• /
  • /

5 головних причин полюбити процедуру мікрострумової терапії

Восени мікрострумами бути! Та й в будь-який інший сезон теж. Адже ця косметологічна процедура — ідеальний помічник як в професійній діяльності, так і у звичайному домашньому догляді.
У домашньому догляді — особливо, адже на відміну від інших anti-age технологій (smas, RF-ліфтинг), мікрострумова терапія ідеально адаптована для домашньої рутини.
Твій домашній догляд ще не поповнився таким девайсом? Сьогодні ми тобі дамо 5 причин, які змусять будь-якого закохатися в мікрострумову терапію. Отже, почнемо, reason №1!

Причина №1 Висока ефективність

Мікроструми входять в групу тих косметологічних методик, які впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на м'язовий каркас обличчя. Це їх вигідно відрізняє від тих технологій, які підтягують тільки верхній шар шкірного покриву.

Ця технологія заснована на принципі стимуляції шкірного покриву електроімпульсами низької інтенсивності. Вони, проникаючи вглиб шкірного покриву, досягають м'язових волокон і скорочують їх. Внаслідок цього вони як би "підкачуються" і приходять в тонус. А оскільки наш овал обличчя "тримається" на м'язовому каркасі, то така стимуляція надає максимальну омолоджуючу дію.

Причина №2 Комплексна дія

Але це ще не все. Мікрострумова терапія також запускає внутрішньоклітинні процеси. Ти знала, що наш організм також генерує електроімпульси. Мікроструми процедури також імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси. По суті, терапія не вносить нічого чужорідного, вона підсилює ті процеси, які вже існують. Крім того:
  • Збільшується транспортування амінокислот.
  • Поліпшується синтез ДНК, білків і ліпідів.
  • Стимулюється вироблення колагену та еластину.
Досить комплексна дія, чи не так?

Причина №3 Атравматичність

Ще одна перевага, які обожнюють всі власники. Це те, що вікова підтяжка проходить безболісно. Сама процедура проходить з відчуттями легкого поколювання, що відображається в легкій зміні кольору шкіри. Простими словами, після процедури, ти злегка почервонієш. Але така реакція пройде в найближчі 10-15 хвилин, адже імпульси не травмують шкіру і не порушують її цілісність. Який висновок: процедуру мікрострумової терапії можна проводити й в будні дні, й у вихідні. Реабілітація відсутня.

Сюди ж можна віднести й делікатність впливу. Адже мікрострумові портативні девайси спеціально сконструйовані для опрацювання ніжної шкіри в обраних зонах. Наприклад, робочі півсфери Zemits Celltite спеціально створені для опрацювання шкіри навколо очей і губ.

Причина №4 Швидкість і простота процедури

Всього лише 15 хвилин в день з Zemits VivoTite буде досить, щоб:
  • Підкоригувати овал обличчя.
  • Провести якісну профілактику мімічних та вікових зморшок.
  • Заспокоїти проблемну або пересушену шкіру.
  • Прибрати в'ялість і підняти тонус шкіри.
До того ж, не потрібно додаткових навичок косметолога, щоб провести процедуру. Всі необхідні знання з проведення процесу можна отримати з інструкції.

Причина №5 Економія на витратних матеріалах

Ще один плюс, за який всі так люблять мікрострумову терапію: і профі, і домашні користувачі. Адже для проведення процедури не потрібно купувати дорогі апаратні сироватки, вітамінні коктейлі. Досить стандартного гелю-провідника.

Тільки це єдина обов'язкова умова, крім стандартних протипоказань. Гель забезпечує не тільки правильне ковзання, а й безпеку процедури, захищаючи шкіру від активного впливу електроімпульсів. Такий комплекс "портативний апарат мікрострумової терапії + гель-провідник" значно економлять гроші свого власника, як на походах в салон, так і на покупці косметичних апаратних продуктів.
Ось головні причини нашої нескінченної любові до цієї технології. Ми в Zemits Home Care хочемо забезпечити твій домашній догляд тільки найкращим, підписуйся на наші соцмережі, читай статті та будь з нами на одній хвилі!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care