• /
  • /

Синергія комплексної дії від Zemits Home Care

Що ти собі уявляєш, коли чуєш словосполучення "комплексний домашній догляд"? Це однозначно безліч різних засобів, багатоетапна процедура, яка охоплює як використання косметичних засобів, так і апаратних методик.
Так, все так. Домашня рутина за останні кілька років перетворилася в багатоступеневий процес, причому це стосується як догляду за обличчям, так і за тілом. Правильно складений домашній догляд багато в чому може замінити салонні процедури.
Сьогодні ми розглянемо декілька домашніх протоколів з продуктами Zemits, які можна провести в будь-який з вільних вечорів. Разом до краси, поїхали!

Протокол №1: очищаємо пори

Наша шкіра кожні 30-40 днів оновлюється, ти знала? Саме тому, незалежно від твого типу шкіри, тобі необхідно своєчасно очищати її. Якщо цього не робити — шкіра втрачає свій тонус, не може вільно "дихати", всі внутрішні процеси сповільнюються.

Окей, що ми пропонуємо? Чотириступеневий протокол, який допоможе максимально очистити пори й зволожити шкіру будь-якого типу. Тож почнемо:

Очищення. Дуже важливий етап догляду, адже якщо на шкірі залишиться плівка з пилу і забруднень, корисні компоненти не зможуть проникнути всередину. Очищаємо шкіру гелем або пінкою за типом шкіри, проводимо демакіяж. Завершуємо етап очищення тонізацією разом з нашим тоніком Zemits Joyfil. Він допоможе відновити баланс pH і наповнить корисними речовинами. До його складу входять гідролат кори верби, екстракти насіння гарбуза, гамамелісу, ламінарії, чорного горіха.

Розкриття пор. Раніше в домашньому догляді застосовували розпарювання, як один з найефективніших способів розкрити пори. Внаслідок високої температури судини розширювалися і так було легше очищати пори. Сьогодні косметологія пропонує зробити цей процес більш результативним. Гель холодного гідрування Zemits Openskin — це засіб, який швидко розм'якшує вміст пор і ороговілий шар шкіри. Наносимо його тонким шаром і накладаємо зверху харчову плівку для посилення ефективності формули. Чекаємо 10-20 хвилин.
Проведення ультразвукової чистки. Ультразвукова чистка — атравматична процедура, яка в будь-який момент прийде на допомогу забрудненій шкірі. Скрабер Zemits SonoSilk генерує ультразвукові хвилі, які легко проникають всередину шкіри та виштовхують з пор і проток весь бруд, залишки себума і відмерлі клітини шкіри.
Піднімаємо харчову плівку і проводимо скрабером по масажних лініях. Гель не потрібно витирати, проводимо процедуру, використовуючи його як контактний, але якщо раптом не вистачить — скористаємося вбудованим в скрабер розпилювачем. Одне натискання і пппшшшш.
Насичення і заспокоєння шкіри. Після очищення необхідно заспокоїти шкіру, і наповнити клітини корисними речовинами, зволожити й прибрати сухість. У цьому допоможе маска, Zemits Silkentox. Детокс-формула на основі блакитної глини стане відмінним завершенням косметологічних процедур і домашнього догляду. Це потужний комплекс корисних елементів: екстракт кори білої верби, екстракт розмарину лікарського, масло шипшини, екстракт листя чорного горіха. Маска добре звужує пори та зменшує роздратування.

Протокол №2: активний лімфодренаж

Тепер потурбуємось про шкіру тіла. Адже вона теж страждає він неправильного режиму дня і зниженої активності. Застійні процеси в лімфі проявляються у вигляді целюліту, який аж ніяк не прикрашає наше тіло. Отже, проводимо активний лімфодренаж.

Зволожуємо зону обробки. Перш ніж перейти до самої процедури, потрібно як слід зволожити шкіру. Масажне масло — ідеальне контактне середовище для лімфодренажних методик. Але якщо ти проводиш апаратний, а не ручний масаж — обов'язково підбирай засіб саме для апаратного масажу, такий як Zemits DazzleSkin. Натуральна формула, спеціально адаптована для косметологічного обладнання, має некомедогенні властивості й не розтікається. Паралельно, масло дуже зволожує і насичує шкіру корисними речовинами.
Проводимо вакуумний масаж. Zemits MarvelouSlim — вакуумно-роликовий масажер, який не поступається потужністю професійному обладнанню. Обладнаний трьома насадками різного розміру, які призначені для обробки будь косметологічної зони. А три режими потужності допоможуть підібрати інтенсивність навіть для самої чутливої ​​шкіри. Починаємо процес з мінімальної потужності, завжди рухаємося знизу-вгору масажними лініями, у напрямку струму лімфи. Також можна застосовувати різні техніки масажу: точкову, "зигзаги" і прямий рух.

Протокол №3: підтяжка та омолодження

Особливо актуальний цей протокол влітку, коли наша шкіра потребує максимального зволоження і підтримки. Саме тому ми створили невеликий протокол, щоб оживити та підняти тонус шкіри.

Очищення. Будь-який протокол для шкіри обличчя починається з очищення. Традиційно вмиваємось гелем/пінкою і завершуємо тоніком
Тонізація. Для цього нам знадобиться Zemits UltraGlow — девайс, в якому об'єдналися ультразвукова терапія та LED-терапія в трьох кольорах. Синій, зелений і червоний світлодіоди — кожен з них виконує свою місію і працює з певної естетичною проблемою. Для омолодження найкраще підійде червоний, для роботи з пігментацією — зелений, а для роботи з проблемною шкірою й акне — синій. Процедура проводиться з контактним гелем масажними лініями. Використовуй комплексний режим для кращого результату.
Заспокоєння. Завершуємо протокол максимальним зволоженням і в цьому нам допоможе альгінатна маска Zemits Q-Refresh. Це ідеально збалансована формула натуральних, активних компонентів: діатомової землі, алое, екстракту ягід ассаі, екстракту ламінарії. Вона заспокоює роздратування, "підбадьорює" втомлену шкіру, насичує шкіру.
Ось так виглядають три комплексні протоколи догляду за шкірою всього тіла! Максимальний результат і максимальна користь — ось один з наших девізів. Zemits Home Care на сторожі твоєї краси!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care