• /
  • /

Акція до Чорної П'ятниці вже розпочалася: скоріше за покупками!

Всі ми знаємо, що Чорна П'ятниця — це найбільший розпродаж року, з нею зрівняється хіба новорічний sale. До того ж це ще один привід порадувати клієнтів нашою продукцією за гарячими цінами — що може бути краще?

Давайте разом пройдемося основними акційними позиціями. Zemits Home Care йде у знижковий відрив, поїхали!

Ультразвукові скрабери: вигідніше не буває

Наші круті уз-скрабери вже чекають не дочекаються, щоб оселитися в тебе на туалетному столику. Ти однозначно вже знайома з портативними красунчиками-скраберами: Zemits Skin Expert і Zemits SonoSilk. Вони швидко стали бестселерами нашої портативної лінії апаратів.

Очищення та мікромасаж на клітинному рівні роблять ультразвукові скрабери незамінними помічниками в домашньому догляді. Але якщо Zemits Skin Expert – це класика, девайс, який виконує функцію уз-чистки та ультразвукового сонофорезу, то Zemits SonoSilk – більш просунута версія. Він обладнаний розпилювачем рідини та синім світлодіодом, який зменшує запалення та почервоніння. Ультразвуковий пілінг рівня Pro!

Мікрострумова терапія: портативні бестселери Zemits Home Care

Мікроструми – це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника – клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси.

До того ж мікрострумова терапія діє не тільки на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м'які тканини: дерму, м'язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Мікрострумових девайсів у Zemits Home Care цілих 2: Zemits VivoTite і Zemits Celltite: у чому між ними різниця?

❤️ Зони обробки. Zemits Celltite призначений для обробки невеликих зон (шкіра під очима, навколо губ), Zemits VivoTite має більш універсальне призначення, адже напівсфери, що генерують мікроімпульси, мають у цій моделі більшу площу. Тобто Zemits VivoTite більше пристосований для обробки контуру обличчя, вилиць.

❤️ Функціонал. Zemits VivoTite не тільки стимулює м'язовий лицьовий каркас, але і допомагає в глибокому впровадженні корисних речовин.

Ці дві моделі однаково спрямовані на стимуляцію м'язового каркаса, а отже, на красу та здоров'я твоєї шкіри!

Подвійний вплив: LED терапія + уз-терапія

Zemits UltraGlow — апарат, який поєднав у собі дві апаратні методики: ультразвукову терапію та фототерапію у трьох кольорах. Завдяки такому розширеному функціоналу, він може ефективно працювати з будь-яким типом шкіри та надає комплексну дію.
❤️ Тонізація - ультразвук звужує пори, прискорює кровообіг і тік лімфи, а світло піднімає імунітет клітин.
❤️ Омолодження - світлодіод запускає процес неоколагенезу, а ультразвукові хвилі підтягують шкіру.
❤️ Насичення шкіри - ультразвукова процедура піднімає еластичність мембран, дозволяючи корисним речовинам проникати глибше всередину. А світлотерапія насичує клітини киснем та покращує струм лімфи.
❤️ Вирішення естетичних проблем - Zemits UltraGlow вирівнює рельєф шкіри, зменшує подразнення та висипання. Зменшує розацеа, пігментацію, оновлює шкіру та капіляри.

Потрійний вплив гальваніки: Zemits GlacierFacial

Zemits GlacierFacial - це портативний девайс гальваніки, який впливає на шкіру в трьох режимах:

❤️ Очищення. Завдяки режиму негативного іонофорезу, апарат проводить процедуру дезінкрустації, суть якої у розм'якшенні забруднень у порах. Це атравматичне чищення, яке звільняє шкіру від відмерлих клітин та ороговілих частинок.

❤️ Живлення. Режим позитивного іонофорезу допомагає нанесеним поживним речовинам проникати глибше у клітини. Він піднімає рівень еластичності мембран та допомагає насичувати активними елементами.

❤️ Тонізація. Це режим "з холодком", що опускає температуру тканин до 6 ± 2ºC. Така дія зменшує подразнення, запалення, звужує пори.

Ну а застосування в комплексі має сильний ефект anti-age, підтягуються контури, шкіра оновлюється і очищується. Один апарат – три процедури!

Zemits AknoEvit: озонотерапія у домашньому форматі

Зустрічайте озонотерапію у домашньому форматі! Раніше ця процедура була доступна лише у професійних салонах краси. Zemits AknoEvit генерує плазмово-озонові хвилі, що впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибинні шари. Не дарма цю речовину називають вітаміном молодості та краси. Генеруючи плазмові хвилі, апарат набагато глибше впливає на шкіру, ніж дарсонваль.
При цьому він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи імунітет клітин і прискорюючи синтез колагену. 15 хвилин на день з Zemits AknoEvit = чиста, здорова шкіра без акне.

