• /
  • /

Такі різні, але водночас схожі: порівнюємо Zemits GlacierFacial та Zemits UltraGlow

До нас часто “прилітають” запитання в соціальних мережах про ці два апарати: “Чим вони відрізняються?”.
І сьогодні ми хочемо категорично заявити — та майже всім, окрім завдання цих двох красенів. А саме — робити шкіру максимально здоровою та гарною. Але вони дуже схожі між собою, це так.
Щоб раз і назавжди розставити всі точки над і й допомогти тобі у виборі апаратів для домашнього догляду — ми з тобою детально розглянемо ці два девайси, з’ясуємо, які методики вони використовують у своїй роботі, які мають протипоказання та режими дії. Zemits Home Care порівнює та пояснює. Поїхали.

Батл косметологічних технологій: гальваніка проти ультразвуку

Ось в цьому моменті вони кардинально відрізняються одне від одного, нехай вас не вводять в оману схожі насадки. Zemits GlacierFacial заснований на гальваніці та використовує у своїй роботі електричний струм постійного характеру. В процесі впливу утворюються рухомі іони, які позитивно впливають на клітини, прискорюючи внутрішні процеси та стимулюючі процеси живлення та регенерації. В залежності від полюса дії гальваніка може допомогти як в очищенні, так і в насиченні шкіри корисними речовинами. Але про це ми розповімо в наступному пункті.

Zemits UltraGlow об’єднує в собі відразу дві технології: ультразвукову технологію та LED-терапію (фототерапію). Він не використовує в роботі електричний струм, ультразвукові та світлові хвилі певної довжини. Розгляньмо кожну технологію окремо.

Ультразвукова терапія діє на шкіру висококонцентрованими звуковими хвилями, які проникають глибоко в шкіру, не травмуючи її поверхню. Він діє комплексно, на різних рівнях й надає процедурний, термічний, фізико-хімічний та механічний ефекти.

З фототерапією геть інша історія. Ця технологія заснована на можливості нашої шкіри поглинати світлові хвилі. Хвилі різного кольору та довжини діють на шкіру по різному, при цьому не викликаючи стрес та фотостаріння. Переваги цього косметологічного методу вже давно відомі, а в портативному форматі LED-девайси стали незамінними помічниками в як професійному, так і домашньому догляді.

Режими впливу

Який функціонал у цих портативних апаратів? Почнемо з Zemits GlacierFacial, він має три режими:

Позитивний іонофорез. Процес, в якому позитивно заряджені іони допомагають корисним речовинам проникнути вглиб шкіри. Електроімпульси підвищують проникність клітинних мембран, допомагаючи їм отримувати більше активних елементів.

Негативний іонофорез. Це процес повністю протилежний першій функції, він спрямований на очищення шкіри. Ще він відомий під назвою “дезінкрустація” та використовує так званий процес “замилення”. Це утворення мила шляхом поєднання лужного середовища з жирними кислотами під дією гальванічного струму. Під його дією лужні іони проникають в глибинні шари шкіри, де вступають в активну взаємодію з тригліцеридами (вони входять до складу себуму). В результаті утворюється мило, яке легко видаляється разом з забрудненнями й відмерлими клітинами шкіри.

Кріо-режим. Це інтенсивна тонізація шкірного покриву, різке зниження температури тканин до 6 ± 2ºC. Завдяки різкому перепаду температури відбувається активний кровообіг, судини звужуються, клітини наповнюються корисними речовинами.

Тепер перейдемо до Zemits UltraGlow. З ультразвуком тут все зрозуміло. Варто зупинитись на різних режимах LED-випромінювання, адже саме від довжини променя залежить його дія:
  • Червоне світло. Промінь ідеально підходить для зрілої шкіри, має довжину 640 нм. Покращує метаболізм клітин та прискорює кровообіг, стимулює вироблення колагену та покращує пружність шкіри. Червоний світлодіод допомагає підтримувати рівень вологи в шкірі, заспокоює запалення, висипання та почервоніння.
  • Зелене світло. Промінь довжиною 550 нм поновлює природний баланс шкіри, показує чудові результати в роботі з чутливою, роздратованою та запаленою шкірою. Цей колір поглинається клітинами, що продукують меланін. Таким чином сповільнюється виробництво меланіну і поступово руйнується надлишковий меланін. Цей режим працює з гіперпігментацією, веснянками та віковими плямами.
  • Синє світло. Проміння довжиною 430 нм створене для роботи з проблемним та жирним типами шкіри. Він допомагає зменшити рівень вироблення себуму, стимулює звуження пор та знезаражує шкіру, вбиваючи бактерії, які стимулюють утворення акне.
В комплексі з ультразвуковим режимом LED-терапія перетворюється на потужний інструмент домашнього догляду.

Zemits GlacierFacial проти Zemits UltraGlow: ефект від процедур

За результатом вони все ж таки також різні. Zemits GlacierFacial являє собою повністю замкнений протокол процедури: очищення + живлення + тонізація. Апарат вирівнює тон шкіри, очищує та звужує пори, покращує колір, повертає їй еластичність та зволоженість. Але для двох режимів позитивного і негативного іонофорезу тобі будуть потрібні спеціальні косметичні засоби, пам’ятай про це.

Zemits UltraGlow діє більше у сфері підтяжки та омолодження. Він допомагає позбавитись від набряків, розгладжує мімічні та вікові зморшки, зменшує запалення, акне та заспокоює почервоніння. Ультразвуковий режим звужує пори, а фототерапія покращує колір та рельєф. Для роботи з другим девайсом ти можеш придбати гель-провідник або спеціальну сироватку.

Ось так. Тепер ти знаєш, чим відрізняються ці два портативні прилади й можеш обрати, який з них тобі підійде більше.

Ми, в Zemits Home Care, прагнемо, щоб з кожним днем твій домашній догляд ставав ще крутішим та досконалішим. Разом з нами до краси!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care