• /
  • /

Розслаблюємо м’язи правильно або що таке перкусійний масажер?

М’язи — наш потужний помічник. Завдяки їм ми рухаємось, стрибаємо, плаваємо, танцюємо. А також займаємось спортом. Але і їм час від часу треба допомога. Сучасний ритм багатьох людей такий, що потрапити до масажиста, який би якісно розім’яв втомлені м’язи — нереально. В такій ситуації вихід один — мали вдома якісний апарат, який би допоміг впоратись з цим завдання й попіклуватись твій організм.
До того ж сидячий спосіб життя, яким зловживають більшість офісних робітників аж ніяк не допомагає тримає м’язи в тонусі. Навпаки, вони заклякають та починають гірше виконувати свої звичні функції.
Ручні масажери з пластику та роли для масажу в минулому! Тепер сучасна реальність — перкусійні пістолети-масажери для відновлення та розслаблення тіла. Що це за обладнання і як працює? Зараз розповімо.

Історія створення та принцип роботи

Винайшли перкусійний масажер-пістолет не так вже давно. У 2007 році американський косметолог-хіропрактик Джейсон Уерсланд потрапив в аварію, після якої в нього дуже боліла спина. Перша модель була створена ним з підручних матеріалів і, не дивлячись на примітивність конструкції, таки приносила результати. Вигляд масажера навіть зараз залишається незмінних — він схожий на дриль з м’яким м’ячем замість свердла. Масажер дійсно йому допоміг. І саме тоді косметолог вирішив поставити виробництво винаходу на масовий потік.

В назві приладу криється й принцип його роботи. Перкусія походить від латинського percussio (завдання ударів) й масажер названий так через метод фізичного впливу на тканини організму — вистукування.

Так, пістолет розминає м’язові тканини шляхом інтенсивних ударів. Наприклад, наша новинка — перкусійний масажер-пістолет для розслаблення та відновлення тіла Zemits Bodyluxx може здійснювати 2400 ударів у хвилину!

Які переваги перкусійного масажера?

Чому цей девайс повинен бути в кожному домі? Зараз розповімо:
Висока швидкість ударів. Така висока швидкість ударів як 2400 разів у хвилину — недоступний рубіж для будь-якого масажиста. П’ятихвилинна апаратна стимуляція може замінити півгодинний сеанс ручного масажу.

Портативність. Ви можете брати його з собою в подорож, до спортивного залу та взагалі в будь-яке місце, в якому ви потребуєте масажу.
Ергономічність. Прилад розрахований на самостійне використання. Винятком хіба що становлять деякі зони спини, в разі їх стимулювання — тобі знадобиться допомога.

Багатофункціональність. Завдяки насадкам різного розміру ти можеш опрацьовувати одну і ту ж зону по різному. наприклад, наш Zemits Bodyluxx має в комплектації 6 насадок: велику круглу, пласку, U-подібну, лопатоподібну, пулю та гриб.

Універсальність використання. Масажер можна використовувати в будь-якому випадку: перед тренування для розігріву, після тренування для розслаблення натруджених м’язів, під час перерви на роботі, щоб розім'яти закляклі м’язи, щоб полегшити різкий біль та зменшити спазм.

Ось чому перкусійний масажер так полюбляють! Це ідеальний варіант для домашнього догляду за тілом.

Протипоказання перкусійного масажера

Не дивлячись на всю ефективність перкусійної методики, вона має певні протипоказання:
  • Вагітність.
  • Діабет з таким ускладненням як полінейропатія.
  • Кардіостимулятор.
  • Недавно перенесена операція.
  • Епілепсія або мігрень.
  • Грижі міжхребцевих дисків, що схильні до росту.
  • Спондилолістез, спондильоз.
  • Нещодавні заміни суглобів.
  • Металеві шпильки чи пластини.
Також сюди відносяться тромбоз глибоких вен, відкриті рани та виразки в зоні обробки та приймання препаратів для розрідження крові.

Для кого він підійде?

Не варто думати, що цей пістолет підійде лише для домашнього використання. Перкусійний масажер використовують:
  • Спортсмени, які потребують вчасного розслаблення м’язів до тренування та після.
  • Люди, які інтенсивно займаються в залі та хочуть зменшити наслідки крепатури.
  • Масажисти у своїй професійній діяльності.
  • Офісні працівники, які хочуть якісно розім’яти м’язи.
  • Мандрівники, які можуть покласти такий масажер до себе в ранець.
  • Реабілітологи, які займаються післяопераційною реабілітацією клієнтів.
І просто звичайні люди, які хочуть працювати над власним тілом та уважно до нього відносяться.

Перкусійний масажер-пістолет — ідеальний варіант для повного розслаблення та відновлення твого тіла!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care