна речовина альгін, яке видобувають з бурих водоростей. Вона не тільки загущує суміш, а й надає регенеруючу, протизапальну дію.

Регенеруюча альгінатна маска для обличчя Zemits Q-Refresh — новий хіт нашої компанії, який забезпечить твоїй шкірі ідеально збалансований догляд, зволоження та живлення. Її можна використовувати як для завершення циклу доглядових процедур, так і для моно-процедури.

Її переваги:
  • Універсальність. Завдяки натуральному складу, в який входять екстракти алое, асаї та ламінарії, маска підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для самої чутливої та сухої.
  • Ефективність. Отримайте салонний догляд вдома. Результат можна побачити вже після першої процедури.
  • Насичення шкіри. Завдяки щільній структурі застиглої суміші, всі корисні речовини направлені вглиб шкірного покриву.
  • Комплексна дія. Маска зміцнює, заспокоює, очищає та оновлює шкіру. Потужний відновлювальний вплив і сяйво тобі забезпечені.
  • Легкість використання. Суміш можна приготувати та нанести самостійно.

Спробуйте цей новий рівень догляду від Zemits!

Холодне гідрування в студію!

Ну і, звичайно ж, ми не втрималися, щоб поліпшити процедуру ультразвукового пілінгу! Адже наші красені Zemits Sonosilk і Zemits Skin Expert заслуговують найкращого косметичного супроводу, яке покращить загальний ефект процедури.

Тому, гель холодного гідрування для ультразвукової чистки обличчя Zemits Openskin Hydration Gel допоможе гарненько підготувати твою шкіру до делікатного ультразвукового очищення. Він допоможе відкрити пори, “розпушити” їх вміст.

Гель для холодного гідрування — це нова ера підготовки шкіри до очищення. У минулому тривале, некомфортне розпарювання. Він допомагає глибокого очистити пори, розм'якшує ороговілий шар відмерлих клітин, полегшує дію як механічної, так і ультразвукової чистки.

Ідеальний варіант як для якісного домашнього догляду, так для професійного використання.
Ось так, наша люба, ми подбали, щоб твоя домашня рутина стала ще простіше, ефективніше, досконаліше. Але це тільки початок, Zemits Home Care не збирається зупинятися!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care