• /
  • /

Як правильно проводити процедуру мікрострумової терапії для обличчя?

Останнього часу у нас стільки новинок, голова йде обертом! Zemits Home Care стрімко розвивається, даруючи нашим клієнтам нові апарати та косметичні засоби. Еволюція домашнього догляду тут і зараз — найкрутіше досягнення для нашої команди!
І сьогодні ми хочемо познайомити тебе з ще одним девайсом, який заснований на технології, яку раніше можна було зустріти тільки в салоні/кабінеті краси. Думаємо, що ти вже здогадалась з назви, так це портативний апарат мікрострумової терапії — Zemits Celltite.
Сьогодні ми розбираємось, як саме діє мікрострумова терапія, які результати отримують користувачі в домашньому догляді та який протокол проведення процедури. Така ця новинка гаряча, ух, припікає!

Мікрострумова терапія повертає молодість?

На жаль еліксиру молодості ще не винайшли. Але поки його шукають — мікрострумова терапія допоможе призупинити час! Чому вона така ефективна?

Вся справа в технології впливу. Наш організм на 70% складається з води. В ній розчинені іони, які впорядковано рухаються з клітини до тканинної рідини та назад. Вони відповідають за правильну передачу нервових імпульсів, м’язові скорочення та насичення клітин корисними речовинами. Якщо цей процес порушується — відбувається неправильне розподілення електричних зарядів. Як наслідок — в клітині порушується процеси обміну, вона сповільнюється, впадає в “сплячку”.

Що таке мікроструми — це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються процеси обміну.

До того ж мікрострумова терапія діє не лише на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м’які тканини: дерму, м’язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Така комплексна дія приводить в тонус не лише шкіру, але й м'язовий каркас — розслабляють спазми або ж навпаки тонізують. Яка ще дія мікрострумів?
  • Збільшується транспорт амінокислот.
  • Покращується синтез ДНК, білків та ліпідів.
  • Стимулюється вироблення колагену та еластину.
Основні показання для цієї методики:
  • Корекція овалу обличчя.
  • Профілактика та корекція зморшок.
  • Пігментація.
  • Гіперчутлива шкіра, якій необхідний дбайливий догляд.
  • Жирна та проблемна шкіра.
  • В’яла, атонічна шкіра.
  • Застої лімфи та набряки.
  • Темні кола під очима.
  • Знижений тонус м’язів обличчя.
Головна особливість методу — відсутність вікового обмеження, на відміну від інших ліфтинг-методик. Мікроструми можна проводити просто для загального тонусу шкіри та покращення еластичності. А це означає, що такий портативний девайс як Zemits Celltite можна купувати на всю родину, без обмежень.

Zemits Celltite у твоїй колекції домашнього догляду

Так, цей красунчик стане ідеальним доповненням твоєї полички у ванній кімнаті. Невеликий, але потужний, він стане тобі вірним супутником в подорожах, адже вміщається навіть у звичайну сумку. Його компактність також прийде тобі в пригоді під час пропрацювання такої делікатної шкіри, як в зоні під очима.
В яких напрямках він діє:
  • Підтяжка. Це стимуляція м’язів, які своєю чергою підтягують шкірний покрив.
  • Тонізація. Апарат генерує мікровібрації, які прискорюють внутрішньоклітинний кровообіг та лімфообіг. Таким чином клітини швидше наповнюються киснем та корисними речовинами.
  • Розслаблення. Прилад знімає спазм м’язів та заломи, які в майбутньому можуть спровокувати утворення зморшок.
  • Омолодження. Мікроструми допомагають виробляти нові колагенові волокна, які є основним будівельним матеріалом для шкіри, внаслідок чого покращується загальний тонус та еластичність.
Сама бачиш, що такий апарат просто необхідний кожному, хто слідкує за своєю зовнішністю та хоче підняти тонус шкіри обличчя.

Мікрострумовий масажер для обличчя: як користуватись?

Як отримати максимальний ефект від курсу з Zemits Celltite? Дотримуватися правильного протоколу проведення процедури. Саме тому ми зараз розповімо з яких етапів складається сеанс мікрострумової терапії вдома:
  1. Підготовка апарату. Повністю заряди прилад, якщо це перше використання, прослідкуй, щоб він заряджався не менше 6 годин.
  2. Очищення шкіри. Проведи повний демакіяж та очисть шкіру гелем чи пінкою.
  3. Підготовка до процедури. На чисту, суху оброблювальну ділянку шкіри нанеси струмопровідний гель (переконайся, що гель покриває оброблювальну ділянку шкіри протягом усієї процедури). Це дуже важливо, адже гель проводить електроімпульси глибше в шкіру та мінімізує неприємні відчуття від процесу.
  4. Натисни та утримуй кнопку живлення на приладі протягом 3 секунд.
  5. Знову натисни кнопку живлення, аби відрегулювати рівень інтенсивності від 1 до 3, почни з рівня 1. Червоний режим — низька інтенсивність, зелений режим — помірна інтенсивність, синій режим — сильна інтенсивність.
  6. Натисни кнопку вібрації, щоб активувати режим вібрації та посилити ефект мікрострумового масажу.
  7. Завжди тримай обидві сфери на обличчі одночасно.
  8. Працюй пристроєм згідно з масажними лініями, від центру до периферії. Повторюй кожен рух по лінії по 5 разів. В середньому кожна зона обробляється 3 хвилини.
  9. Вимкни апарат та змий з обличчя залишки гелю.
  10. Нанеси завершуючи крем. Якщо плануєш виходити під сонячне проміння — нанеси захисний крем з SPF.
Всього десять кроків та 15-20 хвилин твого часу відділяють тебе від тонізованої, зволоженої, здорової шкіри. Zemits Celltite — це домашній догляд найвищого рівня, апаратна технологія, адаптована спеціально для home care!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care