Релакс для очей з Zemits Ocurelax

Напруга нервової системи, втома очей, темні кола — всі ці проблеми знайомі кожній другій людині. Особливо це актуально для тих, хто працює за комп’ютером.
Як часто ти втомлено потираєш очі після тривалого робочого дня? Темні кола під очима бісять? Вирішимо ці проблеми разом!
Сьогодні це стаття-огляд нашого масажера для очей Zemits Ocurelax. Він не тільки здатен зняти втому, але й повернути твоєму погляду сяйво. Тож почнемо!

Як працює Zemits Ocurelax?

Апарат комбінує масаж та комфортний прогрів. Він прискорює кровообіг в тканинах і нівелює напруження, розслаблює спазмовані м’язи. А завдяки термічній дії, він зменшує темні кола та набряки під очима, повертає очам сяйво, а погляду — свіжість.

Як працює Zemits OcuRelax:

1️⃣ Делікатна компресія. Комфортно масажуючи зону навколо очей, апарат діє на акупунктурні точки та прискорює клітинні процеси.

2️⃣ Вбудований терморежим розганяє кров та лімфу, зменшуючи набряки та темні кола та тонізує шкіру навколо очей.

3️⃣ Розслаблення нервової системи. Завдяки комплексному впливу апарат повністю знімає напругу та втому.

Які переваги цього девайсу?

⭐️ Всього за 10 хвилин процедури ти повністю розслабляєш напружені м'язи навколо очей. Просто обирай один з трьох режимів, який найкраще підходить, і відпочивай.

⭐️ Висока ефективність впливу. Апарат активно масажує акупунктурні точки, тому очі розслаблюються та відновлюються. Вбудований прогрів забезпечує комфортну температуру під час процедури, що дозволяє зняти напругу та сухість.

⭐️ Портативний формат, який працює від батареї. Компактні розміри Zemits OcuRelax дозволяють брати пристрій з собою. Він легко складається та має акумуляторну батарею, яка витримує до 8 повноцінних процедур. Виготовлений з безпечних та високоякісних матеріалів

⭐️ Розслаблююча атмосфера. Спеціально підібрана спокійна музика під час масажу знижує занепокоєння та негативний вплив стресу.

Один сеанс зніме втому робочого дня! До того ж зараз зі знижкою -10%.

⭐️ Заповнюй форму, щоб отримати консультацію та дізнатись більше про девайс ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: