• /
  • /

Протокол проведення мікрострумової терапії

Єдина anti-age технологія, яка повністю перейшла в лігу домашнього догляду? Звичайно ж, ми про мікрострумову терапію.
Це та процедура, яка трансформувалася в портативний формат, не втративши своєї ефективності.
Сьогодні ми розглянемо детально протокол цієї процедури в домашній рутині та згадаємо, чому ж мікрострумову терапію по праву включають в ТОП 3 найефективніших вікових процедур. Поїхали.

Мікрострумова терапія: переваги

Про принцип дії не варто згадувати, ти вже могла з ним ознайомитися тут. Давай зупинимося на головних перевагах методики, які гідно оцінюються як в професійній сфері, так і в домашній.

⭐️ Ефективність. Ця методика одна з тих, що дійсно показують реальний результат. Річ у тому, що наш організм сам генерує електричні мікроімпульси. Вони поширюються по всьому організму, стимулюючи внутрішньоклітинні обмінні процеси та прискорюючи кровообіг. Мікроструми ж імітують ці електричні імпульси, по суті вони не вносять в організм нічого чужорідного. Зовнішня стимуляція струмом імітує ці біологічні струми, комплексно впливає не тільки на поверхню шкіри, але і на м'язи та судини.

⭐️ Популярність. Другий пункт випливає з першого. Якщо процедур ефективна — значить вона має попит. Мікрострумові девайси вже давно і точно надовго увійшли у сферу self-care.

⭐️ Універсальність. З цією методикою можна проводити процедури не тільки по обличчю, а й по тілу.

⭐️ Актуальність. Мікрострумова терапія входить до трійки найбільш ефективних технологій сфери anti-age, а "віковий" напрямок завжди в тренді. Призупинити час — це бажання багатьох.

⭐️ Багатофункціональність. Мікроструми вирішують безліч естетичних проблем: в'ялість, поганий колір, знижений тонус, зморшки, акне, постакне, розасцеа, набряки, гіперпігментація.

Протокол мікрострумової терапії: етап за етапом

Давайте розглянемо кожен етап цієї процедури детально.

1️⃣ Очищення. Щоб електроімпульси проникли в шкіру досить глибоко, ми повинні прибрати все, що заважає — а це забруднення, залишки себума, які тонким шаром покривають шкіру. Тому проводимо демакіяж і очищаємо шкіру за допомогою універсальної пінки Zemits LumiosClear. Після очищення шкірі потрібно відновити свій pH баланс і бар'єрну функцію. З цим впорається тонік Zemits Joyfil Toning Solution, активні компоненти якого заспокоюють роздратування і зменшують почервоніння.
2️⃣ Нанесення геля-провідника. Процедуру не можна проводити на сухій шкірі. Щоб захистити її та допомогти мікрострумами глибше проникнути всередину, наносимо спеціальний гель. Zemits GloryTight не тільки виконує функцію провідника, але ще і наповнює клітини шкіри корисними елементами: екстрактом кореня солодки, екстрактом вівса, таурином, дипептид карнозином. Кількість порції гелю кожен раз індивідуальна, але не шкодуємо, апарат повинен легко ковзати шкірою, сухих місць бути не повинно.
3️⃣ Проведення процедури. Включаємо Zemits VivoTite та обираємо потужність (починаємо завжди з мінімальної, в ході процедури збільшуємо). Орієнтуємося на власні відчуття, процес повинен бути комфортним, з легким поколюванням. В яких зонах як працюємо:
  • Контур обличчя. Працюємо від центру до периферії, кожен крок повинен бути не довше 7 секунд, а кожен рух повторюємо 3 рази. Фіксуємо результат за допомогою точкових рухів.
  • Підборіддя. Рухаємося напівсферами від низу до верху, фіксуючи їх по кілька секунд.
  • Лоб. Розташовуємо півсфери горизонтально над бровами та проводимо ними вгору, до лінії росту волосся. Кожен крок повинен бути не довше 7 секунд, а кожен рух повторюємо 3 рази. Фіксуємо результат за допомогою точкових рухів.

Кожну ділянку опрацьовуємо симетрично — з лівого і правого боку обличчя.
4️⃣ Завершення протоколу. Знімаємо залишок гелю і наносимо маску/сироватку/гель за типом шкіри. Наносимо маску Zemits Q-Refresh, вона допоможе заспокоїти шкіру, зволожити її і звузити пори.
Наш протокол завершено! Ну а щоб побачити наживо весь процес від і до, дивись наше відео ⬇️
Якщо ти закохалася в Zemits VivoTite так само як і ми, не забувай, що у нас діє знижка -15% на перший апарат Zemits Home Care. Це твій шанс розширити домашній догляд новою, крутою процедурою!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care