• /
  • /

Портативний мікрострумовий апарат з рукавичками — нове слово у догляді!

Мікрострумова терапія давно вже стала бестселером косметологічної сфери. Це саме та технологія, яка впливає на всіх рівнях, стимулюючи як каркас м'язів, так і внутрішньоклітинні процеси.
Мікрострумові портативні девайси досить часто можна зустріти на ринку. Але всі вони пропонують працювати сферами чи напівсферами. Ми ж вирішили піти іншим шляхом: як щодо процедури мікрострумовими рукавичками?
Сьогодні ми презентуємо новий формат портативних мікрострумів — Zemits ElastiStrom. Що це? Як працює? Переваги, протокол процедури та інші корисності у статті. Поїхали.

Про переваги технології

Мікрострумову терапію не дарма називають однією з головних альтернатив пластичної хірургії. Тут вона поступається хіба що SMAS ліфтингу, але його в портативному варіанті ще не винайшли.

Ми досить часто розповідали про технологію, сьогодні ж зупинімося на перевагах:

Ефективність. Ця методика одна з тих, що справді показують реальний результат. Річ у тому, що наш організм сам генерує електричні мікроімпульси. Вони поширюються по всьому організму, стимулюючи внутрішньоклітинні обмінні процеси та прискорюючи кровообіг. Мікроструми ж імітують ці електричні імпульси, насправді вони не вносять в організм нічого чужорідного. Зовнішня стимуляція струмом імітує ці біологічні токи, комплексно впливає як на поверхню шкіри, так й на м'язи та судини.

Багатофункціональність. Мікроструми вирішують безліч естетичних проблем: в'ялість, поганий колір, знижений тонус, зморшки, постакне, розасцеа, набряки. Основні показання технології — атонічна шкіра та зниження тонусу м'язового каркаса.

Універсальність. З цією методикою можна проводити процедури не тільки по обличчю, а й по тілу. Для цього апарати обладнані спеціальними мікрострумовими рукавичками.

Актуальність. Мікрострумова терапія входить до трійки найефективніших технологій сфери anti-age, а “вікові” процедури завжди у тренді.

Zemits ElastiStrom: нове слово домашнього догляду

Ця мікрострумова система — новинка, яка значно розширює можливості anti-age технології у портативному форматі. Якщо раніше всі маніпуляції проводилися за допомогою сфер або напівсфер, які не завжди могли охопити всю площу шкіри, то за допомогою мікрострумових рукавичок ефективність процедури збільшилася як мінімум вдвічі.

Велика площа мікрострумових рукавичок + гнучкість = опрацювання навіть важкодоступних ділянок.

Ще один безперечний плюс у тому, що за допомогою Zemits ElastiStrom можна опрацювати як шкіру обличчя, так і декольте, і шиї, і всього тіла! Апарат навіть має три окремі режими функціонування для кожної ділянки.

А 9-рівнева система потужності дозволяє коригувати інтенсивність, починаючи з найнижчої інтенсивності. Це зручно для роботи зі шкірою тіла, оскільки вона менш чутлива ніж шкіра обличчя. Це можливість мінімізувати вікові зміни та підняти тонус шкіри абсолютно атравматично та безболісно. У процесі ти відчуєш лише легке поколювання.

Цей портативний апарат ідеально доповнить твою домашню рутину, добре скомбінується з іншими етапами догляду та поверне шкірі тонус та здоров'я!

Zemits ElastiStrom: протокол процедури

Для проведення процедури тобі необхідні захисні рукавички та гель-провідник, такий як Zemits GloryTight, додатково насичений корисними компонентами. Тож почнемо:

1️⃣ Очищаємо шкіру, висушуємо і наносимо гель-провідник на оброблювану зону.

2️⃣ Одягаємо захисні рукавички та одягаємо ElastiStrom поверх захисних рукавичок. Мікрострумові рукавички не повинні торкатися шкіри. Приєднуємо рукавички до апарату.

3️⃣ Вмикаємо апарат за допомогою кнопки On/Off. Початковим режимом встановлено режим роботи з обличчям. Щоб перейти в режим Шиї та Декольте, натискаємо кнопку On/Off ще раз і ще раз, щоб перейти в режим Тіла.

4️⃣ Налаштовуємо інтенсивність обробки мікрострумами в діапазоні 1-9 рівнів, натискаючи кнопки + або -. Першу процедуру рекомендуємо починати з низької інтенсивності, а потім поступово коригувати відповідно до особистої чутливості. Залежно від мети курсу проводимо процедуру з рухів, вказаних в інструкції.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care