• /
  • /

Подаруй близьким турботу з Zemits в зимові свята

Що подарувати близьким на Новий рік? Щорічно це питання постає перед кожним. Потрібно щось таке, що б виражало турботу, увагу, було водночас гарним та корисним. Девайси Zemits — саме той варіант, який підходить під всі ці запити.

5 причин, чому девайси Zemits — це крутий подарунок на свята

І щоб не вдаватись в полеміку — ось 5 причин, чому портативні апарати Zemits Home Care це подарунок, який потрапить в саме серденько.

⭐️ Це ефективна альтернатива, коли немає змоги вчасно відвідати косметолога або ж доповнити свій домашній догляд. Методики хоч і адаптовані до home формату, але залишаються потужними та ефективними.

⭐️ Це мобільність. Придали мають невеликі розміри та легко можуть вирушити з вами в подорож.

⭐️ Це робота в будь-яких умовах. Майже всі наші апарати мають вбудований акумулятор, який гарно тримає заряд і дозволяє проводити до 8 процедур без підзарядки.

⭐️ Це універсальність. В нашому апаратному ряді ти можеш підібрати девайс на будь-який смак та для будь-якого типу шкіри.

⭐️ Це якість. Zemits — американський бренд професійного обладнання, який обожнюють естетисти багатьох країн.

Читай детальніше про протокол ультразвукової чистки в нашій статті "Ультразвукова чистка: протокол проведення процедури від Zemits Home Care"

Святкова синергія від Zemits: косметика + портативний апарат

Апарат — це, звісно, добре, але потрібно трішки доповнити подарунок. Як щодо косметичного супроводу?

Zemits Marvelouslim + Zemits Dazzleskin = максимальна зволоженість та тонус шкіри, зменшення целюліту, легке ковзання та комфортна процедура.

Zemits SonoSilk та Skin Expert +Zemits Openskin = очищені пори, свіжий колір обличчя та сяйво шкіри, легка, ефективна процедура ультразвукової терапії.

Zemits LumiosClear + Zemits Joyfil Toning Solution + Zemits Q-Refresh Algae Mask = делікатне очищення тонізація та зволоження, зміцнення клітинного імунітету, ідеальне завершення протоколу догляду, та очищення.

Zemits CellTite /VivoTite/ Elastistrom+ Zemits GloryTight = потужне омолодження, зменшення темних кіл, тонізація шкірного покриву, здорове сяйво.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Наші бестселери:

Наші останні новини:
Потрібна консультація?
Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і дамо відповідь на всі ваші питання