Zemits PureKio: ТОП апарат дарсонвалізації

Як працює дарсонваль? Апарат генерує перемінний струм, який проходить крізь електроди у насадках і неінвазивно проникає у шкіру. Так він діє не тільки на шкірний покрив, але ще й на лімфатичну та кровоносну системи. Які естетичні проблеми усуває такий апарат, як Zemits PureKio:
❤️ Локального характеру. Імпульси зменшують запалення, висипання, позитивно впливають на акне.
❤️ Загального характеру. Дарсонваль "налаштовує" вироблення себуму, прискорює кровообіг, допомагаючи клітинам швидше насичуватися корисними речовинами та молекулами кисню. Він також прискорює регенераційні процеси, допомагає корисним речовинам глибше проникати у шкірний покрив. І ще один ефект - дарсонваль має легкий ліфтинг-ефект, тому його часто застосовують у комплексних протоколах anti-age догляду.

Він своєрідно "бадьорить" шкіру, тонізує судини і навіть може надавати знеболювальну дію. Апарат відрізняється системною SMART керування та розширеною комплектацією. У набір входять 4 насадки для вирішення естетичних проблем широкого спектра: грибоподібна, пелюсткоподібна, вигнута, насадка-гребінець.

Zemits Marvelouslim: вакуумно-роликовий масаж вдома

Zemits Marvelouslim - цей вакуумно-роликовий масажер, який допоможе прибрати зайву рідину (а також і целюліт із зайвими сантиметрами) із проблемних зон. Вакуум чинить зворотний тиск на ділянку шкіри, прискорюючи лімфоток та кровообіг. Внутрішньоклітинні процеси прискорюються, а лімфатичні застої швидше «прощаються» з молекулами рідини.

Комфортний у використанні, він оснащений трьома насадками різних розмірів, які ідеально підходять для опрацювання як великих, так і малих зон: рук, ніг, стегон, живота, сідниць. А три режими потужності допоможуть підібрати правильний вплив як для чутливої, так і для щільної шкіри. Додатковий терморежим розігріває насадку, роблячи процедуру зручною.

Це ідеальний варіант для домашнього лімфодренажу, який допоможе не лише позбутися зайвої рідини, а й скоригувати параметри.

Zemits BodyLuxx: розминаємо м'язи правильно

Zemits Bodyluxx – перкусійний пістолет-масажер від міжнародного виробника професійного косметологічного обладнання. У чому його переваги?

❤️ Широка сфера застосування. Підійде як для домашнього, так і для професійного застосування.
❤️ 6 насадок різних форм та розмірів, які допоможуть опрацювати все тіло якісно.
❤️ 20 рівнів потужності та багаторівнева система регулювання процедури Touch Control для вирішення будь-якої проблеми: полегшення різкого болю, полегшення м'язового болю та напруження після тренувань, активація кровообігу.
❤️ Стильна та зручна транспортувальна сумка, яка допоможе взяти перкусійний пістолет із собою на виїзд.
❤️ 1 рік гарантійної підтримки та постійний зв'язок з нашими менеджерами-консультантами.
❤️ Швидкий результат. Полегшення симптомів після першого застосування.
❤️ Проста експлуатація. Для використання масажера не потрібна спеціальна освіта та знання.

Zemits LipoPremo: пресотерапія у домашньому форматі

Zemits LipoPremo – це прояв любові до твоїх ніжок! Тепер ти можеш зробити їм подарунок за роки правильної підтримки. Zemits LipoPremo – апарат пресотерапії для ніг, створений для активного лімфодренажу саме нижньої частини тіла.

У комплектацію приладу входить костюм, що складається з чобіток та штанів. Компактний, але потужний, він не займає багато місця і не потребує особливих знань та навичок, тому ідеально підходить для домашнього використання. Він також має три режими потужності: режим М1 – базовий, режим М2 – Інтенсивний режим М3 – Подвійний. А за потреби можна вимкнути потрібну зону обробки.

Косметика Zemits Home Care: full sale

Ну а тепер перейдемо до косметики, на яку ми теж підготували для тебе приємні знижки.

Почнемо з очищення. Якісне та водночас делікатне очищення – один із головних етапів щоденного догляду. Zemits LumiosClear – пінка ніжної консистенції, не порушує цілісність шкірного покриву та його захисних функцій, тому після очищення немає відчуття стягнутості шкіри чи дискомфорту. Пінка, що очищає, діє комплексно, а при постійному використанні покращує загальний стан шкіри, робить її здоровою, красивою, сяючою.

