• /
  • /

Як змінився догляд за собою в домашніх умовах за період карантину?

Карантин для багатьох став символом значних змін. Крім страху перед невідомістю, довелося змінити не тільки звичний розпорядок дня, а й домашній догляд. Хтось повністю відмовився від відвідин салону, хтось відкрив для себе нові апарати, а хтось закохався в домашні тренування і не збирається повертатися в спортзал.
Кожен відкрив для себе щось нове і в цьому ми бачимо безсумнівний плюс. Хто ж про це нам розповість краще, ніж дівчата команди Zemits HomeCare.
Вони, як ніхто інший, відчули всі ці зміни. Саме з ними ми сьогодні поговоримо. Три дівчини, три історії змін.
Полюбила догляд за собою
— Інна, бренд-менеджер

Історія про те, як ультразвуковий скрабер увірвався в домашній догляд

До карантину у мене не вистачало часу на повноцінний домашній догляд вранці. Іноді зробиш все по своєму чек-листу: ранній підйом, тепла вода з лимоном, контрастний душ, коротка йога, — а іноді просто впадеш носом в подушку та солодко спиш до наступного будильника.

Коли всіх придавив локдаун, було складно, я звикла бути постійно в офісі з командою, а тут вакуум з ноутбуком. Зате з'явилося багато часу для ритуалів догляду! Години, яке я раніше витрачала на поїздки дім-робота-дім. А тепер я знайшла їм правильне застосування: очищення, маски або насичення шкіри корисними речовинами.

Мій новий догляд за шкірою в домашніх умовах перетворився в захопливий процес: я почала частіше використовувати свій ультразвуковий скрабер Zemits Skin Expert. Адже це не тільки круте очищення, а й мікромасаж, після сеансу шкіра стає гладкою та дуже приємною на дотик. Відкрила для себе знову і функцію ультразвукового фонофорезу. Він допомагає проникати корисним речовинам глибше в шкіру, насичуючи її на клітинному рівні. Раніше у мене завжди не було часу, тоді ж я створила повний цикл догляду, якого намагаюся дотримуватися і зараз.

Чого мені дійсно не вистачало — це звичайно мого улюбленого майстра манікюру. Це те, з чим я так і не змирилася. Так, подивившись парочку відео уроків, я змогла підтримувати їх нормальний стан. Але як локдаун спав — я була першою в запису на сеанс. Ось такі ми дівчата.
Засиділася на локдауні
— Даша, контент-менеджер

Історія про те, як домашній вакуумно-роликовий масаж тримає в тонусі тіло

Я обожнюю рух. Мені важливо знаходиться поруч з людьми, в центрі подій, спілкуватися в колективі. Коли прийшов локдаун, я ніяк не могла змінити свій ритм. Основна думка була: "Та коли він нарешті закінчиться!". І це був тільки перший тиждень.
Тим більше вдома складно тримати себе в руках, постійно хочеться чогось жувати, перекушувати, пити каву.

Тоді все довелося переосмислити: я зрозуміла, що якщо не буду рухатися, просто збожеволію, та і якість тіла може погіршитися. Я завантажила декілька додатків з онлайн-тренуваннями та кожен день намагалася робити щось новеньке. Пощастило, що багато тренерів проводили прямі ефіри, в яких показували тренування та правильну техніку вправ. Онлайн-тренування — крутий спосіб підтримати форму і підняти дух людей.

Але мені цього було мало. Я вирішила провести активний лімфодренаж, щоб перешкодити появі гіпотетичного целюліту. Сидіти то я почала набагато більше, що поки не позначалося на якості шкіри, але могло. А проблему завжди краще попередити, ніж розбиратися з наслідками. Із завданням допоміг впоратися мій улюбленець — вакуумний антицелюлітний масажер Zemits Marvelouslim. Навіть коли я його просто тестувала, то вже зрозуміла, що це любов та купила масажер додому. Потужний, стильний, функціональний, ним дуже легко обробляти проблемні зони, три режими вакууму (хоча я використовую перший, мені його досить для якісного опрацьовування). Плюс режим підігріву робить процес приємніше, а ролики по краях насадок забезпечують кращу стимуляцію.

Я робила антицелюлітний вакуумний масаж курсом, а потім через місяць повторила. Цього вистачило, я задоволена. Що я зрозуміла: тіло обов'язково подякує, якщо на його не “забивати”. Так, це начебто очевидно, але коли ти перевіряєш це на практиці, все зовсім по іншому. Ну і важливий ресурс. Якщо ти в ресурсі — у тебе буде енергія по кілька годин тренуватися, а потім ще цілий день працювати.
За речами, які тобі важливі — потрібно доглядати
— Анастасія, косметолог

Історія про те, як ультразвуковий скрабер повернув шкіру до життя

Я — косметолог-практик, а це означає, що постійно перебуваю серед людей. Під час локдауну я спочатку все ніяк не могла вийти з режиму напруженого дня. Щоденний стрес, я намагалася все встигнути відразу: працювати, доглядати за собою, дивитися якісь матеріали з розвитку, тренуватися. На всі ці перегони накладалася тривожність, новини тиснули, світ охопила паніка.

В якийсь певний момент я зрозуміла, що абсолютно виснажена. Я сказала собі: "Досить намагатися встигнути все!" — і знизила темп, перестала гнатися за списком "100 корисних справ в 1 день" і вирішила взяти перерву. Прибрала всі непотрібні процедури та нарешті відмінно виспалася.

Після з'явилася енергія. І я вирішила змінити підхід до режиму — стала робити тільки те, що мені дійсно подобається. Перестала користуватися косметикою, зробила акцент на догляд та зволоження. Почала користуватися комплексом, який давно раджу своїм клієнтам:
  1. Очищення та демакіяж.
  2. Пілінг з ультразвуковим скрабером Zemits SonoSilk. Девайс не тільки прибирає шар ороговілих частинок, пил та відмерлі клітини, але й покращує проникність мембран. Це робить наступні етапи догляду ще ефективніше.
  3. Зволожувальна альгінатна маска. Живлення і насичення корисними речовинами.
Ці три кроки повернули мені гладкість шкіри, свіжість та здоров'я. Чесно кажучи, за карантин я настільки забула за макіяж, що і зараз використовую тільки туш та легкий крем. Це так круто! Шкіра дихає, менше забиваються пори.

І я зрозуміла важливу річ: коли ти знаходишся в стресі, головне — це розслабитись. Тільки так організм може відновитися. В моє життя увійшли такі корисні звички, як рання вечеря та ранній сон. Економлячи час, я навчилася слухати свій організм і давати те, що йому необхідно.
Такі різні, але водночас схожі історії. Ми сподіваємося, що твої оновлені, корисні звички домашньої догляду залишаться з тобою. Не прагнення до досконалості, а до любові та турботи про себе, кохану!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care