• /
  • /

5 салонних процедур у тебе вдома з Zemits Home Care

Сучасні тенденції говорять наступне: “Максимально оптимізуємо процес догляду. Все, що можливо перенести з салону краси додому — перенесемо!”. І тут йде мова не про звичайні процедури догляду, на кшталт масок чи пілінгів.
Ні, ми говоримо: “Салонний апаратний догляд в домашніх умовах можливий”.
Ми в Zemits Home Care сьогодні підготували вам перелік 5 професійних процедур, які вже ефективно “перекочували” до тебе додому. Ну а якщо ні, то після цієї статті — однозначно. Поїхали!

Процедура №1: ультразвуковий пілінг

Зазначимо, що ця процедура однією з перших стала доступна для домашнього користування. Виробники, які раніше надавали перевагу масивним ультразвуковим установкам, звернули увагу на те, що протокол процедури досить легко відтворити вдома. Які переваги ультразвукового пілінгу допомогли йому стати улюбленцем та помічником в домашній рутині:
  • Він атравматичний. Скрабери, такі як Zemits SonoSilk та Zemits Skin Expert, не порушують цілісність шкірного покриву. Ультразвукові хвилі неінвазивно проникають в шкіру, виштовхуючи бруд та відмерлі клітини.
  • Простота процесу. Тут не треба спеціальної освіти та знань дерматології, щоб правильно провести процедуру. Про те, як правильно провести цю процедуру, ти можеш дізнатись тут.
  • Результат відразу після процедури. Не потрібно чекати декількох сеансів, щоб побачити ефект. Ось процес — ось результат.
  • Підходить для будь-якого типу шкіри. Не важливо, який, сухий/комбінований/жирний типи шкіри — уз-чистка делікатно та ефективно очистить й допоможе вільно дихати твоїй шкірі.
Про його переваги можна говорити довго. Але діло говорить більше за слова і ми впевнені, що всього один сеанс уз-пілінгу переконає тебе краще.

Процедура №2: мікрострумова терапія

ТОП антивікової апаратної трійки вдома? “Не може бути!” — сказали б ми років 5 тому. Але зараз все більше технологій вдається оптимізувати, в тому числі й мікрострумову терапію. Які переваги вивели на перші місця серед апаратних технологій?
  • Комплексна дія. Мікроструми працюють відразу в декількох напрямках: підтяжка — стимуляція м’язів, які своєю чергою підтягують шкірний покрив; тонізація — апарат генерує мікровібрації, які прискорюють внутрішньоклітинний кровообіг та лімфообіг. Таким чином клітини швидше наповнюються киснем та корисними речовинами; розслаблення — прилад знімає спазм м’язів та заломи, які в майбутньому можуть спровокувати утворення зморшок, омолодження — мікроструми допомагають виробляти нові колагенові волокна, які є основним будівельним матеріалом для шкіри, внаслідок чого покращується загальний тонус та еластичність.
  • Проникнення в глибинні шари шкіри. Мікрострумова стимуляція від Zemits Celltite діє не лише на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м’які тканини: дерму, м’язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Така комплексна дія приводить в тонус не лише шкіру, але й м'язовий каркас — розслабляють спазми або ж навпаки тонізують.
  • Комфорт проведення процедури. Легке поколювання — ось все, що тебе очікує в процесі. Головна умова протоколу процедури — використання геля-провідника, тільки з ним процедура мікрострумів з Zemits VivoTite максимально безпечна та ефективна.
Окремою перевагою можна вказати й стиль такого обладнання. Портативні мікротоки напрочуд стильні та стануть прикрасою будь-якого туалетного столика.

Процедура №3: LED-терапія + ультразвук

Яка в тебе асоціація з технологією LED-терапії? Напевно, це масивна лампа, якою вигрівають проблемні області шкіри. Так, професійне апаратне обладнання виглядає саме так, але сучасні інновації досягнули компактності й в цьому питанні.

Які переваги має такий апарат, як наш Zemits UltraGlow:
  • Комплексна дія. В ньому ми поєднали дві технології, завдяки їхній синергії він ефективно справляється з такими естетичними недоліками: висипаннями, акне і постакне, віковими змінами, зморшками, втратою тонусу і сухістю шкіри, пігментацією і віковими плямами.
  • Універсальність. Технології підходять для роботи з будь-яким типом шкіри, навіть з віковою та чутливою.
  • Розширений функціонал. Ти можеш користуватися окремо ультразвуковою терапією, можеш об’єднати її з одним або ж декількома світлодіодами.
  • Атравматичність. Цей апарат створений з метою тонізації, делікатного очищення та живлення. Він не має реабілітаційного періоду та не травмує шкіру.
Забудь про громіздкі апарати, тепер в тренді компактні, потужні та стильні девайси.

Процедура №4: вакуумно-роликовий масаж

Вакуумний масаж банками вже давно знайомий домашньому догляду. Але апарат, який має декілька режимів вакууму та термопрогрів — ні, це 100% інновації. Zemits MarvelouSlim здійснив мрію багатьох постійних клієнтів косметологічних салонів — тепер процедура 3 в 1 стала доступна і вдома. Чому три:
  • Вакуум. Потужній зворотний тиск в трьох режимах прискорює кровообіг, поновлює правильний тік лімфи, стимулює швидше наповнення клітин корисними речовинами.
  • Роликова стимуляція. Вбудовані металеві елементи додатково масажують захоплену вакуумом область шкіри. Це покращення рельєфу та комплексний масаж.
  • Термостимуляція. Апарат робить процедуру комфортнішою та ефективнішою завдяки додатковому режиму термопрогріву.
До того ж Zemits MarvelouSlim укомплектований трьома змінними насадками різних розмірів. Все для пропрацювання проблемних зон тіла. А ти вже випробувала цю процедуру?

Процедура №5: озонова терапія

Складність переведення цієї технології в портативний варіант довго стояла перед косметологічними виробниками. Але ось, Zemits AknoEvit — домашній формат плазмово-озонової терапії! Ідеальний помічник для проблемної шкіри, який атравматично, комфортно та безболісно допомагає зменшити запалення, висипання та акне.

Плазмово-озонові хвилі впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибинні шари. Такий апарат набагато глибше впливає на шкіру ніж дарсонваль. При цьому він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи клітинний імунітет і прискорюючи синтез колагену. 15 хвилин в день з Zemits AknoEvit = чиста, здорова шкіра без акне.
Ось наш перелік, 5 процедур, які стали частиною домашньої рутини. Вже маєш улюбленця чи ще в роздумах?

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care