• /
  • /

Мрії здійснюються перед Різдвом! Чек-лист від Zemits Home Care

Зимові свята — це час піклуватися про близьких та рідних людей. Час готувати подарунки, завертати їх в подарунковий папір та ховати під ялинку.

А це означає, що саме час заздалегідь придбати портативні девайси Zemits Home Care для тих, кого любиш. Не забуваємо і про наші бʼюті засоби: доглядові та процедурні.

Апарати Zemits у твій різдвяний чек-лист

❤️ Zemits Skin Expert — ультразвуковий скрабер, наш бестселер, який подбає про делікатне очищення шкіри від забруднень та ороговілих частинок. Працює у двох режимах: ультразвуковий сонофорез та ультразвукове чищення.

❤️ Zemits SonoSilk — ультразвуковий девайс, який пропонує вдосконалену формулу домашнього догляду! Крім двох функціональних режимів має рідинний розпилювач та синій світлодіод, що зменшує запалення та висипання.


❤️ Zemits UltraGlow — девайс, що поєднує в собі 2 косметологічні технології: ультразвук і LED-терапію. Це комплексне пропрацювання широкого спектра естетичних проблем, адже апарат має синій, червоний та зелений світлодіодні режими.

❤️ Zemits GlacierFacial
— портативний апарат гальванізації, який забезпечить шкірі догляд, як у салоні краси. Три режими очищення, омолодження та тонізації шкірного покриву. Ну а застосування їх у комплексі надає потужний ефект anti-age
❤️ Zemits Marvelouslim — вакуумний антицелюлітний масажер, який подбає про гладкість та пружність шкіри. 3 режими + 3 насадки + тепловий режим = вакуумно-роликовий масаж, як у салоні краси.

Zemits Marvelouslim це:
⭐️ Швидкий результат
⭐️ Потужний механізм
⭐️ Стильний дизайн
⭐️ Легкий функціонал
⭐️ Вірний помічник
⭐️ Крутий подарунок

❤️ Zemits VivoTite та Zemits Celltite — наші портативні моделі мікрострумової терапії, топової anti-age процедури. Zemits VivoTite найбільше підходить для обробки контуру обличчя, а Zemits Celltite — для делікатних зон, таких як під очима, навколо губ тощо.

Також в нас є ще один портативний мікрострумовий помічник - Zemits Elastistrom. Це девайс, який максимально наближений до професійного формату мікрострумової терапії. За допомогою еластичних мікрострумових рукавичок ти можеш обробити кожен міліметр обраної зони. І працювати можна не тільки по обличчю, але й по всьому тілу, адже апарат має три окремі режими роботи та 9 рівнів потужності.
І працювати можна не тільки по обличчю, але й по всьому тілу, адже апарат має три окремі режими роботи та 9 рівнів потужності.
❤️ Zemits AknoEvit — портативний високочастотний прилад нового покоління. Генерує плазмово-озонові хвилі, що впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибокі шари. Не дарма цю речовину називають вітаміном молодості та краси. Він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи клітинний імунітет та прискорюючи синтез колагену.

Познайомся з Zemits Aknoevit трохи ближче

Тепер за сеансом релаксу не потрібно йти до салону краси, адже салон краси тепер у вас вдома ✨

❤️ Завдяки Zemits OcuRelax ти забудеш про напругу та втому очей, відчуєш приємний масаж та комфортне тепло. Девайс поверне твоїм очам сяйво, а погляду — свіжість

Апарат має також вбудований музикальний режим. Вдягай навушники і нехай всі події почекають!

Ну і наостанок, два девайси, які працюють з м'язами.

❤️ Zemits Bodyluxx — перкусійний масажер-пістолет, що ідеально підходить для розминки та відновлення м'язів, зменшення м'язового болю. Апарат оснащений 6 насадками, 20 рівнями потужності та багаторівневою системою регулювання процедури.

❤️ Zemits LipoPremo — портативний формат пресотерапії, який ідеально підійде для домашнього використання. Це лімфодренажний масаж ніг, який прискорює кровообіг, зменшує застої та піднімає тонус не лише шкірного покриву, а й м'язів, судин.

З портативними девайсами Zemits Home Care тобі не потрібен салонний догляд, адже спа-центр — тепер в тебе вдома


⭐️ Обирай, поки діють вигідні різдвяні знижки! А якщо не можеш обрати — заповнюй форму для консультації ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних



Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care

Що ще цікавого в нашому блозі: