• /
  • /

Дарсонваль — коли він потрібен твоїй шкірі?

Технології дарсонвалізації понад 100 років і вона все ще посідає провідне місце як серед домашнього, так і серед професійного догляду.
А це не аби що, адже сучасна косметологія вже має у своєму “арсеналі” десятки інноваційних методик та нових процедур.
Сьогодні ми більше розповімо про його дію і в яких випадках він точно знадобиться на твоєму туалетному столику та в домашній рутині. Поїхали!

Якому типу шкіри підійде Дарсонваль?

Наша відповідь — будь-якому! Так, не існує того типу, якому б не знадобився Zemits PureKio:

❤️ Для тьмяної, сухої та блідої шкіри. Це означає, що в шкірного покриву знижений захисний бар’єр, в клітинах не вистачає кисню та корисних елементів. Апарат же генерує імпульсні струми, які посилюють кровообіг — збільшується відтік венозної крові та приплив артеріальної, що істотно покращує обмінні процеси, клітини насичуються киснем, активуються їх захисні й регенеративні властивості.

❤️ Для проблемної, схильної до акне шкіри. Ось тут дарсонвалю немає конкурентів: зменшує запалення та почервоніння, зменшує кількість вироблення себуму, покращує бар’єрну функцію. Завдяки озону, який виділяється між електродом апарату і шкірою, спостерігається бактерицидний ефект, через високі окисні властивості озону, що діють на деякі види мікробів і грибів.

❤️ Для вікової шкіри. Високочастотні імпульсні струми подразнюють нервові закінчення і стимулюють роботу периферійної нервової системи. Такі струмові імпульси сприяють активному виробленню колагену.

Саме тому цей девайс набув такої популярності, адже немає такого типу шкірного покриву, якому б він не міг допомогти. Їдемо далі.

При запаленнях, синцях, висипаннях

Згадай, як відбувається сама процедура, при контакті зі шкірою апарат починає сяяти яскравіше і видає різкі звуки. Це можна найкраще спостерігати про точковому впливові, коли ти обробляєш запалення, новий синець чи неочікуваний прищ. Що ж відбувається на клітинному рівні?

Іскровий розряд призводить до активізації фагоцитозу та інших тканинних захисних механізмів. У шкірі утворюються також продукти теплового розпаду, які, потрапляючи в кров, надають вторинну дію і сприяють посиленню відповідної реакції організму. Внаслідок цього відбувається швидке розсмоктування патологічних запальних елементів.

Простими словами — ця технологія активізує захисні механізми шкірного покриву, які допомагають швидше впоратись з уже наявними ушкодженнями.

При випадінні волосся

Як може допомогти дарсонваль у випадку втрати волосся? Апарат допомагає зміцнити фолікули, він посилює ріст волосин. Причому, він активізує і «сплячі» цибулини волосся, тому курс процедур робить волосся більш густими та об'ємними.

Завдяки розширеній комплектації Zemits PureKio може працювати в усіх вказаних напрямках. В його набір входять такі насадки:
  • Грибоподібна. Працює з проблемною шкірою, допомагає в "налаштуванні" правильної регуляції себума.
  • Гребінець. Схожа на гребінець майбутнього, насадка допомагає розбудити сплячі цибулини та зменшує кількість шкірного жиру, які виділяють пори шкіри голови.
  • Насадка-пелюстка. Допомагає в роботі зі зморшками та зниженим тонусом шкіри. Її використовують в зоні декольте і на делікатних ділянках обличчя.
  • Вигнута. Для точкового впливу на локальні висипання й комедони.

Ну а якщо додати 9 рівнів потужності та SMART-систему керування — ти отримуєш дарсонваль останнього покоління!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care