• /
  • /

Мікрострумова терапія рукавичками – як проводити?

Мікроструми - найпопулярніша процедура омолодження в домашньому форматі. Разом з ультразвуковим очищенням вони займають ТОП у напрямку home care і давно підкорили серця дівчат по всьому світу.

Але хто сказав, що хороше не можна зробити ще кращим. Zemits ElastiStrom - інноваційна портативна система, яка підійме твій догляд на новий рівень

Чим він відрізняється від інших аксесуарів? Річ у тому, що такі моделі, як Zemits Celltite, впливають на шкіру за допомогою електродів-напівсфер. Zemits ElastiStrom ж опрацьовує обрану ділянку шкіри за допомогою мікрострумових рукавичок, що безперечно плюс. Адже мікрострумові рукавички мають більшу площу впливу і набагато пластичніші, порівняно зі стандартними моделями мікрострумів. З їхньою допомогою можна провести процедуру омолодження як шкіри обличчя, так і тіла.

І сьогодні ми розглянемо повний протокол відходу із нашою новинкою, поїхали.

Zemits ElastiStrom: омолоджуємо обличчя

глибоко в шкіру і плівка з пилу/бруду не заважатиме їм. Проводимо повний демакіяж, очищаємо шкіру за допомогою пінки Zemits LumiosClear та проводимо тонізацію шкіри за допомогою Zemits Joyfil. Добре висушуємо шкіру.

2️⃣ Другим етапом йде підготовка до процедури. Мікроструми завжди проводяться по контактному середовищу – на шкіру наносимо тонкий шар гелю-провідника, у нас це спеціальний засіб для мікрострумової терапії Zemits GloryTight.

Також рукавичками можна працювати і у воді. Для цього обличчя має бути зволоженою, а робоча частина рукавичок змочена водою. Обов'язково одягаємо захисні рукавички під мікрострумові і слідкуємо за тим, щоб останні безпосередньо не торкалися шкіри. Рукавички мають бути помірно зволожені, мочити сам апарат не можна.

3️⃣ Після підготовки закріплюємо сполучні дроти на вставках лівої та правої рукавичок. Включаємо апарат, для цього натискає та утримуємо кнопку On/Off протягом двох секунд, за замовчуванням першим встановлений режим Обличчя.
Налаштовуємо потужність процедури, натискаючи кнопки + або -, апарат має 9 рівнів потужності. Ми рекомендуємо починати з низькою інтенсивністю, а потім поступово коригувати відповідно до особистої чутливості. Сам процес складається з кількох етапів роботи:
1. Лімфодренаж. Налаштовуємо інтенсивність роботи 1-2 працюємо з різними частинами обличчя по черзі. Рукавичками рухаємося масажними лініями обличчя, цей етап займає 2-3 хвилини.

2. М'язова стимуляція. Виконуємо на групах м'язів, що знаходяться в зниженому тонусі, їх потрібно підтягнути і зміцнити. Збільшуємо інтенсивність мікрострумів у порівнянні з попереднім етапом. Опрацьовуємо обличчя, переміщуючи руки назустріч один одному по кожній масажній лінії і затримуємося на кілька секунд у цьому положенні. Проведення процедури має бути симетричним з правого та лівого боку обличчя. Виконайте 4-5 проходів по кожній лінії. Цей етап займає приблизно 3-4 хв.

3. М'язова релаксація. Потрібно виконувати на групах м'язів, які знаходяться в гіпертонусі і потребують розслаблення. Найчастіше цей етап проводять локально по зморшках. Збільшуємо інтенсивність роботи порівняно з попереднім етапом. Тепер рухи інші - переміщуємо руки назовні, відводячи один від одного, ніби ви хочете розтягнути зморшку. Виконуємо 3-5 проходів по кожній лінії, цей етап займає 2-3 хвилини.

Повний процедурний цикл апарату – 10 хвилин, після чого апарат вимкнеться. Описаний протокол ідеально підходить для ранкового догляду, і ти можеш проводити цю процедуру щодня або через день. Ну а якщо хочеш провести повноцінний сеанс, то це ніяк не менше 30 хвилин, по 10 на кожен етап.

4. Після завершення процедури змиваємо гель-провідник (якщо він був) і наносимо зволожуючий, захисний крем.
Такий самий механізм проведення мікрострумової терапії з Zemits ElastiStrom на шиї та шкірі тіла. Для цього натисніть кнопку On/Off ще раз, щоб перейти в режим Шеї і Декольте і ще раз — щоб перейти в режим Тіла.

❤️ Цей портативний апарат ідеально доповнить твою рутину, добре комбінується з іншими етапами догляду та поверне шкірі тонус та здоров'я. Ну і нагадуємо, що у нас діє супер-пропозиція: -15 відсотків на перше замовлення! Крута можливість оновити та покращити домашній догляд прямо зараз!

Підписуйся на наші соцмережі -

там ти знайдеш інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care