• /
  • /

Альгінатна маска, як окремий етап догляду: що потрібно знати?

Маска для шкіри обличчя — здавалося б найелементарніший продукт догляду, який є в арсеналі кожної дівчини. Хтось купує готовий продукт, хтось вважає їх за краще робити в домашніх умовах.
Але є такі косметичні засоби, які ну ніяк не приготувати вдома. До того ж вони мають відмінний ефект. Так, ти правильно зрозуміла, сьогодні ми поговоримо про альгінатну маску. Про продукт, який з'явився на ринку відносно недавно, але вже як він полюбився всім дівчатам!
І це ми говоримо не тільки про домашній, але й професійний догляд. Багато косметологів пропонують альгінатну маску, як завершальний етап догляду. Тому на неї ми вирішили виділити окрему статтю. Сьогодні Zemits Home Care говорить про переваги, історію створення та особливості застосування альгінатної маски. Поїхали.

Як з'явилася альгінатна маска?

Як і більшість корисних відкриттів — випадково. У 1981 році англійський біохімік Стенфорд Мур так захопився виділенням йоду з червоних і бурих водоростей, що в процесі також відокремив ще одну речовину. Це була альгінова кислота, яку вчений вважав побічним продуктом і спочатку не звернув на неї ніякої уваги, але потім вирішив детальніше вивчити. І бінго!

Довгий час біологи Великобританії тестували альгінову кислоту, причому не в косметології, а в харчовій промисловості та медицині. Саме через її численні позитивні якості, кислотою зацікавились й косметологи. І були вражені неймовірними результатами! Адже альгінова кислота виявилася найпотужнішим стимулятором регенерації та оновлення для шкіри.

Почалася інтеграція альгінової кислоти в косметологічну сферу, адже багато б'юті-компанії зацікавилися такими корисними властивостями речовини для шкіри. І так з'явився абсолютно новий продукт на ринку — альгінатна маска, речовина, до складу якого обов'язково входять два компоненти: альгінат і діатомін.

Альгінатна маска: корисні властивості

Найбільша перевага такого б'юті-продукту — це його універсальність. Завдяки натуральному складу вони підходять для будь-якого типу шкіри, гіпоалергенні іта мають комплексний позитивний ефект. Наприклад, наша альгінатна маска Zemits Q-Refresh має широкий спектр дії:
  • Глибоке живлення і зволоження.
  • Звуження пор.
  • Очищення шкіри від токсинів.
  • Зменшення запалень і почервоніння.
  • Загальне заспокоєння шкіри після різних косметологічних процедур.
  • Зменшення висипань і акне.
  • Регулювання роботи сальних залоз, зменшення вироблення себума.
  • Підняття імунітету шкіри і її опірності негативних зовнішніх чинників.
  • Зменшення мімічних та вікових зморшок.
  • Підтяжка овалу обличчя.
  • Виведення зайвої рідини з тканин.

Всього лише один косметичний продукт надає комплексну дію обличчю, наповнюючи шкіру здоров'ям і сяйвом.

Наносимо альгінатну маску: протокол процедури

Сам процес складається з декількох етапів:

Попереднє очищення. Тільки ретельно підготовлена ​​шкіра вбере всі корисні речовини, які "пропонує" їй альгінатна маска. Очищаємо шкіру пінкою/гелем за типом шкіри та завершуємо процес тоніком.

Нанесення альгінатки. Рідко де можна зустріти готову суміш, зазвичай альгінатна маска має форму порошку, адже саме так найкраще зберігаються її корисні властивості. Змішаємо 25 г маски з 75 мл води кімнатної температури. На виході отримуємо консистенцію густої сметани. Обов'язково наносимо густим шаром, не шкодуємо, адже інакше вона висохне швидше і буде "стягувати" шкіру. Наносимо маску, лягаємо, чим менше буде міміки — тим краще. І розслабляємося пів години.

Зняття маски. Якщо ми нанесемо маску товстим шаром, то після остаточного висихання вона буде мати вигляд гумової маски. Знімаємо маску від шиї, знизу-вгору, без різких рухів. Знімаємо залишки маски вологим ватним диском або тоніком і наносимо крем за типом шкіри.
Всього три кроки — і шкіра щаслива! Вона звичайно не скаже тобі спасибі, але ти зрозумієш і так все без слів, адже такі маски як Zemits Q-Refresh працюють комплексно й універсальні "бійці" з недоліками шкіри. Підсилюй свій домашній догляд разом з Zemits Home Care.

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits Home Care