Новинки грудня від Zemits Home Care

Останній місяць 2021 року порадував нас не лише святами та снігопадами, а й декількома новинками в апаратній лінії Zemits.

Сьогодні ми презентуємо два портативні девайси, які тобі знадобляться цієї зими. Поїхали!

Zemits ExfoMatte: три технології в одному апараті

Це модель, яка може замінити похід до косметолога! Адже під стильним корпусом ми об'єднали цілих три косметологічні методики впливу:

❤️ Вакуум. Негативний тиск атравматично витягує з пор і проток забруднення, повертаючи шкірі красу. Ця функція також посилює кровотік у тканинах обличчя, стимулюючи посилене насичення клітин молекулами кисню та корисними елементами.

❤️ Алмазна мікродермабразія. Це легкий варіант салонної процедури, який справляється з ороговілим шаром відмерлих клітин. Абразивна насадка проводить механічний пілінг, працюючи з лущенням, сухістю, дрібними зморшками та пігментацією.

❤️ LED-терапія. Це вплив на шкірний покрив світловими хвилями певної довжини. Завдяки потрійному спектру Zemits ExfoMatte здатний працювати з великою кількістю естетичних проблем. Давай розглянемо кожне світло окремо:
  • Жовтий світлодіод. Хвилі довжиною 590 нм допомагають зменшити набряки, запалення та почервоніння на обличчі.
  • Червоний світлодіод. Хвилі довжиною 640 нм найкраще підходять для вікових проблем: розгладжують зморшки та стимулюють вироблення колагену та еластину, внаслідок чого підтягують та тонізують шкіру.
  • Синій світлодіод. Хвилі довжиною 470 нм ефективно працюють із проблемною шкірою, схильною до акне, оскільки мають потужні антибактеріальні властивості.
Які ще переваги ти гідно оціниш?

У комплектацію приладу входить 5 насадок для проведення комплексних протоколів: три вакуумні, одна для алмазної мікродермабразії та кришка для проведення LED-терапії.

Індивідуально підібрати потужність впливу тобі допоможуть 5 режимів роботи, а сенсорне керування інтуїтивно зрозуміле навіть новачкові.

Апарат обладнаний насадкою термічного прогріву, що допоможе підготувати пори до майбутньої процедури.

Це атравматичний, ефективний і стильний девайс, який нагоді твоїй шкірі!

Zemits NeoLight: моно-процедура LED фототерапії

Чому світлотерапія стала такою популярною як у салонному, так і в домашньому догляді? Все тому, що наша шкіра здатна поглинати світло і перетворювати його на енергію. Але їй корисні лише світлові промені певної довжини. Щоб створити промені штучним шляхом, використовуються певні хімічні сполуки, вони під дією електричних імпульсів створюють штучне випромінювання певної довжини та колірного спектра.

Zemits NeoLight — це портативний апарат, який має два вбудовані режими роботи для вирішення широкого спектра естетичних проблем: синій світлодіод – 430 нм, червоний світлодіод — 640 нм.
Давайте розглянемо докладніше, як вони працюють.

Червоний світлодіод. Таке випромінювання найефективніше працює із віковими змінами. Промінь проникає вглиб шкіри, на рівень розташування фібробластів, які відповідають за вироблення волокон колагену та еластину. Яких результатів варто очікувати після курсу світлотерапії з червоним світлодіодом:
  • Омолодження шкірного покриву внаслідок прискорення внутрішньоклітинного метаболізму.
  • Підвищення еластичності та пружності шкіри. Червоний світлодіод прискорює циркуляцію крові, внаслідок чого в клітини надходить більше корисних речовин та кисню.
  • Зменшення запалень, роздратувань та почервонінь.
  • Зменшення глибини зморшок. Прискорення вироблення нових волокон колагену роблять шкіру молодшою ​​та зменшують вікові зміни.

Синій світлодіод. Та хвиля, яка найкраще підходить для жирної, проблемної шкіри. По діапазону вона знаходиться поряд з ультрафіолетом, тому має ті ж антибактеріальні властивості, але без шкоди шкірі.

Проникає лише на глибину 1 мм, але цього достатньо, щоб боротися з Propionibacterium acne, бактерією, яка провокує висипання та акне. Синє світло також насичує шкіру киснем і заспокоює подразнення та висипання. Синій світлодіод рекомендується для роботи з помірною або слабкою формою акне. Але він працює й у профілактичних цілях, тому підходить практично всім.

Це омолодження, це тонізація, це антибактеріальна профілактика — комплексна дія від однієї процедури.

Ось такі грудневі новинки, що стануть однозначними бестселерами 2022 року! Приєднуйся з дружною родиною Zemits Home Care, піднімемо твій догляд на новий рівень.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care