• /
  • /

Маленькі апарати для великих результатів

Якісний домашній догляд — який він? Маски, скрабера й сироватки давно стали класикою. Звичною, але не завжди достатньо ефективною. Гарненько подумавши, ми вирішили вийти за звичні рамки домашнього догляду. Так народився Zemits Home Care, проект, який подарував нашим прекрасним клієнтам можливість використовувати професійні косметологічні методики вдома.

І він проявив себе, особливо під час нестабільного карантину, коли багатьом довелося відмовитися від звичних візитів до салону краси або до улюбленого косметолога.
Ми сказали "Ні!" обмеженням домашнього догляду за собою і "Так!" інноваціям, які дозволили нам ввести професійні косметологічні технології у звичайне життя кожної людини. Так, дійсно, маленькі апарати для великих результатів!
Сьогодні ми розповімо про трійцю, яка не тільки допоможе твоїй шкірі сяяти від краси та здоров'я, але й яка стане в пригоді початківцям косметологам. Тим, які хотіли б випробувати нові технології, не купуючи великі апарати. Отже, ось вони, наші бестселери Zemits Home Care.
Я — ультразвуковий скрабер, оберігаю чистоту твоїх пор
Zemits SonoSilk

Ультразвуковий пілінг останнього покоління

Так, цей стильний красень в чорному корпусі просто створений для того, щоб допомогти тобі якісно та атравматично очистити шкіру від ороговілих клітин, бруду й пилу. Адже наша шкіра оновлюється раз в 30-40 днів, ти знала про це? Щомісяця (ну майже) твоя шкіра виштовхує відмерлий шар клітин назовні, створюючи нові. Ці ороговілі частинки залишаються на поверхні твоєї шкіри, заважаючи їй дихати та порушуючи природний процес виділення себума. Так з'являються чорні крапки.

Zemits SonoSilk містить все те, чого тобі так не вистачало в інших скраберах:
  • У нього є розпилювач рідини й це дуже важливо для комфорту процедури. Тепер не потрібно постійно змочувати шкіру, а просто залити рідину в спеціальну колбу й зробити пшшшшш.
  • Синій світлодіод додатково має протизапальну дію, зменшуючи запалення і подразнення, позитивно впливає на постакне.
  • Зручна форма. Тепер рука не "відвалюється" під час сеансу процедури.
  • Стильний корпус. Такого красеня ще знайти треба. Він прикрасить твою поличку, адже має спеціальну стаціонарну підставку для підзарядки.

Цей апарат не тільки очистить пори й допоможе шкірі засяяти, а й масажує дерму на клітинному рівні, прискорюючи лімфообіг та кровообіг. В результаті шкіра гладенька, наповнена красою та здоров'ям.
Дві технології не залишать естетичним недолікам ні шансу!
Zemits UltraGlow

LED-терапія вдома - це реально

Так, адже цей портативний апарат поєднує в собі дві технології — світлотерапію в трьох кольорах та ультразвукову терапію. Це комплексне насичення та омолодження шкіри, яке надає позитивні результати:

  • Вирівнює рельєф шкіри.
  • Розгладжує зморшки та заломи (як вікові, так і мімічні).
  • Звужує пори.
  • Зменшує акне і пігментні плями.
  • Піднімає тонус й тургор шкірного покриву.
Завдяки комплексній ультразвуковій LED-терапії, Zemits UltraGlow підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для вікової та гіперчутливої. Які світлодіоди є в нього:

Червоний світлодіод довжиною 640 нм активно взаємодіє саме з віковими змінами. Він прискорює вироблення еластину та колагену, стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зберігає рівень природного зволоження.

Зелений світлодіод довжиною 550 нм ідеально підійде, якщо у тебе чутлива шкіра або схильна до появи гіперпігментації. Клітини поглинають зелене світло, який руйнує виробництво надлишково меланіну. Шкіра освітлюється, процедура зменшує кількість веснянок, пігментних і вікових плям.

Синій світлодіод довжиною 430 нм нібито спеціально створений, щоб взаємодіяти з проблемною шкірою. Він вбиває бактерії, які викликають акне, зменшує роздратування і звужує пори.

Ну а ультразвук проникає в глибинні кулі шкіри, ультразвуковими хвилями здійснюючи коливання клітин, прискорюючи кровообіг і лімфообіг.
Гальванізація — це теж вам не хухри-мухри
Zemits GlacierFacial

Інтенсивне омолодження завдяки сучасним технологіям

І ми повністю згодні з цим твердженням, а навіть — гаряче його підтримуємо. Адже портативний апарат гальванізації Zemits GlacierFacial — це комплексний догляд за шкірою від А і до Я.

Це вплив з трьох сторін:

Очищення. Завдяки режиму негативного іонофореза, апарат проводить процедуру дезінкрустації, суть якої в розм'якшенні забруднень в порах. Це атравматична чистка, яка звільняє шкіру від відмерлих клітин й ороговілих частинок.

Насичення. Позитивний іонофорез допомагає нанесеним поживним речовинам проникати глибше в клітини. Він піднімає рівень еластичності мембран й допомагає насичувати активними елементами.

Тонізація. Це режим "з холодком", який опускає температуру тканин до 6 ± 2ºC. Такий вплив зменшує роздратування, запалення, звужує пори.

Ну а застосування в комплексі надає потужний ефект anti-age, підтягуються контури, шкіра оновлюється й очищається.

Потрійне комбо від Zemits Home Care

Так, про апарати ми вам розповіли, але заради чого? Все просто — адже тепер отримати всю трійцю пристроїв можливо дуже вигідно! Наш New HomeCare Kit від Zemits, тріо професійних косметологічних апаратів в портативної версії, які піднімуть твій домашній догляд на новий рівень.
Повний цикл апаратного косметологічного догляду за бомбічною ціною — ефективно, вигідно, корисно! Розвивайте свою домашню б'юті-рутину правильно, ну а ми допоможемо!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care