• /
  • /

Весняний протокол краси: що потрібно твоєму догляду?

Привіт, красуні! Зі зміною сезону настав час поговорити про нашу шкіру. На початку весни вона може потребувати особливої уваги та догляду. Також їй необхідне відновлення після холодного, сухого сезону — захисний бар’єр взимку слабне, тому шкірний покрив потребує підтримки.

Тому наша стаття сьогодні присвячена загальним правилам догляду навесні. Почнемо!

Загальні правила краси

Ми вже багато разів говорили про них, але варто ще раз нагадати основні фундаментальні правила красивої шкіри:

❤️ Підтримка балансу шкіри. Це делікатне очищення та потужне зволоження, підтримка pH шкіри. Не використовуй занадто агресивні засоби, які можуть пересушити шкіру. Особливо вона чутлива в цей постзимовий період.

❤️ Захист від ультрафіолетових променів. Сонце навесні стає потужнішим, а отже і про SPF захист не потрібно забувати. Фотостаріння — естетична проблема, якій краще запобігти, ніж потім вирішувати.

❤️ Здоровий спосіб життя. Їж багато овочів та фруктів, пий достатньо води та уникай надмірної кількості жирної та солодкої їжі, що може негативно впливати на здоров'я шкіри. Також важливо забезпечувати достатній рівень сну та уникати стресових ситуацій, що можуть впливати на стан шкіри. Ну і не забувай про водний баланс. Достатня кількість води = зволожена, здорова шкіра.

Домашні б’юті процедури: покроковий протокол уз-пілінгу

Апаратні процедури такі ж самі важливі для домашнього догляду, як і косметичні ритуали. Навесні нам потрібно очистити шкіру від відмерлих клітин та ороговілого шару, які з’явились під час останніх трьох холодних місяців.

Тому пропонуємо провести ультразвуковий пілінг. Які його переваги?
  • Ефективне очищення. Звукові хвилі глибоко проникають у шкіру та виштовхують з пор забруднення та відмерлі клітини.
  • Комплексна дія. Ультразвукова чистка — це не тільки про очищення. Це ще й про мікромасаж, який прискорює внутрішньоклітинні процеси, стимулює тік лімфи та наповнення клітин киснем. Також вона допомагає відновити баланс виділення себума.
  • Універсальність. Дійсно, ультразвукове очищення підходить для будь-якого типу шкіри: жирної, сухої, нормальної. Навіть для чутливої ​​ультразвукова чистка підійде.
  • Атравматичність. Методика відмінно підходить для роботи з епідермісом. Адже очищення відбувається не механічно, чорні точки не видавлюються, порушуючи природні процеси всередині клітин, а виштовхуються звуковими хвилями. Звукові хвилі не порушують цілісність покриву, а значить реабілітаційного періоду як такого немає. Лише легке почервоніння може залишитись на шкірі, яке пройде через 5-10 хвилин.
Тож почнемо наш протокол догляду з Zemits SonoSilk:

⭐️ Очищуємо. Перед початком процедури необхідно позбутися плівки забруднень на шкірі. “Знімаємо” мейк та наносимо на зволожене обличчя універсальну пінку Zemits LumiosClear. Масуємо 10-15 секунд та змиваємо теплою водою.

⭐️ Тонізуємо. Після очищення шкіри необхідно відновити її pH баланс та бар'єрну функцію. Для цього можна використати тонік Zemits Joyfil Toning Solution, який містить активні компоненти, що заспокоюють роздратування і зменшують почервоніння.
⭐️ Готуємо. Щоб забруднення та ороговілі частинки легше видалити з пор, їх необхідно розм'якшити. Для цього можна використати гель холодної гідратації Zemits Openskin, який м'яко розпушує вміст пор без додаткових зусиль. Гель наносять на шкіру тонким шаром та залишають на 10-20 хвилин, покривши харчовою плівкою.

⭐️ Проводимо ультразвуковий пілінг. Процедуру ультразвукової чистки проводять прямо по гелю, який діє як ідеальний провідник. Після зменшення кількості гелю, шкіру можна зволожити, але тут прийде на допомогу вбудований розпилювач в Zemits SonoSilk. Всі необхідні зони обробляємо скрабером, рухаючись лопаткою від центральної частини до периферії обличчя, уздовж ліній лімфотоку. По кожній зоні проводимо скрабером 3-4 рази.
⭐️ Знімаємо залишки гелю та наносимо маску Zemits Silkentox на обличчя й залишаємо на 10-15 хвилин, дозволяючи активним компонентам проникнути в глибинні шари шкіри.

⭐️Тонізуємо шкіру повторно. Після всієї процедури необхідно знову відновити баланс pH і заспокоїти шкіру за допомогою тоніка Zemits Joyfil Toning Solution.

⭐️ Наносимо крем з SPF. Останнім кроком є нанесення крему з SPF для захисту шкіри від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Отже, це поетапний протокол ультразвукового очищення шкіри, який збереже шкіру сяючою та водночас лагідно очистить та збалансує її. Хочеш переглянути протокол на відео? Без проблем, лови огляд ❤️

Нагадуємо, що в березні на вас чекають весняні знижки: -12% на портативні девайси та -10% на косметику Zemits! Давай відкриємо новий сезон краси разом!


⭐️ Заповнюй форму для індивідуальної консультації ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: