• /
  • /

Привіт, проблемна шкіра! Які девайси Zemits стануть в пригоді?

Висипання та прищі, акне та занадто багато себуму? Якщо всі ці ознаки ти зустрічаєш занадто часто — то в тебе так звана “проблемна шкіра”. Тема актуальна та наболіла, як вже тут пройти повз? Тому сьогодні ми відповідаємо на найактуальніші питання, які можуть турбувати.
Які найчастіші причини висипань та акне? Які прості поради допоможуть зменшити кількість запалень? Який апаратний домашній догляд допоможе покращити стан проблемної шкіри?
То ж почнемо!

Основні причини акне та висипань

  • Гормональні зміни
    Зміни рівня гормонів в організмі, які можуть відбуватися під час підліткового періоду, вагітності, а також внаслідок інших фізіологічних процесів.
  • Неправильний догляд
    Засоби, які недостатньо очищають або занадто пересушують шкіру або ж сироватки/креми, які забивають пори. Всі б’юті-продукти, які порушують гідробаланс шкіри, руйнують ліпідний шар — можуть послабити бар’єрну функцію.
  • Стрес
    Це значний фактор, який впливає негативно на шкірний покрив. Він може провокувати висипи та запалення.
  • Харчування
    Не дарма кажуть, що ми те, що ми їмо. Занадто багато гострого, солодкого, копченого, солоного в режимі харчування можуть загострити проблеми, порушити баланс вироблення себуму.
  • Зовнішні фактори
    Тривала дія ультрафіолетових променів, забруднене повітря також можуть негативно вплинути.
Звісно, у кожного сукупність причин. які провокують акне, має індивідуальний характер, але є загальні поради, які можуть покращити стан шкіри. Наступний розділ якраз про це.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

ТОП 5 порад для проблемної шкіри

  • 1
    Очищуй
    Щоденна рутина має складатись з декількох етапів, але важливіше за все це якісне очищення. Підбери засіб, який не містить агресивних очищуючих елементів, але який буде делікатно та ретельно очищувати від бруду та залишків себуму.
  • 2
    Не дави прищі
    Це ризиково відразу з декількох причин. По-перше, можна занести інфекцію, що спровокує ще більше запалення. По-друге, після такого агресивного впливу може залишитись червона пляма або навіть рубець.
  • 3
    Захищай від сонця
    Не забувай захищати шкіру від сонця з SPF засобами, навіть в хмарну погоду. Ультрафіолет руйнує захисний бар’єр шкіри та може провокувати фотостаріння.
  • 4
    Зволожуй
    Часто зустрічаємо з думкою, що якщо шкіра жирного типу, то вона потребує зволоження. Ні, вона ще і як потребує, тож потурбуйся про наявність зволожувальної сироватки або крему.
  • 5
    Не забувай про харчування та гідратацію
    Правильне харчування та багато води завжди на користь твоїй шкірі. Але для проблемного типу шкіри потрібно контролювати споживання соленої, копченої, занадто солодкої їжі.

Проблемна Шкіра VS Девайси Zemits Home Care

Апаратний догляд шкірі цього типу також необхідний, але відвідини до естетиста можна частково замінити якісним апаратним доглядом вдома. Які апарати підійдуть для такого шкірного покриву

⭐️ Формула озону була відкрита понад 100 років тому і давно успішно застосовується в різних сферах косметології. Особливо добре технологія озоно-плазмового очищення працює з проблемною шкірою, схильної до акне. Zemits AknoEvit - девайс озоно-плазмової терапії, який діє комплексно на всі шари шкіри. Він не тільки допомагає зменшити запалення, заспокоює акне та прищі, але й підвищує клітинний імунітет та стимулює виробництво колагену та еластину.

Також допомагає працювати з постакне — покращує колір шкіри, зменшує червоні плями та повертає сяйво. 15 хвилин в день з Zemits AknoEvit = чиста, здорова шкіра без акне.


Додаємо докладний відеоогляд Zemits AknoEvit

Не забуваємо і про очищення, адже бруд та залишки себуму, накопичуючись в порах можуть провокувати запалення та порушують нормальне функціонування пор. Але маємо на увазі саме атравматичне очищення, де стануть в пригоді ультразвукові скрабери.

Такий апарат, як Zemits SonoSilk, допоможе не тільки комфортно очистити пори й протоки, але й відлущити відмерлий шар клітин, що заважає шкірі дихати. Ну а режим сонофорезу, який є як в Zemits SonoSilk, так і в Zemits Skin Expert, допоможе наситити шкіру корисними речовинами.

Це девайс, який обов’язково має бути в домашньому догляді ❤️


Щоб дізнатись, чим відрізняються ці дві моделі скраберів —

дивись відео

Також для проблемної шкіри гарно підійде LED-терапія, особливо режим синього світлодіода, який вбиває більшість бактерій, що провокують появу акне. Світлова енергія також стимулює звуження пор і зменшує кількість себуму.

З цією технологією в нас є 2 девайси: апарати ультразвукової LED терапії Zemits UltraGlow та апарат LED терапії Zemits NeoLight.
Ознайомся з відеовідгуками на апарат Zemits UltraGlow

Працювати з проблемною шкірою треба комплексно — і ми завжди раді допомогти в підборі догляду.


⭐️ Для індивідуальної консультації заповнюй форму та чекай дзвінка ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: