• /
  • /

Готуємо тіло до літа в домашніх умовах

Зима добігає кінця, сезон свят закінчився, а це означає — настав час згадати про повернення колишньої форми або навіть кращої. Адже зайві сантиметри з'являються непомітно, але надовго залишаються. Та що тут казати, сама знаєш, як це буває.

Включаємо режим контролю та турботи про себе, кохану! І сьогодні нагадаємо про ті правила, які всі знають, але мало хто виконує. Готуємось до теплих, літніх днів з Zemits Home Care, поїхали.

Три правила для стрункості

ПХ, ПР І ПА — розшифруємо разом ці три скорочення. По-перше, це правильне харчування, тут ми знову не відкриємо Америку. Це словосполучення звучить буквально від кожного коуча та дієтолога. Але давай будемо з тобою чесними — не завжди виходить дотримуватись суворих правил. Не переживай, не багатьом це вдається, прибирай із харчування шкідливі продукти та файст-фуд поступово, уникай перекусів. Тут, щоб проконтролювати об’єм з'їденого, можна навіть завести блокнот звіту.

По-друге, це правильний режим. Гормон молодості у нашому організмі виробляється у проміжку між 22.00-23.00. Чи давно ти лягала спати тим часом? А саме тоді ми набираємось сил, усередині запускаються всі процеси регенерації.

По-третє, це правильна активність. І тут не треба бути вандер-вумен і годинами сидіти у залі, ні, завдання в тому, щоб варто давати своєму тілу оптимальне навантаження щодня. Адже сидячий спосіб життя став основним за останні кілька років, з'явилися нові професії, пов'язані з багатогодинним сидінням за ноутбуком/комп'ютером/смартфоном. Ранкова розминка, ходьба

Домашня косметологія: за чи проти?

І тут немає однозначної відповіді. Розглянемо дві ситуації. Перша — дівчина вирішила привести тіло у форму і займається ним комплексно: робить зарядку, контролює харчування та підключила косметичні обгортання та креми. Все разом воно працюватиме, шкіра стане м'якшою, покращиться рельєф за рахунок поживних речовин у косметиці.

І другий варіант — дівчина хоче схуднути, але харчування залишається незмінним (незбалансованим) і фізичної активності немає, використовує лише обгортання. Якщо рухатися лише з одного боку, а з інших усе залишиться як було — ефекту не буде. Тому все залежить від загальної кількості зусиль та турботи, які витрачені.

Апаратне схуднення вдома

Усі чули про ефективні салонні процедури, які допомагають спалювати зайві сантиметри, ну а як щодо такого ж результату в домашніх умовах? Так, не всі технології адаптовані до такого формату, але все ж таки деякі є в портативному варіанті.

По-перше, це пресотерапія. Той випадок коли професійне обладнання все частіше купують для самостійного використання. Апарати автономні, не займають багато місця, легко ховаються у шафі. А такий апарат, як Zemits LipoPremo, точно тобі знадобиться. Які його переваги:
  • Вартість цієї портативної моделі в 2-3 рази нижче повнорозмірних приладів.
  • Костюм складається з великих чобіток, які опрацьовують найпроблемнішу зону — ноги. Саме там найчастіше застоюється лімфа та з'являється целюліт.
  • Це лімфодренаж, ритмічний масаж, який прискорює кровообіг та внутрішньоклітинні процеси обміну, стимулює м'язи.
  • Потужна система стиску. Можливий діапазон від 60 до 240 мм рт. ст.
  • Можливість сегментованого вимкнення вибраних зон.
Простий у використанні, Zemits LipoPremo підійде для використання всією сім'єю, коли потрібний якісний масаж, схуднення або просто релакс. Кожен обере собі сам.
По-друге, це вакуумно-роликовий масаж, представлений портативним антицелюлітним масажером Zemits MarvelouSlim. Він створений для комфортного, але ефективного домашнього схуднення та зменшення жирових відкладень у проблемних зонах. Вакуум надає зворотний тиск на ділянку шкіри, прискорюючи рух лімфи та кровообіг. Внутрішньоклітинні процеси прискорюються, а лімфатичні застої швидше «прощаються» з молекулами рідини. А ролики в насадках посилюють ефект, масажуючи захоплену складку.

У наборі йдуть три насадки різних розмірів, які підходять для опрацювання як великих, так і малих зон: рук, ніг, стегон, живота, сідниць. А три режими потужності допоможуть підібрати правильний вплив як для чутливої, так і для щільної шкіри. Додатковий терморежим розігріває насадку, роблячи процедуру зручною.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care