• /
  • /

Які портативні апарати потрібно мати у своєму арсеналі взимку?

Раді, що ви з нами у новому році! Команда Zemits Home Care вітає вас із зимовими святами та щасливі відкрити разом нову сторінку в домашньому догляді. Бажаємо краси, здоров'я та якісного догляду ❤️
Ну а сьогоднішня стаття пов'язана з нашими побажаннями, адже зберегти красу шкіри взимку набагато складніше, ніж в інші пори року. Чому так відбувається і які апарати у цьому допоможуть? Все розповімо прямо зараз.

Зимові зміни на клітинному рівні

Головна проблема шкірного покриву, з якою ми стикаємося взимку — зневоднення. Чому так? Цей процес має кілька складових:

❄️ По-перше, порушується гідроліпідний баланс шкіри. Все через те, що вона виробляє менше себуму в цю пору року. Оскільки функція себуму — захисна, чутливість також посилюється.

❄️ По-друге, повітря стає сухим, як усередині приміщень (кондиціонер), так і на вулиці (сухий, холодний вітер). Через такі несприятливі умови шкіра починає лущитися, обвітрюється і червоніє.

❄️ По-третє, взимку відбувається внутрішня перебудова організму. Сезонні гормональні коливання також впливають на клітинний обмін речовин.

Який тут висновок? У цей сезон наша шкіра потребує посиленого догляду, як косметичного, так і апаратного. Ми зупинимося саме на останньому пункті.

Делікатне очищення: ультразвуковий пілінг

Ти можеш подумати, що якщо шкіра взимку мегачутлива, то їй не знадобиться очищення. Але як би не так! Не залежно від пори року, наші клітини оновлюються кожні 30-40 днів. А це означає, що ороговілий шар все одно утворюється і він заважає шкірі дихати. До того ж пори теж забруднюються цілий рік.

Тільки річ у тому, що в холод не можна застосовувати сильно травматичні методи очищення, адже це посилить лущення. Найкраще для цієї "місії" підійде ультразвуковий пілінг із Zemits SonoSilk або Zemits Skin Expert. Скрабери генерують звукові хвилі, які проникають усередину шкірного покриву через пори та протоки. Вони проникають углиб шкіри, виштовхуючи з пор все зайве.

До того ж вони не лише очищають шкіру. Ультразвуковий пілінг — це мікромасаж, який прискорює кровообіг та тік лімфи, стимулює обмінні процеси у клітинах, насичуючи їх корисними речовинами. Допомагає збалансувати всі процеси у клітинах шкіри.

Це найкращий варіант очищення для зимового "арсеналу"!

Підтяжка: тонізуємо з мікрострумової терапією

Ще одна технологія, яка захистить від передчасної в'ялості шкіри у холодний сезон — мікрострумова терапія. Що таке мікрострум? Це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси.

❗️ До того ж мікрострумова терапія діє не лише на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м'які тканини: дерму, м'язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Така комплексна дія приводить у тонус не лише шкіру, а й м'язовий каркас.

Для тонізації ми пропонуємо тобі три апарати на вибір, кожен по-своєму хороший:

❄️ Zemits Celltite. Компактний, стильний, найменший за розміром. Його півсфери спеціально створені для опрацювання невеликих областей: під очима, навколо губ.

❄️ Zemits VivoTite. Модель більша за параметрами та площею зони обробки. Її напівсфери ідеально підходять для опрацювання контурів обличчя, особливо нижньої щелепи та щік.

❄️ Zemits ElastiStrom. Інноваційний портативний девайс з мікрострумовими рукавичками. Особливість його в тому, що рукавички мають найбільшу площу впливу і можуть працювати не лише зі шкірою обличчя, а й тіла.

Вибирай будь-який на свій смак!

LED фототерапія для будь-якого типу шкіри

І ще один портативний помічник, який допоможе тобі мінімізувати негативні наслідки холодної температури. Zemits NeoLight — апарат, створений для омолодження та зміцнення захисної функції шкіри. Має два вбудовані світлодіодні режими:

Червоне світло. Промінь ідеально підходить для зрілої шкіри, має довжину 640 нм. Покращує метаболізм клітин та прискорює кровообіг, стимулює вироблення колагену та покращує пружність шкіри. Червоний світлодіод допомагає підтримувати рівень вологи в шкірі, заспокоює запалення, висипання та почервоніння.

Синє світло. Промені довжиною 430 нм призначені для роботи з проблемним та жирним типами шкіри. Він допомагає знизити рівень вироблення себуму, стимулює звуження пір і знезаражує шкіру, вбиваючи бактерії, які стимулюють утворення акне.

Апарат працює у 2 режимах: імпульсному та постійному. Ну а велика площа світлодіодних насадок дозволяє швидше опрацьовувати обрану зону.

Кожен з цих апаратів цілком підійде на вирішення широкого спектра естетичних проблем. Зокрема, це захист, тонізація та прискорення внутрішньоклітинних процесів шкіри.

Прокачай свій зимовий догляд вже сьогодні!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care