• /
  • /

Як проводити ультразвукову чистку обличчя та чому це ТОП процедура домашнього догляду?

Ультразвук, що ти про нього знаєш? Так, це звукові хвилі високої частоти, які широко використовуються в косметологічній сфері. Це не тільки очищення, але й омолодження, підтяжка шкіри і її насичення активними компонентами. Ультразвук любить шкіру.
До недавнього часу ця косметологічна технологія була повністю монополізована салонами та кабінетами краси. Використовувати цю методику вдома? Ні, це занадто дорого і небезпечно. На щастя, ці часи минули.
Тепер ультразвук доступний кожному охочому. Ти однозначно вже знайома з нашими портативними красенями-скраберами: Zemits Skin Expert та Zemits SonoSilk. Вони дуже швидко стали бестселерами нашої портативної лінії апаратів. Чому? Зараз розповімо. Сьогодні в ефірі Zemits Home Care ми обговорюємо переваги ультразвукової чистки, як якісного домашнього догляду та етапи проведення процедури.

Основні переваги ультразвукової чистки

Ця процедура однозначно потрапила в саме серце тисячам клієнтів по всьому світу. Перш за все її цінують за ефективність. Це відмінний варіант для очищення шкіри від забруднень і відмерлих клітин. Звукові хвилі проникають всередину шкіри, виштовхуючи з пор все зайве.

До того ж вона не тільки очищає шкіру. Скрабери також проводять мікромасаж, який прискорює кровообіг і лімфообіг, стимулює обмінні процеси в клітинах, насичуючи їх корисними речовинами. Процедура також регулює правильний рівень виділення шкірного сала, що дуже цінують власники жирного типу шкіри. Завдяки такому багатофункціональному впливу, ультразвукова чистка й стала фаворитом багатьох.

Універсальність — не останній пункт в списку її переваг. Процедура підходить для будь-якого типу шкіри:
  • Жирної — заспокоює, очищає і регулює виділення себума.
  • Сухої — піднімає тонус і еластичність, прискорює кровообіг.
  • Нормальної — допомагає підтримувати правильне функціонування, прибирає відмерлі клітини, допомагаючи шкірі дихати.
І навіть для чутливої ​​ультразвукова чистка також підходить. Атравматичність методики відмінно підходить для роботи з делікатним епідермісом. Адже очищення відбувається не механічно (як це робить ложка Уно), чорні цятки не видавлюються, порушуючи природні процеси всередині клітин, а виштовхуються звуковими хвилями.

Відсутність реабілітаційного періоду. Тут все зрозуміло вже після першої процедури. Почервоніння після використання скрабера проходять протягом 10-20 хвилин, в залежності від чутливості шкіри. А це означає, що тобі не потрібно спеціально вибирати день для процедури та ховатися від сонця й оточуючих.

З попереднього пункту випливає ще одна перевага — всесезонність. Через те, що уз-чистка не травмує зовнішній захисний покрив шкіри, її можна проводити в будь-який час року. Це вигідно її відрізняє від агресивних салонних процедур, таких як алмазна мікродермабразія, фракційне шліфування та ін.

Легкість використання. Ось ця особливість стала головною для домашнього використання. Девайсом дуже легко користуватися, протокол процедур простий та зрозумілий, не вимагає особливих медичних знань і високого косметологічного скілу.

Всі разом ці переваги формують потужний комплекс, що приваблює як професійних косметологів, так і звичайних клієнтів, які хочуть урізноманітнити свою домашню рутину. Ось така широка аудиторія у цієї процедури.

Як проводити ультразвукову чистку обличччя?

Зупинимось на останній перевазі, а саме на легкості використання. Щоб це підтвердити, пройдімо разом всі етапи процедури:

1.Очищення шкіри. Незамінний етап, який ніяк не можна ігнорувати, адже саме від нього залежить успіх спільної процесу. Для початку потрібно провести демакіяж та очистити шкіру за допомогою твого засоби очищення — мусу, пінки гелю.

2.Підготовка шкіри. Щоб пори легше очищалися від забруднень і ороговілих частинок, їх "вміст" треба розм'якшити. Раніше для цього використовували спеціальні прилади, які розпарюють шкіру. У домашньому форматі — це посидіти над ємністю з гарячою водою. Але це в минулому! Інновації нам запропонували ще один варіант — це гель холодної гідратації, який розпушує вміст пор без проблем та зусиль з боку людини. Ми не стоїмо осторонь від інновацій і створили Zemits Openskin Hydration Gel — універсального помічника для ультразвукової чистки, який піднімає в рази її ефективність. Наноси його на шкіру тонким шаром і поклади зверху поліетилен. Це потрібно для підвищення ефективності розм'якшення чорних цяток і комедонів.

3.Ультразвукова чистка. Після 10-15 хвилин починай проводити процедуру прямо по гелю, він працює як ідеальний провідник. Тримай скрабер під кутом 46 градусів відносно поверхні шкіри. Обробляйте шкіру, рухаючи лопаткою від центральної частини до периферії обличчя, уздовж ліній лімфотоку. Не застосовуйте силу і не тисніть на насадку.

4.Завершення. Після процедури вимкни апарат, ненеси маску для звуження пор, очисти шкіру і лопатку від залишків гелю.
Простий протокол — всього чотири етапу процедури й твоє обличчя очищено. Ось чому ультразвукову чистку обирають по всьому світу!

А щоб дізнатися, де краще робити уз-чистку, вдома або в салоні, дивіться наше відео.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care