• /
  • /

Як позбутися жиру на животі?

“Живіт”. Як багато болю в цьому слові, еге ж? Більшість дівчат, навіть досягнувши своєї ідеальної ваги, незадоволені складочками та зайвою вагою у цій області. Ця стаття буде корисною для тих, хто мріє про плаский животик, як з реклами, і готовий працювати над собою, щоб побачити омріяні кубики преса.

Поговоримо про коректний раціон, вплив емоційного стану та здоров’я нервової системи на фігуру та про зовнішню роботу з проблемною зоною.

Трохи теорії: чому жир на животі такий підступний?

Еволюції немає діла до стандартів краси. Нею закладено, що певна кількість жиру має бути на жіночому животику — цей прошарок покликаний охороняти дитину під час вагітності. Тому живіт гладшає першим, а худне останнім, і йому абсолютно все одно, чи є вагітність, чи немає.

На жаль, запит “як вибірково схуднути” чи “як позбутися жиру на животі” не є коректним. Схуднення — завжди комплексний процес. Щойно організм запускає процес ліполізу і ти починаєш втрачати зайві кілограми, результат помітний скрізь — на руках, стегнах, сідницях, навіть обличчі. Живіт — не виключення, але з вищезгаданих причин, у нього це виходить повільніше. Але процес можна прискорити.

Правильне харчування — це 70% успіху

Імовірно, ти чула це мільйон разів, але шлях до плаского животика починається з твого холодильника. А точніше — з його збалансованого і корисного вмісту, і також дефіциту калорій. Як схуднути в животі? Доведеться озброїтися калькулятором калорійності та підраховувати все, що ти їси впродовж доби й відстежувати фізичну активність. Для здорового схуднення оптимальним показником є витрачати на 300-400 калорій більше, ніж ти вживаєш.

Найскорішому спаленню калорій допоможуть фізичні навантаження, чудовий результат демонструє кардіо. Якщо стоїть мета схуднути саме в області животика — порадься з персональним тренером щодо вправ саме на цю групу м’язів, зокрема — косих м’язів живота.

Щодо вибору продуктів — худнучи, зроби акцент на білок та клітковину. Саме ці нутрієнти мають складати основу твого раціону. Це нежирне м’ясо, риба, молочні продукти з жирністю не вище ніж 5%. До речі, немає сенсу їсти знежирені молокопродукти, оскільки вони містять цукор.

Корисними для схуднення є яєчні білки, а от жовтками краще не зловживати, оскільки вони досить жирні. Доведеться класти в тарілку більше некрохмалистих овочів, несолодких фруктів, зелені.

Вуглеводи, які так необхідні організму, найкраще отримувати від круп. Це гречка, кіноа, бурий рис. Не забувай про бобові (зокрема сочевицю). Сочевиця, до речі, є чудовим джерелом рослинного білка.

Попри користь круп для схуднення, їсти їх ввечері небажано — інша справа, на сніданок, коли треба енергія на день, чи перед тренуванням. Крупи належать до повільних вуглеводів і підвищать ефективність твоїх тренувань.

Корисні жири можна отримувати з горіхів, рослинної олії, насіння (насінням краще не зловживати), авокадо. Якщо перед тобою стоїть мета якомога швидше позбутися зайвих см на животі, краще їж жири до 15:00.

Хочеш схуднути? Лягай спати

Як похудати в животі в домашніх умовах? Сон є однією з найважливіших складових у процесі твоєї трансформації на краще. Попри те, що під час сну твоє тіло залишається пасивним, в організмі запускається низка не менш важливих процесів. По-перше, під час сну активно виробляється гормон росту соматотропін. Коли людина перестає рости в висоту, гормон продовжує вироблятися, але його роль вже інша — він бере активну участь у процесі жироспалення у нічні години. Відтак, тим, хто прагне схуднути, краще бути у ліжку вже о 22:30, а о 23:00 вже бачити солодкі сни, поки тіло вдосконалює себе саме.

Найважливіші години сну для схуднення — з 23:00 по 02:00. Можливо, ти помічала, що опівнічники більш схильні до набору ваги.

Крім того, люди, які недосипають, мають в організмі більшу кількість гормону стресу — кортизолу. Кортизол своєю чергою заважає природному ліполізу. Тому тим, хто хоче привести себе у форму радять залишатися спокійними та оптимістичними.

Впливаємо на проблемні ділянки зовні

"Окей, а до чого тоді тут Zemits?" — спитаєш ти. Було б нечесно гарантувати тобі вибіркове схуднення саме у зоні живота. Але ми пропонуємо апарати для зовнішнього впливу на проблемні зони, завдяки яким процес розщеплення жирового прошарку на твоєму животику піде швидше, шкіра підтягнеться, а м’язи зміцніють. До того ж масаж нашими апаратами позитивно впливає на емоційний стан, знімає стрес та дарує легке і приємне самопочуття.

Хочеш швидкого і стійкого результату? Спробуй вакуумний масаж. У нас він представлений апаратом Zemits MarvelouSlim, Ти зможеш використовувати його як для самомасажу проблемних зон, так і для заробітку, якщо вирішиш відкрити свій міні-косметологічний кабінет.

Zemits MarvelouSlim - вакуумний масажер. Відтак, створює вакуум — умови, за яких тиск повітря нижче атмосферного. Насадка апарату захоплює ділянку впливу та втягує її всередину, це так званий антицелюлітний масаж. Внаслідок цього знижується зовнішній тиск та посилюється внутрішньоклітинний. Під дією вакууму жирові клітини буквально розриваються, оскільки пошкоджуються їх мембрани — жирові більше немає де накопичуватися. Під час руху апарату жирові клітини також буквально перетираються між собою, і це призводить до їхньої додаткової руйнації.
Крім того, влив вакууму покращує крово- та лімфообіг, пожвавлює внутрішньоклітинний обмін та метаболізм, завдяки чому процес схуднення стає ще більш ефективним.

Zemits MarvelouSlim — компактний та легкий прилад, тому доглядати за собою з його допомогою ти можеш будь-де. Бери його з собою у подорожі, на дачу чи у відрядження — він не займе багато місця у твоїй валізі і не зашкодить твоїй мобільності.

Опанувати функціонал ти зможеш інтуїтивно, але якщо будуть питання — до нього додається інструкція з докладним описом всіх режимів, їх комбінацій та тонкощів застосування. І забудь вже про той живіт — час змін на краще настав!

Завжди твої,

Команда Zemits ❤️

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care