• /
  • /

Новинки від Zemits Home Care: релаксуймо на повну

Наше тіло — наш головний помічник, родич та вболівальник. Воно дозволяє нам жити на повну: бігати, стрибати, плавати. Та чи робимо ми його щасливим?

Важко відповісти на таке легке запитання, але щось нам підказує, що ні. Згадай, скільки часу ти проводиш, сидячи за комп'ютером або ноутбуком? А чи не забуваєш робити ранкову розминку? Достатньо ти рухаєшся протягом дня? В буденних турботах ми забуваємо робити такі прості, але такі необхідні речі.
Домашній догляд — це не лише про шкіру обличчя, але й про тіло в цілому. Саме тому дві наші останні новинки направлені на виправлення цього недоліку нашої апаратної лінії.
Пресотерапія вдома — мрія чи реальність? Перкусійний пістолет-масажер — справжня зброя в руках майстра? Розслабляємо м’язи якісно прямо зараз, разом з Zemits Home Care. Почнемо.

Процедура пресотерапії: історична ремарка

Ти знаєш, що цій косметологічній технології понад 200 років? Так, в 30 роках дев’ятнадцятого століття косметологи почали вивчати зв’язок масажного руху з током лімфи. Також було зафіксовано важливість не лише техніки масажних рухів, але і їх напрямок — направлені до лімфатичних вузлів. Тоді це був справжній прорив в медицині, його почали активно впроваджувати в програми процедури від зайвої ваги та як профілактику набряків.

Перший повноцінний апарат пресотерапії з’явився майже через 100 років — в 1912, у Франції. І з того часу пресотерапія залишається актуальною і найрезультативнішою методикою лімфодренажного масажу. До недавніх пор вона залишалась виключно салонною процедурою. Але, хто каже, що все має стояти на місці? Однозначно не Zemits Home Care.

Методика пресотерапії в дії!

Чому ж пресотерапія така ефективна? Бо ж наче немає тут нічого складного — стиснене повітря закачується в костюм, таким чином відбувається масаж. Але це тільки на перший погляд! Таке систематичне стиснення запускає активний рух крові та лімфи по всьому тілі, що не тільки виводить зайву рідину з тканини, але й токсини, які зашлаковують організм та заважають внутрішньоклітинним процесам регенерації та метаболізму. Які переваги цієї методики можна виділити:

Практично повна відсутність протипоказань. Вона підходить буквально всім, вікових обмежень немає: дорослим та малим, жінкам і чоловікам, спортсменам і тим, хто не полюбляє активність. Підійде навіть тим, у кого проходить післяопераційна реабілітація. Єдине дуже суворе протипоказання — це онкологія.

Універсальність дії. Так процедура діє комплексно на весь організм, прискорюючи та налагоджуючи всі його процеси. Простими словами, робить гарнішими як зсередини, так і ззовні: зменшує целюліт, виводить зайву рідину та токсини, полегшує тяжкість кінцівок після важкого дня, зменшує жирові відкладення та стимулює м’язи, робить шкіру пружною та зволоженою.

Простота керування. Саме тому деякі моделі використовуються в домашньому догляді. Всього декілька натискань — й процес розпочато. Також апарат дає змогу регулювати час процедури, інтенсивність стиснення та роботу конкретних сегментів.

Ну а про ефективність тут немає чого і говорити! Кожен клієнт салону, який хоч раз отримав сеанс релаксу пресотерапії — однозначно захоче такий апарат до себе додому. Прилад не лише зменшує тяжкість в кінцівках, але й зміцнює імунітет, розслаблює нервову систему й покращує загальне самопочуття.

Zemits LipoPremo — турбота про твої ніжки

Zemits LipoPremo — це прояв любові до твоїх ніжок! Адже само вони страждають після важкого робочого дня, коли ти весь день сидиш за ноутбуком. Це вони можуть набрати зайві сантиметри, коли ти зловживаєш солоденьким. Тепер ти можеш зробити їм подарунок за роки вірної підтримки. Zemits LipoPremo — аппарат пресотерапії для ніг, який створений для активного лімфодренажу саме нижньої частини тіла.

В комплектацію приладу входить костюм, який складається з чобіток та штанів. Компактний, але потужний, він не займає багато місця та не потребує особливих знань та навичок, тому ідеально підходить для домашнього використання. Він також має три режими потужності: режим М1 — Базовий, режим М2 — Інтенсивний, режим М3 — Подвійний. А при необхідності можна вимкнути потрібну зону обробки.

Перкусійний масажер пістолет — найкращий помічник стомлених м’язів

В одній з минулих статей ми вже згадували про цей девайс. Там ми докладно розповідали про показання та протипоказання, про принцип роботи та історію. Zemits Bodyluxx стане ідеальним напарником Zemits LipoPremo. Вдвох вони допоможуть якісно розслабити все тіло. Немає значення після важкого робочого дня, чи після інтенсивного тренування. Пресотерапія допоможе лімфі активно “дрейфувати” тілом, а масажер пропрацює точково всі проблемні зони.
Це комплекс релаксу від Zemits Home Care, який стане в нагоді в будь-якому випадку. Подаруй своєму тілу подарунок, якого воно варте!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care