• /
  • /

Мікроструми — для обличчя та тіла: як працює ця технологія?

Мікрострумова терапія одна з небагатьох anti-age процедур, яка частково з професійного сегмента перейшла в домашній апаратний догляд. І має значну популярність!

Все завдяки результативності методики та простоті протоколу. Сьогодні ми розглянемо ближче принцип дії цієї процедури та дізнаємось, який саме косметичний засіб допоможе покращити її результат. Тож почнемо!

Як діють мікроструми?

Секрет полягає в технології впливу. Організм людини на 70% складається з води. У ній розчинені іони, які впорядковано рухаються з клітин в тканинну рідину та назад. Вони відповідають за правильне передавання нервових імпульсів, м'язові скорочення та насичення клітин корисними речовинами.
Якщо цей процес порушується, то відбувається неправильний розподіл електричних зарядів. Як наслідок — в клітині порушуються процеси обміну, вона сповільнюється та переходить у "сплячий стан".
Мікроструми — це імпульси електричного струму низької потужності. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Схоже на ефект будильника — клітини знову прокидаються, мембранні канали відкриваються та обмінні процеси відновлюються.

Але мікрострумова терапія впливає не тільки на поверхневий шар епідермісу. Вона також охоплює всі м'які тканини: дерму, м'язову тканину, кровоносні та

лімфатичні судини. Такий комплексний вплив підтягує не лише шкіру, але і м'язовий каркас — розслаблюються спазми або, навпаки, тонізуються.

Як ще діє мікрострумова терапія:
❤️ Збільшується транспортування амінокислот.
❤️ Поліпшується синтез ДНК, білків і ліпідів.
❤️ Стимулюється вироблення колагену та еластину.

Мікроструми для обличчя чи для тіла?

Насправді вся наша шкіра потребує тонізації до допомоги в оновленні. Тому мікрострумова терапія ефективно застосовується як в моно протоколах, так і в складі комплексних протоколів.

⭐️ Мікроструми для обличчя використовуються для підтягнення, зменшення зморшок, підвищення тонусу шкіри та покращення текстури.

⭐️ Мікроструми для тіла використовують для підтягнення шкіри на проблемних ділянках, таких як живіт, стегна та сідниці. Електроімпульси сприяють покращенню загальному тонусу та рельєфу.
Але якщо в салонному форматі процедуру проводить естетист за допомогою професійного обладнання, то як можна проводити мікроструми обличчя та тіла в домашніх умовах?
Для обличчя в Zemits Home Care ми розробили 2 моделі — Zemits Celltite та Zemits VivoTite. Вони підходять для роботи як по обличчю, так і по шиї, зоні декольте. Вони впливають на шкіру за допомогою електродів-напівсфер.

Але якщо Zemits Celltite має менші напівсфери та призначений для делікатніших зон (навколо очей, губ), то VivoTite має більші напівсфери та працює з контуром обличчя, зоною щік.


Zemits ElastiStrom — останнє оновлення нашої портативної anti-age серії. Це мікрострумові рукавички, які мають більшу площу впливу і набагато пластичніші, порівняно зі стандартними моделями мікрострумів. З їхньою допомогою можна провести процедуру омолодження як шкіри обличчя, так і тіла. До того ж в нього є окремий потужніший режим для роботи по тілу, що вигідно відрізняє цей девайс від інших.

Як покращити результат мікрострумової терапії?

Гель-провідник — косметичний продукт, без якого не можна провести ні одну мікрострумову маніпуляцію. Але що, якщо це не буде звичайний гель, який застосовують для УЗД, а спеціальний апаратний гель, розроблений спеціально для цієї процедури?

Zemits GloryTight — це унікальний косметичний продукт, який робить процедуру мікрострумів максимально комфортною і, крім того, має омолоджуючий ефект. Які активні компоненти містить ця формула?
⭐️ Корінь солодки. Він сприяє прискоренню регенераційних процесів, зменшує набряки та сприяє синтезу колагену.
⭐️ Екстракт вівса. Цей компонент входить до складу найефективніших засобів у віковому догляді за шкірою. Він також допомагає стимулювати синтез колагену та еластину.
⭐️ Таурин. Ця амінокислота допомагає підтримувати оптимальний рівень вологості в шкірі, запобігаючи злиття колагенових волокон.
⭐️ Дипептин карнозин. Цей пептид сприяє боротьбі шкіри з вільними радикалами, стабілізує клітинні мембрани, виводить токсини та сповільнює процеси старіння.

Завдяки таким компонентам, гель-провідник перетворюється в абсолютно унікальний косметичний продукт.

Познайомтесь з повним протоколом мікрострумової терапії з Zrmits GloryTight в цьому відео

Складно обрати мікрострумовий девайс?


⭐️ Для індивідуальної консультації заповнюйте форму та отримайте індивідуальну консультацію по особливостях кожної моделі ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: