• /
  • /

Новий Рік – час подарунків від Zemits Home Care

Так й ще раз — так. Ми в Zemits Home Care щиро вважаємо, що новорічний період — найкращий час, щоб висловити близьким свою увагу та любов! Це час магії, час, коли мрії здійснюються, час, коли починається щось нове.

Ну а портативні апарати та косметика Zemits — ідеальний варіант для подарунку. Чому?
⭐️ Це турбота про красу твоєї подруги.
⭐️ Це омолодження для мами чи бабусі.
⭐️ Це здоров'я тіла для близьких чоловіків.
Ну і найголовніше, це чудовий подарунок для самої себе, найвищий прояв кохання. Адже турбота про себе — любов у чистому вигляді!

Апарати Zemits у новорічний wishlist

Давай вспомним еще раз, каким подарком Zemits можно порадовать:

❤️ Zemits Skin Expert — ультразвуковий скрабер, наш бестселер, який подбає про делікатне очищення шкіри від забруднень та ороговілих частинок. Працює у двох режимах: ультразвуковий сонофорез та ультразвукове чищення.

❤️ Zemits SonoSilk — ультразвуковий скрабер, який пропонує вдосконалену формулу домашнього догляду! Крім двох функціональних режимів має рідинний розпилювач та синій світлодіод, що зменшує запалення та висипання.

❤️ Zemits Marvelouslim — вакуумний антицелюлітний масажер, який подбає про гладкість та пружність шкіри. 3 режима + 3 насадки + тепловий режим = вакуумно-роликовий масаж, як у салоні краси. Стильний, потужний та функціональний!

❤️ Zemits UltraGlow —апарат ультразвукової LED терапії, що поєднує в собі 2 технології, що піднімають тонус клітин та стимулюють процеси утворення колагену та еластину.

❤️ Zemits GlacierFacial — портативний апарат гальванізації, який забезпечить шкірі догляд, як у салоні краси. Три режими очищення, омолодження та тонізації шкірного покриву. Ну а застосування їх у комплексі надає потужний ефект anti-age, підтягуються контури, шкіра оновлюється та очищається. Один апарат — три процедури!

❤️ Zemits PureKio — дарсонваль останнього покоління, найкращий помічник для проблемної, тьмяної шкіри. Він своєрідно “підбадьорює” шкіру, тонізує судини і навіть може надавати знеболювальну дію. Апарат відрізняється системним SMART-керування та розширеною комплектацією. У набір входять 4 насадки для вирішення естетичних проблем широкого спектру: грибоподібна, пелюсткоподібна, вигнута, насадка-гребінець.

❤️ Zemits AknoEvit — портативний високочастотний прилад нового покоління. Генерує плазмово-озонові хвилі, що впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибокі шари. Не дарма цю речовину називають вітаміном молодості та краси. Він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи клітинний імунітет та прискорюючи синтез колагену.

❤️ Zemits VivoTite и Zemits Celltite — наші портативні моделі мікрострумової терапії, топової anti-age процедури. Zemits VivoTite найбільше підходить для обробки контуру обличчя, а Zemits Celltite — для делікатних зон, таких як під очима, навколо губ тощо.

❤️ Zemits Bodyluxx — перкусійний масажер-пістолет, що ідеально підходить для розминки та відновлення м'язів, зменшення м'язового болю. Апарат оснащений 6 насадками, 20 рівнями потужності та багаторівневою системою регулювання процедури.

❤️ Zemits LipoPremo — портативний формат пресотерапії, який ідеально підійде для домашнього використання. Це лімфодренажний масаж ніг, який прискорює кровообіг, зменшує застої та піднімає тонус не лише шкірного покриву, а й м'язів, судин.

❤️ Zemits ElastiStrom — інноваційна система омолодження мікрострумовими рукавичками! Велика площа мікрострумових рукавичок + гнучкість = опрацювання навіть найважчих ділянок. Ще один безперечний плюс у тому, що за допомогою Zemits ElastiStrom можна опрацювати як шкіру обличчя, так і декольте, і шиї та всього тіла!

Косметика Zemits в новогодний wishlist

Но не только аппаратом можно порадовать близким. Какая косметика у нас есть:

❤️ Zemits LumiosClear — ніжна пінка для очищення не порушує цілісність шкірного покриву та його захисних функцій, тому після очищення немає відчуття стягнутості шкіри чи дискомфорту.

❤️ Zemits Joyfil — це тонік, втілення свіжості та сяйва для твоєї шкіри. Натуральні інгредієнти дарують комплексний догляд навіть найкапризнішій шкірі: екстракт гарбузового насіння, гамамелісу, ламінарії, гідролат кори верби.

❤️ Zemits Q-Refresh — регенеруюча альгінатна маска для обличчя, хіт нашої компанії, який забезпечить твоїй шкірі ідеально збалансований догляд, зволоження та живлення.

❤️ Zemits Silkentox — натуральна детокс-маска на основі блакитної глини, створена для звуження пор, зменшення запалень та висипань.

❤️ Zemits Openskin Hydration — гель для розпушування пор, апаратний must-have для ультразвукового, механічного та комбінованого очищення.

❤️ Zemits GloryTight — унікальний косметичний продукт, гель для мікрострумової терапії, який робить процедуру мікрострумів максимально комфортною і до того ж має омолоджуючий ефект.

❤️ Zemits DazzleSkin — легка, поживна олія на рослинній основі з вітамінами та поживними речовинами допомагає проводити гладкий і комфортний масаж, сприяє здоровому вигляду шкіри, роблячи її помітно більш м'якою та гладкою з природним сяйвом. Це високоефективний мікс натуральних інгредієнтів для розкішного догляду тіла.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care