• /
  • /

Чим здивувати “другу половинку” на 14 лютого?

Наближається найромантичніше свято року, а ти все ще не купила/купив подарунок для своєї "другої половинки"? Все під контролем!

В Zemits Home Care ми підібрали апарати, які стануть ідеальним подарунком та подбають про красу та здоров'я шкіри. Отже, поїхали, ТОП 5 портативних девайсів для найулюбленіших людей.

Ультразвуковий скрабер: повний протокол очищення у подарунок

Наші скрабери однозначно потрапляють у саме серце кожному! Недаремно вони стали бестселерами портативної лінії апаратів. Zemits Skin Expert та Zemits SonoSilk — базові девайси, які проводять атравматичне очищення шкіри від забруднень та відмерлих клітин

Але якщо Zemits Skin Expert — це класика, девайс, який виконує функцію уз-чистки та ультразвукового сонофорезу, то Zemits SonoSilk — версія останнього покоління. Він обладнаний розпилювачем рідини та синім світлодіодом, який зменшує запалення та почервоніння. Ультразвуковий пілінг рівня Pro!

До того ж зараз у нас діє спеціальна акція, за якою ти отримуєш не просто уз-скрабер, але повноцінний, комплексний подарунок. Що входить до набору:

❤️ Ультразвуковий скрабер Zemits SonoSilk або Zemits Skin Expert.

❤️ Гель холодного гідрування Zemits Openskin. Це б'юті-засіб, який допоможе провести будь-яке очищення ще ефективніше. Він розпушує вміст пор і проток, розм'якшує ороговілий шар.

❤️ Брендовий мішечок, у який запакований набір. Це два в одному — і стильний зовнішній вигляд подарунка, і комфортне зберігання.

Zemits UltraGlow: дві методики в одному апараті

Ще один портативний красень, який розширить домашній догляд — Zemits UltraGlow. Він поєднав у собі дві технології: ультразвукову терапію та LED-терапію у трьох кольорах. Це комплекс, який підійде для будь-якого типу шкіри та надає комплексну дію:
  • Тонізація — ультразвук звужує пори, прискорює кровообіг і рух лімфи, а світло піднімає імунітет клітин.
  • Омолодження — світлодіод запускає процес неоколагенезу, а ультразвукові хвилі підтягують шкіру і прискорюють внутрішньоклітинний обмін речовин.
  • Насичення — ультразвукова процедура піднімає еластичність мембран, дозволяючи корисним речовинам проникати глибше всередину. А світлотерапія насичує клітини киснем, покращує струм лімфи.

Zemits GlacierFacial: потрійна дія гальваніки

Zemits GlacierFacial — це портативний девайс гальваніки, який впливає на шкіру у трьох режимах:

⚪️ Очищення. Завдяки режиму негативного іонофорезу, апарат проводить процедуру дезінкрустації, суть якої у розм'якшенні забруднень у порах. Це атравматична чистка, яка звільняє шкіру від відмерлих клітин та ороговілих частинок.

⚪️ Насичення. Режим позитивного іонофорезу допомагає нанесеним поживним речовинам проникати глибше у клітини. Він піднімає рівень еластичності мембран та допомагає насичувати активними елементами.

⚪️ Підняття тонусу. Це режим "з холодком", який опускає температуру тканин до 6±2ºC. Така дія зменшує подразнення, запалення, звужує пори.

Ну а застосування в комплексі має потужний ефект anti-age, підтягуються контури, шкіра оновлюється та очищується. Один апарат — три процедури!

Zemits Marvelouslim: турбота про гладкість шкіри

Zemits Marvelouslim — вакуумно-роликовий масажер, який допоможе прибрати зайву рідину й целюліт із зайвими сантиметрами. Він подбає про красу та гладкість шкіри, прискорюючи лімфотік та внутрішньоклітинні процеси. Комфортний у використанні, він оснащений трьома насадками різних розмірів, які ідеально підходять для опрацювання як великих, так і малих зон: рук, ніг, стегон, живота, сідниць.

А три режими потужності допоможуть підібрати правильний вплив як для чутливої, так і для щільної шкіри. Додатковий терморежим розігріває насадку, роблячи процедуру зручною.

Це ідеальний варіант для домашнього лімфодренажу, який допоможе не лише позбутися зайвої рідини, а й скоригувати параметри.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care