• /
  • /

Як “не треба” або правила догляду за шкірою, про які ми постійно забуваємо

Якби ми дотримувалися ідеальних протоколів догляду, то на світі були б лише з красуні та красені. Але поки домашній догляд для деяких складається зі стандартного вмивання, а ультразвуковий скрабер сниться в страшних снах — цього не буде.
А ти буваєш поганою дівчинкою? Як часто ти забуваєш правильно доглядати за собою та ігноруєш головні правила краси? Сьогодні в Zemits Home Care ми зібрали основні помилки, які найчастіше стають постійними супутниками домашньої рутини. Поїхали.

Очищаємо шкіру неякісно

Особливо це стосується очищення після робочого дня. Недостатньо просто провести макіяж міцелярною водою або молочком. І ще ми скажемо ось що — міцелярну воду теж необхідно змивати. Але що робимо ми? Якісно або (найчастіше) неякісно змиваємо косметику і лягаємо спати, не подбавши про повний цикл догляду. А з ранку бачимо легендарні «кола панди» і навіть нові запалення через забиті пори напередодні.
Як треба: правильно провести протокол очищення. Після демакіяжу, вмитися пінкою/гелем за типом шкіри. Причому, таким як Zemits Lumios Clear, який містить антисептичні й зволожувальні компоненти. Це допоможе заспокоїти шкіру і зменшити кількість бактерій, які можуть простимулювати висипання в майбутньому.
Але і це ще не все! Будь-який очищуючий продукт розкриває й очищає пори, але внаслідок активності дії може порушити pH баланс шкірного покриву. Щоб цього не сталося, потрібно закінчити етапом тонізації. Тонік Zemits Joyfil підтримує бар'єрну функцію клітин, звужує пори, щоб в них не потрапили нові забруднення, а також наповнює шкіру корисними речовинами. Ось так повинен виглядати правильний протокол очищення.

Йдемо до косметолога на чистку, коли «припече»

Як часто ти забуваєш відвідувати косметолога? Чи не забуваєш? А багато хто — так. Адже догляд за шкірою не варто в пріоритеті щоденних турбот, а даремно. І потрапляємо ми до косметолога з жахливим станом шкіри — пори настільки забиті, що вже не приховати тональним або пудрою, а висипання погрожують перейти в гнійні. Все через що?

Через відсутність систематичного очищення. І ми зараз говоримо не про забруднення, а про відмерлі клітини шкіри, які заважають їй дихати. Адже клітини продовжують цикл оновлення кожні 30-40 днів. А що ж відмерлі частинки? Вони ороговілим шаром залишаються на шкірі й заважають їй наповнюватися корисними елементами та молекулами повітря.
Як треба: своєчасно очищати шкіру. Причому робити це атравматично і неінвазивно, щоб не заносити інфекцію і не провокувати подальше роздратування. У цьому допоможе ультразвуковий пілінг і особисто скрабер Zemits SonoSilk. Уз-хвилі відмінно очищають пори: проникаючи вглиб і відбиваючись від кісткової тканини, хвилі повертаються і «забирають» з пор і проток все, що там накопичилося.
Але як правильно підготувати шкіру? Раніше всі використовували розпарювачі, які розширювали судини. Але вони не діяли тривалий час. Сучасний ефективний варіант — гідруючий гель Zemits OpenSkin. До його складу входять засоби, які розм'якшують вміст пор, допомагаючи уз-хвилях працювати краще.

Забуваємо про додатковий догляд

В ідеалі, необхідно робити очищувальну маску раз на тиждень, але хто ж дотримується цієї систематичності? Як ми зазвичай робимо: або забуваємо на довгі тижні про цей етап догляду, або робимо кілька разів поспіль, щоб мало не здалося. І той і той варіанти — програшні.

Як треба: щотижня робити маску. Особливо таку, яка допомагає очищати шкіру від токсинів. Zemits Silkentox, заснована на голубій глині, допомагає заспокоїти шкіру, звузити пори й водночас глибоко наситити шкіру. Комплексний релакс, якого так часто не вистачає! Маска має оксамитовий фініш і відмінно матує.

Не дбаємо про шкіру тіла

Якось зазвичай прийнято, що є купа засобів для обличчя, але мало для шкіри тіла. І якось само собою зрозуміло, що вона повинна залишатися гладкою і красивою. А ось й не повинна.

Сучасні красуні часто забувають, що ми живемо в еру сидячої роботи та автомобільного режиму життя. А це означає: менше активності, більше статики. А статика — головний ворог нашої лімфатичної системи. Саме тому за шкірою тіла треба доглядати та вчасно проводити лімфодренаж. А якщо цього не робити — на стегнах і попі можуть з'явитися непрохані горбки й в'ялість. Привіт, целюліт!

Щоб цього не сталося — вакуумний масаж в допомогу! Але не простий, а апаратний. У Zemits Home Care ми вважаємо за краще інновації ручним методикам, тому створили Marvelouslim — портативний девайс для боротьби з цією естетичною проблемою. Три насадки, три режими потужності, термопрогрів — цей солдат створений, щоб повернути гладкість шкірі. А допомагає йому в цьому масло для апаратного масажу Zemits DazzleSkin — запашне, як духи й максимально зволожувальне.

Що робити: любити своє тіло, піклуватися про нього і тримати в тонусі.
Краса = здоров'я = турбота. У Zemits Home Care ми точно це знаємо. Розширюй свій догляд і не допускай тих помилок, які ми описали в статті!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care