Далі йде тонізація. Тонік Zemits Joyfil – це втілення свіжості та сяйва для твоєї шкіри. Натуральні інгредієнти дарують комплексний догляд навіть примхливій шкірі:
  • Гідролат кори верби доглядає шкіру і бореться із запаленнями, тонізує, звужує пори.
  • Екстракт насіння гарбуза зволожує, заспокоює та загоює шкіру.
  • Екстракт гамамелісу звужує пори, регулює вироблення себуму, усуває запалення.
  • Екстракт ламінарії живить, омолоджує, пом'якшує шкіру, нормалізує роботу сальних залоз
Альгінатна маска - make-it-at-home. Регенеруюча альгінатна маска для обличчя Zemits Q-Refresh - хіт нашої компанії, який забезпечить твоїй шкірі ідеально збалансований догляд, зволоження та живлення. Її можна використовувати як завершення циклу доглядових процедур, так моно-процедуры. Її переваги:
  • Універсальність. Завдяки натуральному складу, до якого входять екстракти алое, асаї та ламінарії, маска підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для найчутливішої та сухої.
  • Ефективність. Отримай салонний догляд удома. Результат можна побачити після першої процедури.
  • Насичення шкіри. Завдяки щільній структурі застиглої суміші всі корисні речовини спрямовані вглиб шкірного покриву.
  • Комплексна дія. Маска зміцнює, заспокоює, очищує та оновлює шкіру. Потужний регенераційний ефект та сяйво тобі забезпечені.
  • Легкість використання. Суміш можна приготувати та нанести самостійно.
Ну і немає нічого кращого для проблемної шкіри, ніж якісна детокс-маска з активними компонентами у складі. Zemits Silkentox – це комплекс догляду на базі блакитної глини. Що на тебе чекає у складі?
❤️ Екстракт кори білої верби нормалізує процес роботи сальних залоз, звужує пори, стимулює оновлення епідермісу, очищує шкіру від клітин, що відмерли.
❤️ Екстракт розмарину лікарського має бактерицидний, дезінфікуючий ефекти.
❤️ Олія шипшини - звужує розширені пори, зменшує лущення та подразнення, зволожує та живить.
❤️ Екстракт листя чорного горіха – допомагає зняти запалення, сприяє прискоренню процесу регенерації шкіри.

Апаратний must-have: гарячі ціни

Тепер перейдемо до апаратної косметики. Ми не втрималися, щоби покращити процедуру ультразвукового пілінгу! Адже наші красені Zemits Sonosilk і Zemits Skin Expert заслуговують на найкращий косметичний супровід, який покращить загальний ефект процедури.

Тому гель холодного гідрування для ультразвукового чищення обличчя Zemits Openskin Hydration Gel допоможе добре підготувати твою шкіру до делікатного ультразвукового очищення. Він допоможе відкрити пори, розпушити їх вміст. Гель для холодного гідрування - це нова ера підготовки шкіри до очищення!

Другий за списком, але не за важливістю йде Zemits GloryTight - унікальний косметичний продукт, який робить процедуру мікрострумів максимально комфортною і до того ж має омолоджуючий ефект. Які активні компоненти містить ця формула:
❤️ Корінь солодки. Прискорює регенераційні процеси, зменшує набряки, допомагає синтезу колагену.
❤️ Екстракт вівса. Цей компонент входить до складу найефективнішої вікової косметики. Також допомагає генерації колагену та еластину.
❤️ Таурін. Амінокислота, що допомагає підтримувати водний баланс шкіри, запобігає склеюванню колагенових волокон.
❤️ Дипептин карнозин. Пептид допомагає шкірі боротися з вільними радикалами, стабілізує клітинні мембрани, виводить токсини та уповільнює процеси старіння.
Цей гель піднімає процедуру мікрострумової терапії на новий рівень!

Ну і як тут не згадати про олію, створену спеціально для апаратного масажу. Легка поживна олія DazzleSkin на рослинній основі з вітамінами та поживними речовинами допомагає проводити гладкий і комфортний масаж, сприяє здоровому вигляду шкіри, роблячи її помітно більш м'якою та гладкою з природним сяйвом.

Це високоефективний мікс натуральних інгредієнтів для розкішного догляду тіла. Олія не тільки допомагає апаратам краще ковзати, а й якісно зволожує, зміцнює та живить шкіру. А завдяки некомедогенному складу продукт не викликає подразнень і висипань.

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care