• /
  • /

Догляд за шкірою у зимовий період: як зберегти молодість шкіри?

Хоч осінь й тішить нас сонячними, теплими днями, ми пам’ятаємо, що зима поруч. А зима це не тільки зміна гардеробу та настрою, але й стану шкіри. Зима — це вітри та морози, а шкірний покрив від цього аніяк не в захваті.

Як же захистити шкіру та мінімізувати негативні наслідки холодного сезону? Сьогодні в Zemits Home Care ми будуємо успішну стратегію захисту. Поїхали.

Чому наша шкіра взимку змінюється?

В холодну пору року наша шкіра виробляє менше себуму, а через сухе повітря як на вулиці, так і в приміщеннях, відбувається різке порушення гідроліпідного балансу шкіри, захисний функціонал слабшає, а рівень чутливості підвищується.

З-за таких несприятливих умов шкіра починає лущитись, червоніти та потребує додаткового догляду. До того ж зміни в організмі відбуваються й на клітинному рівні, адже взимку відбувається внутрішня перебудова організму, пов'язана з сезонними гормональними коливаннями. Це також впливає на обмін речовин у шкірі.

Тобто, головний ворог — це зневоднення, яке знижує еластичність шкіри, робить її стомленою та в’ялою. Ну а ці фактори найперше пришвидшують вікові зміни. Як же себе захистити в цей холодний період?

Зважений догляд: делікатне очищення, зволоження, тонізація

Ну, по-перше, не забуваємо про правильний щоденний догляд. Для очищення потрібно використовувати м’які засоби, які не містять в складі спирту, але мають натуральні інгредієнти, які надають додаткову підтримку. Так, в складі Zemits LumiosClear є такі компоненти як бета-глюкат вівса, олія Крамбе, низькомолекулярний гідролізат цільного зерна чорного рису, які допомагають підтримувати бар’єрну функцію шкіри, надають омолоджуючу та регенераційну дію.
Етап, про який ніяк не можна забути — тонізація. Zemits Joyfil допоможе відновити баланс pH і наповнить шкіру корисними речовинами. До його складу входять гідролат кори верби, екстракти насіння гарбуза, гамамелісу, ламінарії, чорного горіха — потужний комплекс захисту.
Додатковий захист забезпечать косметичні маски, особливо які мають в складі альгін. Альгінатні маски по типу Zemits Q-Refresh забезпечать твоїй шкірі ідеально збалансований догляд, зволоження та живлення. Її можна використовувати як завершення циклу доглядових процедур, так моно-процедуры. Проводячи цю процедуру хоча б раз на тиждень, ти захистиш свою шкіру від лущення та подаруєш їй комплекс активних речовин: екстракт алое, екстракт ламінарії, екстракт ягід асаї.

Взимку варто відмовитись від косметичних продуктів, які мають в складі активні підсушуючі, матуючі інгредієнти та етиловий спирт.

Апаратна косметологія: підтримуємо шкіру вдома

Салонні процедури — то звісно добре. Але що робити, якщо часу на візит до косметолога не вистачає, а шкіра продовжує страждати від несприятливих умов? Домашній догляд з портативними девайсами стане гарною підтримкою.

Zemits UltraGlow: подвійна підтримка

Zemits UltraGlow — апарат, який об'єднав в собі дві апаратні методики: ультразвуковий вплив та фототерапію в трьох кольорах: червоному, синьому та зеленому. З цих трьох кольорів червоний найбільше підходить для омолодження. Він проникає вглиб шкіри, на рівень розташування фібробластів, які відповідають за вироблення волокон колагену та еластину. Також червоний світлодіод прискорює циркуляцію крові, внаслідок чого в клітини надходить більше корисних речовин і кисню. Портативний прилад надає комплексну дію:

Це тонізація — ультразвук звужує пори, прискорює кровообіг і лімфообіг, а світло піднімає імунітет клітин.

Це омолодження — світлодіод запускає процес неоколагенезу, а ультразвукові хвилі підтягують шкіру та прискорюють внутрішньоклітинний обмін речовин.

Це живлення шкіри — ультразвукова процедура піднімає еластичність мембран, дозволяючи корисним речовинам проникати глибше всередину. А світлотерапія насичує клітини киснем й покращує струм лімфи.

Це рішення естетичних проблем — Zemits UltraGlow вирівнює рельєф шкіри, зменшує роздратування і висипання. Зменшує розацеа, пігментацію, оновлює шкіру й капіляри.

Мікрострумове омолодження: потрібне чи ні?

Ми вважаємо, що однозначно потрібне, адже мікроструми не лише підтримують тонус м'язового каркаса шкіри, але й пришвидшують внутрішньоклітинні процеси. Це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються процеси обміну.

До того ж мікрострумова терапія діє не лише на поверхню шкірного покриву. Вона також зачіпає всі м’які тканини: дерму, м’язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини.

Zemits VivoTite та Zemits Celltite — наші бестселери, головні захисники молодості та краси шкіри. VivoTite більш адаптований для пропрацювання контуру обличчя, вилиць та щік, а Celltite діє більш локалізовано, підтягуючи шкіру під очима та навколо губ — має більш делікатну дію.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care